maak van sporten weer buitenspelen


NatuurlijkSportief Arnhem

Ontdek de leukste buitensport, waarbij sporten weer buitenspelen wordt.
Kom rennen, springen, gieren, ravotten, klimmen, lachen, genieten, stilstaan, tillen stoeien, dit alles buiten!Personal Training

Wil jij persoonlijk begeleid worden bij het werken aan een gezond en fit lijf? Kom mee naar buiten, de natuur in! Daar gaan we samen met de uitdagingen die de natuur te bieden heeft, werken aan een gezond, fit en NatuurlijkSportief lijf.

Mail voor meer info: otto@natuurlijksportief.nl


Activiteiten

Wij organiseren de leukste NatuurlijkSportief activiteiten voor jou, je vrienden en collega's. Stoere kinderfeestjes, teambuilding of een kennismaking met ons concept.

Mail voor info: otto@natuurlijksportief.nl


Groeps-Trainingen

Verzamelen op de parkeerplaats van landgoed Mariëndaal.

Donderdag 20:00 BASIS

Aanmelden via:
otto@natuurlijksportief.nlTrainer

Otto: "Al jarenlang doe ik aan buitensport, marathons en survivalruns. Tijdens mijn trainingen benut ik het liefst iedere vezel van mijn lijf en alle hoeken van de Arnhemse bossen. Zo creëer ik een ongekende NatuurlijkSportief training, waar je hele lijf woest sterk van wordt. Doordat de natuur zoveel diversiteit heeft, zijn de trainingen nooit hetzelfde."

NatuurlijkSportief Arnhem - Buitensporten in de natuur rondom Arnhem - maak van sporten weer buitenspelen met Otto Kragt