NatuurlijkSportief Amersfoort

Maak van sporten weer buitenspelen

Ontdek de vreugde van buiten sporten in Amersfoort met NatuurlijkSportief. NatuurlijkSportief is een vernieuwend en uniek beweegconcept waarbij we van sport weer buitenspelen maken. Buitenspeelbaas Anouk: “Het liefst ben ik zoveel mogelijk buiten in Amersfoort. Als ik anderen kan meenemen en motiveren om te bewegen buiten word ik nog blijer.”

Ontdek de leukste buitensport, waarbij sporten weer buitenspelen voor volwassenen wordt. Buitenspeelbaas Anouk neemt je mee naar buiten in de prachtige natuur rondom Amersfoort.

Buiten sporten in Amersfoort

Buiten sporten in Amersfoort was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op één been. Zo hard, zo vaak, zo zwaar en zo veel als jij wilt. Kijk om je heen en zoek kleine of grote uitdagingen om jezelf te testen, te verbeteren en goed te voelen. Waar buiten sporten, buitenspelen voor volwassen wordt. 

Groepstraining

Rooster
Prijzen
Locatie
Neem contact op met buitenspeelbaas Anouk voor verzamellocatie​ in Amersfoort.
Vrienden
Aanbod

Personaltraining Amersfoort

Datum: Op aanvraag

Wil jij personaltraining in Amersfoort? Werk aan een gezond en fit lijf en vergroot je weerbaarheid? Wij nemen je mee naar buiten en kijken wat je kan en wat we kunnen verbeteren.

Mail om kennis te maken Anouk

Kinderfeestje Amersfoort

Datum: Op aanvraag

Heerlijk naar buiten, uitwaaien en energie kwijtraken. Bomen klimmen, stenen sjouwen, rennen en ravotten. Gewoon ouderwets buitenspelen dus. Buitenspeelbaas Anouk organiseert smerig leuke kinderfeestjes in Amersfoort. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Bedrijfsuitje Amersfoort

Datum: op aanvraag

Wij nemen je graag mee naar buiten voor een actieve, frisse neus. Bij NatuurlijkSportief kun je terecht voor een breed scala aan activiteiten, waaronder persoonlijke training en coaching, groepssessies, of een avontuurlijk outdoor weekend met je hele team. Daarnaast bieden we ook speciaal georganiseerde bedrijfsuitjes in Amersfoort, waar je met collega’s kunt genieten van een unieke teambuilding ervaring in de buitenlucht.

Activiteiten agenda

Bekijk onze agenda voor de meest avontuurlijke en plezierige NatuurlijkSportief activiteiten, perfect voor jou, je vrienden en collega’s. Of je nu op zoek bent naar een stoer kinderfeestje, een effectieve teambuilding sessie of een eerste kennismaking met ons unieke concept, wij hebben iets bijzonders voor iedereen. Ontdek wat er op de planning staat en reserveer jouw plek voor onvergetelijke buitenervaringen.

Special

Terugblik NatuurlijkSportief Hemelvaartstocht​

8 uur NatuurlijkSportief? Daar draaien we ons hand niet voor om! We trokken met 10 buitenspelers van Bilthoven naar Amersfoort. Onderweg werd uiteraard veel gespeeld, gestoeid, geklooid, getild, geklommen en stukken gerend. Volgend jaar weer..?

Buitenspeelbazen Amersfoort

Anouk

“Het liefst ben ik zoveel mogelijk buiten. Als ik anderen kan meenemen en motiveren om te bewegen buiten word ik nog blijer. Ik ren graag het bos in, spring over de greppels, klim in bomen en ga de uitdagingen aan die ik in het bos zie. Het is heerlijk om je fit te voelen. Ik daag iedereen in Amersfoort uit om mee naar buiten te gaan met NatuurlijkSportief en dit gevoel te ervaren!”

Word Buitenspeelbaas!​

Ook trainer worden of je eigen locatie starten?​

NatuurlijkSportief locaties zijn zelfstandige organisaties of personen die trainingen aanbieden volgens het NatuurlijkSportief concept. De  trainingslocaties werken lokaal en persoonlijk. Zo komt de beleving en het enthousiasme van de trainers optimaal tot uiting.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen versterken. Is dit iets voor jou? Meld je dan aan voor de Buitenspeelbaastraining. We laten je zien hoe wij van sporten weer buitenspelen maken en hoe jij dit kan toepassen in jouw omgeving.