NatuurlijkSportief Assen

Ontdek de leukste buitensport, waarbij sporten weer buitenspelen wordt.
Lachen, gooien, smijten, klimmen, voel je vrij.

Kom buitenspelen in Assen!


Personal Training

Wil jij persoonlijk begeleid worden bij het werken aan een gezond en fit lijf? Kom mee naar buiten, de natuur in! Daar gaan we op een speelse manier werken aan een gezond, fit en NatuurlijkSportief lijf.


Activiteiten

Wij organiseren de leukste NatuurlijkSportief activiteiten voor jou, je vrienden en collega's. Stoere kinderfeestjes, teambuilding of een kennismaking met ons concept.


Groeps-Trainingen

Wij verzorgen graag een NatuurlijkSportief groepstraining voor jouw bedrijf, vriendengroep, of sportvereniging.

We nemen je mee naar een mooi stuk natuur en laten je zien hoe je dit spelenderwijs kan gebruiken om fite, gezond en sterk te worden en blijven.Trainer

Sjoukje: "Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is dat je lichaam sterk en gezond is. Niet iedereen is topsporter en hoeft dus ook niet zo te trainen. Buiten zijn in de natuur en actief bewegen en jezelf verbeteren is wat ieder mens nodig heeft om gezond en fit te blijven. Dat wil ik mensen bieden met NatuurlijkSportief in het prachtige Drentse landschap"

Vrienden

Iedereen die van buitenspelen houdt

NatuurlijkSportief Assen - Buitensporten in de natuur rondom Assen - maak van sporten weer buitenspelen met NatuurlijkSportief trainer Sjoukje Kragt