NatuurlijkSportief Amsterdam

NatuurlijkSportief is een vernieuwend en uniek beweegconcept waarbij we van sport weer buitenspelen maken. 

Voor de prachtige natuur in en rondom Amsterdam is NatuurlijkSportief op zoek naar een Buitenspeelbaas.

Vergeet alles wat je weet over sport

Sporten was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op één been. Zo hard, zo vaak, zo zwaar en zo veel als jij wilt. Kijk om je heen en zoek kleine of grote uitdagingen om jezelf te testen, te verbeteren en goed te voelen.

Groepstrainingen

Vrijdagochtend

9:00 – 10:00 BASIS 
10:15 – 11:15 BASIS

Andere trainingsmomenten in overleg mogelijk. Meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op!

Aanmelden

Graag per mail, app of een belletje aanmelden. Je krijgt dan ook de actuele locatie van jouw training.

Basis training

Uitdagende, maar toegankelijke training. Geschikt voor sportieve mensen die een extra uitdaging willen en graag buiten in de natuur hun grenzen verleggen om zo nog fitter, sterker en sneller te worden.

Locaties

Amsterdamse Bos - P Grote vijver
Amsterdamse Bos - P Duizendmeterweg
Amstelpark - Buitenveldert-Oost

Het Amsterdamse Bos

Het grootste stadsbos van Europa

Het Amsterdamse Bos telt 1000 hectare. Het bestaat uit bos, speelweiden, polders, vijvers en watergangen. Weetje: Het Amsterdamse Bos is 22 maal het Vondelpark en 3 maal Central Park in New York. Het is aangelegd in 1934 en eigendom van Gemeente Amsterdam. Het is een ideale plek om te fietsen, wandelen, ontspannen en te sporten. NatuurlijkSportief Amsterdam biedt op meerdere plekken in het Amsterdamse bos training aan voor verschillende doelgroepen.

Personaltraining

Trainingen op maat

Wil jij persoonlijk begeleid worden bij het werken aan een gezond en fit lijf of je weerbaarheid vergroten? Wij nemen je mee naar buiten en kijken wat je kan en wat we kunnen verbeteren.

Mail om kennis te maken Annieck.

Jeugd / Jongeren

Jong geleerd is oud gedaan

Heerlijk naar buiten, uitwaaien en energie kwijtraken. Bomen klimmen, stenen sjouwen, rennen en ravotten. Gewoon ouderwets buitenspelen dus. Voor alle basisschoolkinderen die zelfstandig kunnen meedoen, middelbare school kinderen en jongeren die het leuk vinden om buiten te zijn.

Buitenspeelbaas Annieck: “Ik ben moeder van 3 pubers. Vanuit mijn kennis als (kinder)oefentherapeut en bewegingswetenschapper werkzaam in onderwijs, zorg en nu ook in de topsport, weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om je lichaam sterk en gezond te houden.

En al helemaal als je woont in een grote stad als Amsterdam. We zien dat steeds minder kinderen nog echt vrij buiten (kunnen) spelen”

Zakelijk

Houd een frisse kijk op de zaak

Dat je lekkerder werkt nadat je buiten hebt bewogen, dat is ondertussen wel bekend. Maar ook dat het erg lastig is om zelf het initiatief te nemen om dat te doen, juist op momenten dat het zo belangrijk is. Wij nemen je graag mee naar buiten voor een actieve, frisse neus. Je kunt bij NatuurlijkSportief onder andere terecht voor training en coaching voor één persoon, re-integratie en groep- / teamtrainingen

Activiteiten

Wij organiseren de leukste NatuurlijkSportief activiteiten voor jou, je vrienden en collega’s. Stoere kinderfeestjes, teambuilding of een kennismaking met ons concept.

Trainer Amsterdam

Annieck NatuurlijkSportief Amsterdam

"

Annieck Timmerman

bewegingswetenschapper // (kinder)oefentherapeut

“Ik ben Annieck, 47 jaar, woon in Amsterdam en ben moeder van 3 pubers. Vanuit mijn kennis als (kinder)oefentherapeut en bewegingswetenschapper werkzaam in onderwijs, zorg en nu ook in de topsport, weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om je lichaam sterk en gezond te houden.

En al helemaal als je woont in een grote stad als Amsterdam. We zien dat steeds minder kinderen nog echt vrij buiten (kunnen) spelen, maar ook zien we dat volwassenen hun dagen steeds meer zittend doorbrengen. Voor een optimale ontwikkeling van hoofd en lijf is buiten in de natuur bewegen, spelen en sporten voor jong en oud belangrijk.

Voor mij is in de natuur zijn en buitensporten de manier om te ontspannen, me vrij te voelen en fysiek even helemaal los te gaan. De natuur is een plek vol mogelijkheden.

Ik neem daarom graag jong en oud mee de natuur in om samen te spelen en te sporten. De elementen die de natuur biedt, geven je alle vrijheid en mogelijkheden om jezelf uit te dagen, je grenzen te verleggen, maar ook om je zintuigen te prikkelen en te ontspannen. Het is een plek waar je samen beweegt en avonturen beleeft. In de natuur ben je vrij van de door de mens bedachte systemen waarin we vaak niet passen. Waardoor iets opeens een beperking wordt. En daarbuiten is opeens alles weer mogelijk. Het gevoel dat je buiten krijgt wanneer je toch meer kan dan je dacht, is goud waard. En dan vind je het geluk van daarbuiten, daarbinnen.”

Amsterdam

Word Buitenspeelbaas!

Ook trainer worden? of je eigen locatie starten?

NatuurlijkSportief locaties zijn zelfstandige organisaties of personen die trainingen aanbieden volgens het NatuurlijkSportief concept. De  trainingslocaties werken lokaal en persoonlijk. Zo komt de beleving en het enthousiasme van de trainers optimaal tot uiting.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen versterken. Is dit iets voor jou? Meld je dan aan voor de Buitenspeelbaastraining. We laten je zien hoe wij van sporten weer buitenspelen maken en hoe jij dit kan toepassen in jouw omgeving.