Activiteiten en Agenda

De mooiste ‘out of the box’ avonturen voor jong en oud, buiten in de natuur.  Ben je op zoek naar een groepsactiviteit; de perfecte teambuilding of grensverleggende activiteit met vrienden of collega’s? Of wil je op een wild avontuur naar een afgelegen locatie midden in de ongerepte natuur? Bekijk de NatuurlijkSportief activiteiten kalender en meer info over geplande activiteiten.

Overzicht

Verwilderen op Tiengemeten
zaterdag 18 september

Buitenspeelbaas training #9
18 september & 22 september

Buitenspeelweekend Luxemburg Najaar
5 t/m 7 november

Buitenspeelbaas training #10
20 november & 24 november

De Grote Buitenspelen

Jaarlijks evenement georganiseerd door één van onze NatuurlijkSportief locaties. Waarbij we met elkaar genieten van onze heerlijke buitenspeelsport. De datum voor de Grote Buitenspelen 2021 is nog niet bekend.

Informatie

Data

Aanmelden

Helaas is aanmelden voor deze groepsactiviteit nog niet mogelijk.

Buitenspeelweekend Ardennen

Een weekend lang buitenspelen in de Ardennen. Tussen de trainingen door lekker douchen, eten, ontspannen en snurken in een fijn huis. Laagdrempelige instap en trainen op je eigen niveau, zo hard en zo vaak je wilt. Wij verzorgen het huis en de trainingen, eten neem je zelf mee. Aankomst op vrijdagavond of zaterdagochtend. Vertrek zondagmiddag.

Informatie

Data

Aanmelden

Helaas is aanmelden voor deze reis nog niet mogelijk. Meer informatie via Teun.

Locatie overleg

Bijeenkomst voor Buitenspeelbazen met een NatuurlijkSportief locatie om elkaar te inspireren, van elkaar te leren en plannen te maken.

Informatie

Data

Aanmelden

Helaas is aanmelden voor dit overleg nog niet mogelijk. Meer informatie via Nick.

NatuurlijkSportief Verwilder weekend

Een prachtig avontuur in de natuur. Lopen, slepen, klimmen, smijten, bakkies doen, uit een zakkie eten, snurken onder de sterren, in het donker het bos in en nog veel meer prachtige dingen die je normaal nooit doet.

Informatie

Data

Aanmelden

Helaas is aanmelden voor deze reis nog niet mogelijk. Meer informatie via info@natuurlijksportief.nl

Buitenspeelbaas Opkikker

Een terugkommoment voor alle Buitenspeelbazen. Heel erg veel buitenspelen en inspiratie opdoen op verschillende thema’s. Tussendoor een informatief praatje en na afloop natuurlijk een bakkie doen en bijpraten.

Weet Wat Beweegt

Een verdiepende training over het beweegapparaat voor Buitenspeelbazen.
Bewegen doe je nooit fout, maar bewegen kan altijd beter. Om mensen hierbij nog meer te kunnen begeleiden is het fijn als je kennis hebt over beweging. Hoe beweeg je en wat beweeg je als je beweegt. In de praktijk observeren, analyseren en optimaliseren van alledaagse bewegingen.

Buitenspeelbaas

De NatuurlijkSportief Buitenspeelbaas training is voor iedereen die gek is op bewegen, graag buiten is en dat wil delen met anderen. Buitensporters, gymdocenten, coaches, fysiotherapeuten en iedereen die met een frisse blik wil kijken naar (buiten)sport en bewegen. We laten je zien hoe wij van sporten weer buitenspelen maken en hoe jij dit kan toepassen in jouw omgeving. Na de training kun je een eigen NatuurlijkSportief locatie starten of jij neemt deze ervaring mee naar je eigen organisatie, bedrijf, vereniging of school en gaat dit daar toepassen.

Verwilderen op Tiengemeten

In samenwerking met Natuurmonumenten organiseert NatuurlijkSportief Hoeksche Waard een verwilder event op Tiengemeten.
We trekken dwars door de ruige natuur en deinzen niet terug voor een beetje water.

Benieuwd hoe jij kunt deelnemen en wat verwilderen met NatuurlijkSportief betekent? Bel of mail

Programma

Informatie

Aanmelden

Extra informatie

Mondkapjes zijn op de veerpont verplicht! Je kunt ze ook in de haven kopen, ze kosten dan wel €2 p/st
Aanmelden bij voorkeur telefonisch. Per mail aangemeld? Houd dan ook je spambox in de gaten.

Buitenspeelweekend Luxemburg

Wie zegt er dat je voor dikke outdoor ver weg moet? Op slechts 3,5 uur rijden van Nederland ligt het ‘klein Zwitserland’ van Luxemburg: Müllerthal. Een wild natuurgebied met bossen, rotsen, kloven, grotten en watervallen in overvloed. Een ware speeltuin voor buitenvolk. Boulderen, draven door de heuvels, rotsen klimmen, stenen sjouwen – het kan er allemaal. Ideaal dus voor een weekendje buitenspelen met NatuurlijkSportief. Lekker even weg van alles en de beest uithangen in de natuur. Aankomst op vrijdagavond of zaterdagochtend. Vertrek zondagmiddag.

Informatie

Inclusief

Data

Aanmelden

Voor meer informatie mail nick@natuurlijksportief.nl. Direct aanmelden voor deze trip doe je hier

NatuurlijkSportief Reizen

Ga mee met onze expedities, buitenspeel- of wildkampeerweekenden. Klaar voor een avontuur op een afgelegen locatie midden in de ongerepte natuur en weg van alle voorzieningen? Terug naar de basis, expeditionair en op elkaar aangewezen. Geen afleidingen en dagelijkse verplichtingen.
Met een kleine groep mensen op avontuur in een ruig stuk natuur. Sportieve uitdaging, vriendenweekend, of teambuilding met collega’s?

De meest eenvoudige en vrije buitensport in de natuur

NatuurlijkSportief is een vernieuwend en uniek beweegconcept waarbij we van sporten weer buitenspelen maken. Sporten was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op één been. Zo hard, zo vaak, zo zwaar en zo veel als jij wilt. Kijk om je heen en zoek kleine of grote uitdagingen om jezelf te testen, te verbeteren en goed te voelen.