NatuurlijkSportief Moerdijk

Let op! Deze locatie stopt per 1 augustus 2023 
NatuurlijkSportief is een vernieuwend en uniek beweegconcept waarbij we van sport weer buitenspelen maken. Buitenspeelbaas Tamara: “Even je hoofd leeg maken en een frisse neus halen met materialen die je in de natuur tegen komt en je eigen lijf, meer heb je niet nodig om fit te worden.”

Ontdek de leukste buitensport, waarbij sporten weer buitenspelen wordt. Buitenspeelbaas Tamara neemt je mee naar buiten in de prachtige natuur rondom Moerdijk.

Vergeet alles wat je weet over sport

Sporten was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op één been. Zo hard, zo vaak, zo zwaar en zo veel als jij wilt. Kijk om je heen en zoek kleine of grote uitdagingen om jezelf te testen, te verbeteren en goed te voelen.

Groepstrainingen

Tijden

Dinsdag

19:30 BASIS

Locatie

verzamelen bij Den Bels 1 Moerdijk

Personaltraining

Trainingen op maat

Wil jij persoonlijk begeleid worden bij het werken aan een gezond en fit lijf of je weerbaarheid vergroten? Wij nemen je mee naar buiten en kijken wat je kan en wat we kunnen verbeteren.

Mail om kennis te maken met Tamara 

Zakelijk

Houd een frisse kijk op de zaak

Dat je lekkerder werkt nadat je buiten hebt bewogen, dat is ondertussen wel bekend. Maar ook dat het erg lastig is om zelf het initiatief te nemen om dat te doen, juist op momenten dat het zo belangrijk is. Wij nemen je graag mee naar buiten voor een actieve, frisse neus. Je kunt bij NatuurlijkSportief onder andere terecht voor training en coaching voor één persoon, voor een groep of een tof outdoor weekend met je hele team. 

Activiteiten

Wij organiseren de leukste NatuurlijkSportief activiteiten voor jou, je vrienden en collega’s. 

Trainer Moerdijk

NatuurlijkSportief Moerdijk

"

Tamara Wabeke

“Als iemand met inspanningsastma, weet ik heel goed hoe moeilijk het kan zijn om te gaan sporten. De motivatie er voor vinden is vaak moeilijk en je eigen grenzen leren kennen kan eng zijn, maar ik heb zelf ervaren dat met NatuurlijkSportief je in je eigen tempo op je eigen niveau altijd mee kan doen. Even je hoofd leeg maken en een frisse neus halen met materialen die je in de natuur tegen komt en je eigen lijf, meer heb je niet nodig om fit te worden.”

Word Buitenspeelbaas!

Ook trainer worden? of je eigen locatie starten?

NatuurlijkSportief locaties zijn zelfstandige organisaties of personen die trainingen aanbieden volgens het NatuurlijkSportief concept. De  trainingslocaties werken lokaal en persoonlijk. Zo komt de beleving en het enthousiasme van de trainers optimaal tot uiting.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen versterken. Is dit iets voor jou? Meld je dan aan voor de Buitenspeelbaastraining. We laten je zien hoe wij van sporten weer buitenspelen maken en hoe jij dit kan toepassen in jouw omgeving.