NatuurlijkSportief Assen

NatuurlijkSportief is een vernieuwend en uniek beweegconcept waarbij we van sport weer buitenspelen maken. Buitenspeelbaas Sjoukje: “Buiten zijn in de natuur en actief bewegen en jezelf verbeteren is wat ieder mens nodig heeft om gezond en fit te blijven. Dat wil ik mensen bieden met NatuurlijkSportief in het prachtige Drentse landschap”

Ontdek de leukste buitensport, waarbij sporten weer buitenspelen wordt. Buitenspeelbaas Sjoukje neemt je mee naar buiten in de prachtige natuur rondom Assen.

Vergeet alles wat je weet over sport

Sporten was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op één been. Zo hard, zo vaak, zo zwaar en zo veel als jij wilt. Kijk om je heen en zoek kleine of grote uitdagingen om jezelf te testen, te verbeteren en goed te voelen.

Groepstrainingen

Tijden

Woensdag

19:30 BASIS

Zaterdag

09:00 BASIS

Locatie

Asserbos, verzamelen bij de P bij de Eendenvijver
Zoom (Baggelhuizerplas), P aan het einde van de straat

Personaltraining

Trainingen op maat

Wil jij persoonlijk begeleid worden bij het werken aan een gezond en fit lijf of je weerbaarheid vergroten? Wij nemen je mee naar buiten en kijken wat je kan en wat we kunnen verbeteren. Neem contact op met Sjoukje om de mogelijkheden te bespreken.

Jeugd

Jong geleerd is oud gedaan

Heerlijk naar buiten, uitwaaien en energie kwijtraken. Bomen klimmen, stenen sjouwen, rennen en ravotten. Gewoon ouderwets buitenspelen dus. Voor alle basisschoolkinderen die zelfstandig kunnen meedoen en het leuk vinden om buiten te zijn.

Prentenboekavontuur

Ga je mee buitenspelen?

Met ouders en hun peuters of kleuters gaan we op avontuur dwars door struiken, klauterend over boomstammen, rollend door het gras en springend in de plassen. Elke avontuur begint met een prentenboek. Het verhaal neemt ons mee naar buiten waar we heerlijk kunnen spelen in een stuk natuur. 

Zakelijk

Houd een frisse kijk op de zaak

Dat je lekkerder werkt nadat je buiten hebt bewogen, dat is ondertussen wel bekend. Maar ook dat het erg lastig is om zelf het initiatief te nemen om dat te doen, juist op momenten dat het zo belangrijk is. Wij nemen je graag mee naar buiten voor een actieve, frisse neus. Je kunt bij NatuurlijkSportief onder andere terecht voor training en coaching voor één persoon, voor een groep of een tof outdoor weekend met je hele team. 

Senioren

Actief en fit blijven in de natuur

Speciale groepstrainingen voor oudere volwassenen. Onder begeleiding van een ervaren trainer plezier hebben in bewegen en genieten van de buitenlucht en de natuur. Zeer laagdrempelig, met het doel om actief te blijven.

Activiteiten

Wij organiseren de leukste NatuurlijkSportief activiteiten voor jou, je vrienden en collega’s. Stoere kinderfeestjes, teambuilding, ouder-kind buitenspelen of een kennismaking met ons concept.

Trainer Assen

NatuurlijkSportief Assen

"

Sjoukje Kragt

“Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is dat je lichaam sterk en gezond is. Niet iedereen is topsporter en hoeft dus ook niet zo te trainen. Buiten zijn in de natuur en actief bewegen en jezelf verbeteren is wat ieder mens nodig heeft om gezond en fit te blijven. Dat wil ik mensen bieden met NatuurlijkSportief in het prachtige Drentse landschap”

Assen

Word Buitenspeelbaas!

Ook trainer worden? of je eigen locatie starten?

NatuurlijkSportief locaties zijn zelfstandige organisaties of personen die trainingen aanbieden volgens het NatuurlijkSportief concept. De  trainingslocaties werken lokaal en persoonlijk. Zo komt de beleving en het enthousiasme van de trainers optimaal tot uiting.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen versterken. Is dit iets voor jou? Meld je dan aan voor de Buitenspeelbaastraining. We laten je zien hoe wij van sporten weer buitenspelen maken en hoe jij dit kan toepassen in jouw omgeving.