NatuurlijkSportief

op avontuur in de ruige natuur

Expedities

Klaar voor een avontuur op een afgelegen locatie midden in de ongerepte natuur en  weg van alle voorzieningen? Terug naar de basis, expeditionair en op elkaar aangewezen. Geen afleidingen en dagelijkse verplichtingen. Met een kleine groep mensen ga je de uitdaging aan.

Sluit aan bij een van onze georganiseerde expedities, of neem contact op voor een avontuur op maat.

NatuurlijkSportief Expedities en veel meer gave outdoor avonturen worden aangeboden door Rewild.

Even helemaal weg. Ga ertussenuit met een avontuurlijke en ruige NatuurlijkSportief expeditie in de Schotse Hooglanden of het ruige Noorwegen.

EXPEDITIEWEEKEND NOORWEGEN

Zes dagen avontuur in outdoorparadijs Noorwegen. Het wordt een prachtige zwerftocht door het ongerepte berggebied Hurrungane in het nationale park Jotunheimen. We gaan zelfvoorzienend op pad, back to basics en no-nonsense. Wildkamperen doen we op de mooiste plekken omringd door watervallen, gletsjers en tweeduizenders of we snurken in een verlaten shelter of een onbemande trekkershut. Overdag lekker fysiek bezig en vaardigheden bijspijkeren die van pas komen in bergachtig terrein, zoals eerste hulp bij bergongevallen, veiligheid in de bergen en navigeren. Vanzelfsprekend is er ook ruim de tijd om te genieten van de omgeving. ’s Avonds een vuurtje, sterke verhalen en natuurlijk een bakkie.  

Stuur een mail naar nick@natuurlijksportief.nl als je geïnteresseerd bent.

NatuurlijkSportief Expedites, prachgige outdoor avonturen naar Noorwegen, Schotland of andere afgelegen natuur.

Expeditieweekend Schotland

Een weekend back to basics in de ruige Schotse bergen bij Glen Coe. Zelfvoorzienend en expeditionair op pad door de prachtige Highlands. Overdag fysieke uitdaging en aandacht voor vaardigheden die van pas komen in bergachtig terrein, zoals eerste hulp bij bergongevallen, veiligheid in de bergen en navigeren. Vanzelfsprekend is er ook ruim de tijd om te genieten van de omgeving. ’s Avonds een vuurtje, sterke verhalen en natuurlijk een bakkie. Snurken doen we op de mooiste plekken, onder de sterrenhemel, in een tent of een verlaten berghut. Kortom, een waanzinnig avontuur.

Stuur een mail naar nick@natuurlijksportief.nl als je geïnteresseerd bent. 

NatuurlijkSportief expeditieweekend Schotland. Een geweldig uitdagend weekend met trainingen in de Schotse Hooglanden.

Wil je een expeditie op maat, naar Schotland, Noorwegen of een andere mooie locatie?

Neem contact op met Rewild


Samen Sterk

Met een gezamelijke visie op avontuurlijk bewegen in de buitenlucht  vullen NatuurlijkSportief en Rewild elkaar aan waar sport overgaat in avontuur. Met een aanbod van stoere trektochten en andere outdoor activieiten sluit Rewild naadloos aan op het sportaanbod van NatuurlijkSportief.