Activiteiten en Agenda

De mooiste ‘out of the box’ avonturen voor jong en oud, buiten in de natuur.  Ben je op zoek naar een groepsactiviteit; de perfecte teambuilding of grensverleggende activiteit met vrienden of collega’s? Of wil je op een wild avontuur naar een afgelegen locatie midden in de ongerepte natuur? Bekijk de NatuurlijkSportief activiteiten kalender en meer info over geplande activiteiten.
Of kijk op welke locatie jij terecht kan voor onze wekelijkse groepstraingen.

Overzicht

Buitenspeelbaas training #20

Datum: 6 april | 13:30 uur tot 20:30 uur
Locatie: Soesterduinen
Voor: Buitenspeelbazen
Kosten: €350,- incl. btw

Meer informatie

Buitenfestijn

Datum: 20 & 21 april 
Locatie: Kamp Buitendoor Epe
Voor: Iedereen
Kosten: Bekijk pagina

Meer informatie

Prentenboekavontuur

Datum: 8 mei
Locatie: Kralingse Bos, verzamelen bij het IJsvogelpad 
Voor: Ouders & kinderen
Kosten: €10 per ouder/kind
Inschrijven: lotte@natuurlijksportief.nl


Meer informatie

Buitenspelen & Bushcraft

Ouder-kind Donkere Dagen Special. Op verschillende locaties nemen we jullie mee de natuur in. Buitenspelen in het donker, vuur maken, wat lekkers en een hoop gezelligheid. 

In samenwerking met Rewild Kids.

Informatie

Data

28 december Rotterdam, 17:30-19:30 Kralingse Plas. Aanmelden via kids@re-wild.nl

5 januari Breda, 17-19 uur, Start boerderij Wolfslaar. Aanmelden via breda@natuurlijksportief.nl

Prentenboekavontuur

Met ouders en hun peuters of kleuters gaan we op avontuur dwars door struiken, klauterend over boomstammen, rollend door het gras en springend in de plassen. Elke avontuur begint met een prentenboek. Het verhaal neemt ons mee naar buiten waar we heerlijk kunnen spelen in een stuk natuur. 

Informatie

Data "Berenjacht"

4 maart in het Kralingse Bos van Rotterdam (10.00-11.15), verzamelen bij P naast “De Eekhoorn” – Aanmelden via lotte@natuurlijksportief.nl

Woensdag 26 april 15.00-16.15 verzamelen bij Boerderij Wolfslaar – Aanmelden via lotte@natuurlijksportief.nl

Data "Berenjacht special"

Na de voorjaarsvakantie organiseert de onderwijsstichting PCOHS in samenwerking met NatuurlijkSportief twaalf vrijdagochtenden een Prentenboekavontuur in Rotterdam in de wijken Hillegersberg en Schiebroek;

11, 18 en 25 maart en 1, 8 en 22 april 2022 van 10.00-11.00 verzamelen in de houten speeltuin van het Argonautenpark

13 en 20 mei en 3, 10, 17 en 24 juni 2022 van 10.00 – 11.00 verzamelen op het schoolplein van de Goede Herderschool Kastanjeplein 6 

Deelname is gratis. Iedereen is welkom.

De Grote Buitenspelen

Jaarlijks evenement georganiseerd door één van onze NatuurlijkSportief locaties. Waarbij we met elkaar genieten van onze heerlijke buitenspeelsport. 

Informatie

Programma

Data

Locatie

NatuurlijkSportief Halloween

Buitenspelen in het donker, misschien nog wel leuker dan bij daglicht! Kom op zaterdag 30 oktober Halloween vieren met NatuurlijkSportief Rotterdam. 
Tussen 19u en 20u kun je starten vanaf de parkeerplaats Langepad in Kralingen. Gewapend met een zaklantaarn of hoofdlampje gaan we een uur lang het bos in, op zoek naar buitenspelletjes en snoepjes. Trick or treat, maar dan op onze buitenspeelwijze. 

Informatie

Buitenspeelweekend Ardennen

Een weekend lang buitenspelen in de Ardennen. Tussen de trainingen door lekker douchen, eten, ontspannen en snurken in een fijn huis. Laagdrempelige instap en trainen op je eigen niveau, zo hard en zo vaak je wilt. Wij verzorgen het huis en de trainingen, eten neem je zelf mee. Aankomst op vrijdagavond of zaterdagochtend. Vertrek zondagmiddag.

Informatie

Data

Aanmelden

Helaas is aanmelden voor deze reis nog niet mogelijk. Meer informatie via Teun.

Locatie overleg

Bijeenkomst voor Buitenspeelbazen met een NatuurlijkSportief locatie om elkaar te inspireren, van elkaar te leren en plannen te maken.

Informatie

Data

Aanmelden

Helaas is aanmelden voor dit overleg nog niet mogelijk. Meer informatie via Nick.

NatuurlijkSportief Verwilder weekend

Een prachtig avontuur in de natuur. Lopen, slepen, klimmen, smijten, bakkies doen, uit een zakkie eten, snurken onder de sterren, in het donker het bos in en nog veel meer prachtige dingen die je normaal nooit doet.

Informatie

Data

Aanmelden

Helaas is aanmelden voor deze reis nog niet mogelijk. Meer informatie via info@natuurlijksportief.nl

Buitenspeelbaas Opkikker

Een terugkommoment voor alle Buitenspeelbazen. Heel erg veel buitenspelen en inspiratie opdoen op verschillende thema’s. Tussendoor een informatief praatje en na afloop natuurlijk een bakkie doen en bijpraten.

Weet Wat Beweegt

Een verdiepende training over het beweegapparaat voor Buitenspeelbazen.
Bewegen doe je nooit fout, maar bewegen kan altijd beter. Om mensen hierbij nog meer te kunnen begeleiden is het fijn als je kennis hebt over beweging. Hoe beweeg je en wat beweeg je als je beweegt. In de praktijk observeren, analyseren en optimaliseren van alledaagse bewegingen.

Buitenspeelbaas

De NatuurlijkSportief Buitenspeelbaas training is voor iedereen die gek is op bewegen, graag buiten is en dat wil delen met anderen. Buitensporters, gymdocenten, coaches, fysiotherapeuten en iedereen die met een frisse blik wil kijken naar (buiten)sport en bewegen. We laten je zien hoe wij van sporten weer buitenspelen maken en hoe jij dit kan toepassen in jouw omgeving. Na de training kun je een eigen NatuurlijkSportief locatie starten of jij neemt deze ervaring mee naar je eigen organisatie, bedrijf, vereniging of school en gaat dit daar toepassen.

Verwilderen op Tiengemeten

In samenwerking met Natuurmonumenten organiseert NatuurlijkSportief Hoeksche Waard een verwilder event op Tiengemeten.
We trekken dwars door de ruige natuur en deinzen niet terug voor een beetje water.

Verwilder op de ruigste plekken van het eiland Tiengemeten. Je trekt samen met een kleine groep deelnemers door de open vlaktes, sloten, moerassen en ruige rietgorzen die het eiland te bieden hebben. Brede watergangen zijn voor jou geen barrière .. je zwemt er gewoon doorheen! Met deze verwilderexpeditie ontdek jij de avonturier in jezelf terwijl je oog in oog komt te staan met een Schotse hooglander en dat op de meest verlaten en ruige plekken van het eiland Tiengemeten!

Informatie

Aanmelden

Aanmelden of meer informatie; neem dan contact op met Buitenspeelbaas Martijn (NatuurlijkSportief Hoeksche Waard). 

Geef bij aanmelding je naam, aantal personen en de datum dat je wilt deelnemen door.

Buitenspeelweekend Ardennen

Een weekend buitenspelen en verwilderen rondom onze stek in de Ardennen.
Keihard rondrauzen op, over en door rotsen, bossen en rivieren. Bakkies doen, relaxen en snurken in en rond onze hut.

Wij verzorgen de avonturen, een onderkomen en een verse kampvuurmaaltijd. Jij mag zelf zorgen voor slaapspullen, verdere voeding en drinken en
alles wat jij verder nodig hebt.

Informatie

Data

Aanmelden

Aanmelden en info via teun@natuurlijksportief.nl

Buitenspeelweekend Luxemburg

Wie zegt er dat je voor dikke outdoor ver weg moet? Op slechts 3,5 uur rijden van Nederland ligt het ‘klein Zwitserland’ van Luxemburg: Müllerthal. Een wild natuurgebied met bossen, rotsen, kloven, grotten en watervallen in overvloed. Een ware speeltuin voor buitenvolk. Boulderen, draven door de heuvels, rotsen klimmen, stenen sjouwen – het kan er allemaal. Ideaal dus voor een weekendje buitenspelen met NatuurlijkSportief. Lekker even weg van alles en de beest uithangen in de natuur. Aankomst op vrijdagavond of zaterdagochtend. Vertrek zondagmiddag.

Informatie

Inclusief

Data

Aanmelden

Voor meer informatie mail nick@natuurlijksportief.nl. Direct aanmelden voor deze trip doe je hier

NatuurlijkSportief Reizen

Ga mee met onze expedities, buitenspeel- of wildkampeerweekenden. Klaar voor een avontuur op een afgelegen locatie midden in de ongerepte natuur en weg van alle voorzieningen? Terug naar de basis, expeditionair en op elkaar aangewezen. Geen afleidingen en dagelijkse verplichtingen.
Met een kleine groep mensen op avontuur in een ruig stuk natuur. Sportieve uitdaging, vriendenweekend, of teambuilding met collega’s?

De meest eenvoudige en vrije buitensport in de natuur

NatuurlijkSportief is een vernieuwend en uniek beweegconcept waarbij we van sporten weer buitenspelen maken. Sporten was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op één been. Zo hard, zo vaak, zo zwaar en zo veel als jij wilt. Kijk om je heen en zoek kleine of grote uitdagingen om jezelf te testen, te verbeteren en goed te voelen.