NatuurlijkSportief

maak van sporten weer buitenspelen

Bussum


Personal Training

Wil jij persoonlijk begeleid worden bij het werken aan een gezond en fit lijf? Wij nemen je mee naar buiten en kijken wat je al kan en wat we kunnen verbeteren.

Actief genieten van de prachtige natuur en spelenderwijs fit, sterk en gezond worden. 

Kom je buitenspelen? Mail naar Bjorn@natuurlijksportief.nl


Visueel Beperkten

Als je niet of beperkt ziet heb je wel een goed beeld gevormd van de mensen om je heen en de plaatsten waar je komt. Maar de natuur beleven, hoe een boom voelt als je er in zit, hoe stenen klinken in het water, zand, takken, dat is iets wat je in het dagelijks leven minder snel tegenkomt.

Met speciale NatuurlijkSportief trainingen kun je beleven hoe het is om vrij in de natuur te kunnen sporten.  

Neem voor de mogelijkheden contact op: Bjorn@natuurlijksportief.nl 


Activiteiten

Wij organiseren de leukste NatuurlijkSportief activiteiten voor jou, je vrienden en collega's. Stoere kinderfeestjes, teambuilding of een kennismaking met onze sport.

Mail voor info: Bjorn@natuurlijksportief.nl
Trainer

Björn: "Als bioloog en enthousiast buitensporter geniet ik er van om de natuur maximaal en met al mijn zintuigen te beleven. Buitenspelen zoals je dat vroeger misschien ook al deed. Samen gaan wij die natuur opnieuw in en gebruiken we alles wat we op het pad en naast het pad tegenkomen om uitdagingen te vinden die bij jou passen."  

Sporten voor visueel beperkten:
"Ïk heb zelf een dochtertje van 1 jaar die blind geboren is. Daardoor ben ik ook hardloopbuddy en heb ik zelf ook meegedaan aan een blindrun. Die ervaringen zet ik graag in om jou als sporter ook te laten beleven hoe het is om volledig vrij in de natuur te kunnen sporten" 


NatuurlijkSportief Bussum - Buitensporten in de natuur van 't Gooi, rond Bussum, Hilversum en Huizen - maak van sporten weer buitenspelen