NatuurlijkSportief Amersfoort

NatuurlijkSportief is een vernieuwend en uniek beweegconcept waarbij we van sport weer buitenspelen maken. Buitenspeelbaas Anouk: “Het liefst ben ik zoveel mogelijk buiten. Als ik anderen kan meenemen en motiveren om te bewegen buiten word ik nog blijer.”

Ontdek de leukste buitensport, waarbij sporten weer buitenspelen wordt. Buitenspeelbaas Anouk neemt je mee naar buiten in de prachtige natuur rondom Amersfoort.

Vergeet alles wat je weet over sport

Sporten was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op één been. Zo hard, zo vaak, zo zwaar en zo veel als jij wilt. Kijk om je heen en zoek kleine of grote uitdagingen om jezelf te testen, te verbeteren en goed te voelen.

Groepstrainingen

Tijden

Dinsdag

19:00 BASIS (Den Treek)

Woensdag

9:30 BASIS (Soesterduinen)

Zaterdag

08:30 BASIS (Den Treek)

Prijzen

Proeftraining: Gratis

10-rittenkaart: €80

Losse training: €10

Aanmelden & informatie

Via anouk@natuurlijksportief.nl of 0619847027. Ben je na het lezen al overgehaald en wil je direct aanmelden? Dat kan via: Trainin App

Special

Terugblik NatuurlijkSportief Hemelvaartstocht

8 uur NatuurlijkSportief? Daar draaien we ons hand niet voor om! We trokken met 10 buitenspelers van Bilthoven naar Amersfoort. Onderweg werd uiteraard veel gespeeld, gestoeid, geklooid, getild, geklommen en stukken gerend. Volgend jaar weer..?

Personaltraining

Trainingen op maat

Wil jij persoonlijk begeleid worden bij het werken aan een gezond en fit lijf of je weerbaarheid vergroten? Wij nemen je mee naar buiten en kijken wat je kan en wat we kunnen verbeteren.

Mail om kennis te maken Anouk

Jeugd

Jong geleerd is oud gedaan

Heerlijk naar buiten, uitwaaien en energie kwijtraken. Bomen klimmen, stenen sjouwen, rennen en ravotten. Gewoon ouderwets buitenspelen dus. Buitenspeelbaas Anouk van NatuurlijkSportief Amersfoort organiseert smerig leuke kinderfeestjes. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Zakelijk

Houd een frisse kijk op de zaak

Dat je lekkerder werkt nadat je buiten hebt bewogen, dat is ondertussen wel bekend. Maar ook dat het erg lastig is om zelf het initiatief te nemen om dat te doen, juist op momenten dat het zo belangrijk is. Wij nemen je graag mee naar buiten voor een actieve, frisse neus. Je kunt bij NatuurlijkSportief onder andere terecht voor training en coaching voor één persoon, voor een groep of een tof outdoor weekend met je hele team. 

Activiteiten

Wij organiseren de leukste NatuurlijkSportief activiteiten voor jou, je vrienden en collega’s. Stoere kinderfeestjes, teambuilding of een kennismaking met ons concept.

Trainer Amersfoort

NatuurlijkSportief Amersfoort Anouk

"

Anouk

“Het liefst ben ik zoveel mogelijk buiten. Als ik anderen kan meenemen en motiveren om te bewegen buiten word ik nog blijer. Ik ren graag het bos in, spring over de greppels, klim in bomen en ga de uitdagingen aan die ik in het bos zie. Het is heerlijk om je fit te voelen. Ik daag iedereen in Amersfoort uit om mee naar buiten te gaan met NatuurlijkSportief en dit gevoel te ervaren!”

Amersfoort

Word Buitenspeelbaas!

Ook trainer worden? of je eigen locatie starten?

NatuurlijkSportief locaties zijn zelfstandige organisaties of personen die trainingen aanbieden volgens het NatuurlijkSportief concept. De  trainingslocaties werken lokaal en persoonlijk. Zo komt de beleving en het enthousiasme van de trainers optimaal tot uiting.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen versterken. Is dit iets voor jou? Meld je dan aan voor de Buitenspeelbaastraining. We laten je zien hoe wij van sporten weer buitenspelen maken en hoe jij dit kan toepassen in jouw omgeving.