NatuurlijkSportief Amersfoort

Ontdek de leukste buitensport, waarbij sporten weer buitenspelen wordt.
Lachen, gooien, smijten, klimmen, voel je vrij.

Kom vanaf voorjaar 2020 buitenspelen in Amersfoort!


Personal Training

Wil jij persoonlijk begeleid worden bij het werken aan een gezond en fit lijf? Kom mee naar buiten, de natuur in! Daar gaan we op een speelse manier werken aan een gezond, fit en NatuurlijkSportief lijf.

Bedrijven

Met elkaar buitenspelen versterkt het groepsgevoel. Uit de normale werkomgeving, in de natuur plezier maken, sportkleding aan en gaan. NatuurlijkSportief is er voor bedrijven in Amersfoort en omgeving tijdens de pauze, de sportieve donderdagmiddagborrel of tijdens jouw event.

Mail voor de mogelijkheden.


Groeps-Trainingen

Daag jezelf en je buitenspeelvrienden uit, ga mee het bos in! Je wordt fit terwijl je heerlijk in de natuur bezig bent. De natuur en ons eigen lichaam is het enige wat we hiervoor nodig hebben.

Kom vanaf voorjaar 2020 naar een van onze trainingen, we verzamelen bij de fietsenstalling van het Bosbad.


Sportteams & vriendengroepen

Wij gaan met jouw team of vriendengroep de natuur in om heerlijk buiten te spelen. Voor teambuilding of om eens echt los te gaan in en met de natuur.

Mail voor meer informatie.

Trainer

Anouk: "Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is dat je lichaam sterk en gezond is. Niet iedereen is topsporter en hoeft dus ook niet zo te trainen. Buiten zijn in de natuur en actief bewegen en jezelf verbeteren is wat ieder mens nodig heeft om gezond en fit te blijven. Dat wil ik mensen bieden met NatuurlijkSportief in het prachtige omgeving van Amersfoort"

Vrienden

Klimbos Zeist

NatuurlijkSportief Assen - Buitensporten in de natuur rondom Assen - maak van sporten weer buitenspelen met NatuurlijkSportief trainer Sjoukje Kragt