NatuurlijkSportief Alkmaar

Maak van sporten weer buitenspelen

Ontdek de vreugde van buiten sporten in Alkmaar met NatuurlijkSportief. NatuurlijkSportief is een vernieuwend en uniek beweegconcept waarbij we van sport weer buitenspelen maken. Buitenspeelbaas René: “Mijn expertise ligt bij groepstrainingen, waar ik graag mensen meeneem in mijn passie voor spelen in de natuur. Zo simpel kan heel gaaf bewegen zijn .”

Ontdek de leukste buitensport, waarbij sporten weer buitenspelen voor volwassenen wordt. Buitenspeelbaas René neemt je mee naar buiten in de prachtige natuur rondom Alkmaar en omstreken.

Buiten sporten in Alkmaar

Buiten sporten in Alkmaar was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op één been. Zo hard, zo vaak, zo zwaar en zo veel als jij wilt. Kijk om je heen en zoek kleine of grote uitdagingen om jezelf te testen, te verbeteren en goed te voelen. Waar buiten sporten, buitenspelen voor volwassen wordt. 

Groepstraining

Rooster
Prijzen
Aanbod
Man gooit boomstronken als personaltrainer

Personaltraining Alkmaar

Datum: Op aanvraag

Wil jij personaltraining in Alkmaar? Werk aan een gezond en fit lijf en vergroot je weerbaarheid? Wij nemen je mee naar buiten en kijken wat je kan en wat we kunnen verbeteren. Mail om kennis te maken met Buitenspeelbaas Rene.


Gymlessen buiten voor scholen

Groene gymles

Datum: Op aanvraag

Heerlijk naar buiten, uitwaaien en energie kwijtraken. Bomen klimmen, stenen sjouwen, rennen en ravotten. Gewoon ouderwets buitenspelen dus. NatuurlijkSportief Alkmaar organiseert regelmatig trainingen en evenementen voor de jeugd. Ook kun je bij René terecht voor een Groene Gymles op jouw school in Alkmaar of omgeving. 

Bedrijfsuitje Alkmaar

Datum: op aanvraag

Wij nemen je graag mee naar buiten voor een actieve, frisse neus. Bij NatuurlijkSportief kun je terecht voor een breed scala aan activiteiten, waaronder persoonlijke training en coaching, groepssessies, of een avontuurlijk outdoor weekend met je hele team. Daarnaast bieden we ook speciaal georganiseerde bedrijfsuitjes in Alkmaar, waar je met collega’s kunt genieten van een unieke teambuilding ervaring in de buitenlucht.

Senior duwt tegen boom als sport

Senioren sport Alkmaar

Datum: op aanvraag

Speciale groepstrainingen voor oudere volwassenen. Onder begeleiding van een ervaren trainer plezier hebben in bewegen en genieten van de buitenlucht en de natuur. Zeer laagdrempelig, met het doel om actief te blijven.
Activiteiten agenda

Bekijk onze agenda voor de meest avontuurlijke en plezierige NatuurlijkSportief activiteiten, perfect voor jou, je vrienden en collega’s. Of je nu op zoek bent naar een stoer kinderfeestje, een effectieve teambuilding sessie of een eerste kennismaking met ons unieke concept, wij hebben iets bijzonders voor iedereen. Ontdek wat er op de planning staat en reserveer jouw plek voor onvergetelijke buitenervaringen.

Buitenspeelbazen Amersfoort

NatuurlijkSportief Alkmaar Rene

René Valk

groepstrainingen

“Na dwalingen te hebben gedaan in mijn leven kwam ik in 2015 in aanraking met NatuurlijkSportief. Ik was direct verkocht en waarom? Omdat het zo simpel is iedereen kan het. Met veel plezier, onzin en passie probeer ik onze oefeningen over te dragen. 

Jij maakt er vervolgens iets van wat echt bij jou past. Mijn expertise ligt bij groepstrainingen, waar ik graag mensen meeneem in mijn passie voor spelen in de natuur. Zo simpel kan heel gaaf bewegen zijn .”

Word Buitenspeelbaas!​

Ook trainer worden of je eigen locatie starten?

NatuurlijkSportief locaties zijn zelfstandige organisaties of personen die trainingen aanbieden volgens het NatuurlijkSportief concept. De  trainingslocaties werken lokaal en persoonlijk. Zo komt de beleving en het enthousiasme van de trainers optimaal tot uiting.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen versterken. Is dit iets voor jou? Meld je dan aan voor de Buitenspeelbaastraining. We laten je zien hoe wij van sporten weer buitenspelen maken en hoe jij dit kan toepassen in jouw omgeving.