NatuurlijkSportief Alkmaar

NatuurlijkSportief is een vernieuwend en uniek beweegconcept waarbij we van sport weer buitenspelen maken. Buitenspeelbaas René: “Mijn expertise ligt bij groepstrainingen, waar ik graag mensen meeneem in mijn passie voor spelen in de natuur. Zo simpel kan heel gaaf bewegen zijn .”

Ontdek de leukste buitensport, waarbij sporten weer buitenspelen wordt. Buitenspeelbaas René neemt je mee naar buiten in de prachtige natuur rondom Alkmaar en omstreken.

Vergeet alles wat je weet over sport

Sporten was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op één been. Zo hard, zo vaak, zo zwaar en zo veel als jij wilt. Kijk om je heen en zoek kleine of grote uitdagingen om jezelf te testen, te verbeteren en goed te voelen.

Groepstrainingen

Tijden

Donderdag

19:15 - 20:30 BASIS

Zaterdag

08:30 - 09:45 BASIS

Locatie

Verzamelen op de P aan de Klaregroetweg 3, 1723 PW Noord-Scharwoude, bij Geestmerambacht.

Personaltraining

Trainingen op maat voor alle leeftijden

Wil jij persoonlijk begeleid worden bij het werken aan een gezond en fit lijf of je weerbaarheid vergroten? Wij nemen je mee naar buiten en kijken wat je kan en wat we kunnen verbeteren. Mail om kennis te maken met Buitenspeelbaas Rene.

Jeugd

Jong geleerd is oud gedaan

Heerlijk naar buiten, uitwaaien en energie kwijtraken. Bomen klimmen, stenen sjouwen, rennen en ravotten. Gewoon ouderwets buitenspelen dus. NatuurlijkSportief Alkmaar organiseert regelmatig trainingen en evenementen voor de jeugd. Ook kun je bij René terecht voor een Groene Gymles op jouw school in Alkmaar of omgeving. 

Senioren

Actief en fit blijven in de natuur

Speciale groepstrainingen voor oudere volwassenen. Onder begeleiding van een ervaren trainer plezier hebben in bewegen en genieten van de buitenlucht en de natuur. Zeer laagdrempelig, met het doel om actief te blijven.

Zakelijk

Houd een frisse kijk op de zaak

Dat je lekkerder werkt nadat je buiten hebt bewogen, dat is ondertussen wel bekend. Maar ook dat het erg lastig is om zelf het initiatief te nemen om dat te doen, juist op momenten dat het zo belangrijk is. Wij nemen je graag mee naar buiten voor een actieve, frisse neus. Je kunt bij NatuurlijkSportief onder andere terecht voor training en coaching voor één persoon, voor een groep of een tof outdoor weekend met je hele team. 

Activiteiten

Wij organiseren de leukste NatuurlijkSportief activiteiten voor jou, je vrienden en collega’s. Stoere kinderfeestjes, teambuilding of een kennismaking met ons concept.

Trainer Alkmaar

NatuurlijkSportief Alkmaar Rene

"

René Valk

groepstrainingen

“Na dwalingen te hebben gedaan in mijn leven kwam ik in 2015 in aanraking met NatuurlijkSportief. Ik was direct verkocht en waarom? Omdat het zo simpel is iedereen kan het. Met veel plezier, onzin en passie probeer ik onze oefeningen over te dragen. 

Jij maakt er vervolgens iets van wat echt bij jou past. Mijn expertise ligt bij groepstrainingen, waar ik graag mensen meeneem in mijn passie voor spelen in de natuur. Zo simpel kan heel gaaf bewegen zijn .”

NatuurlijkSportief Alkmaar Jan

"

Jan Beuckens

personaltraining

“Mijn expertise ligt bij personal training, ik verbind graag mensen met elkaar, ondersteun bedrijven en instellingen met de leukste buitensport kennis te maken.

Stel jezelf voor: Niemand hier wordt ooit wereldkampioen, net als 99% van alle mensen om ons heen. Maar toch sporten we alsof we die ambitie hebben.

Gedisciplineerd onderwerpen we onszelf aan een opgelegd sportregime met harde doelen en meetbare progressie. Het lijkt wel werk. Want zo hoort dat nu eenmaal. Maar waarom? Artsen erkennen dat sporten een behulpzaam medicijn kan zijn, ook voor mensen met chronische vermoeidheid, overgewicht en burn-out klachten. NatuurlijkSportief kan hierbij helpen: alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder!
Op een ontspannen manier met een lach op ons gezicht gaan we door de mooie natuur heen. We tillen, smijten en rennen ons fit. Gewoon naar buiten lopen en kijken wie en wat je tegenkomt in de natuur. Doen waar je zin in hebt, als het maar uitdagend en interessant is voor een ieder. Ontdekken wat je al kan, verbeteren terwijl je doet wat je doet en vooral plezier hebben en uitstralen.”

Alkmaar

Word Buitenspeelbaas!

Ook trainer worden? of je eigen locatie starten?

NatuurlijkSportief locaties zijn zelfstandige organisaties of personen die trainingen aanbieden volgens het NatuurlijkSportief concept. De  trainingslocaties werken lokaal en persoonlijk. Zo komt de beleving en het enthousiasme van de trainers optimaal tot uiting.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen versterken. Is dit iets voor jou? Meld je dan aan voor de Buitenspeelbaastraining. We laten je zien hoe wij van sporten weer buitenspelen maken en hoe jij dit kan toepassen in jouw omgeving.