NatuurlijkSportief Barendrecht

NatuurlijkSportief is een vernieuwend en uniek beweegconcept waarbij we van sport weer buitenspelen maken. Buitenspeelbaas Sander: “Het is mijn uitdaging als trainer om creatief te blijven, samen heel veel lol te hebben, te genieten van de prachtige omgeving en ervoor te zorgen dat je superfit wordt!”

Ontdek de leukste buitensport, waarbij sporten weer buitenspelen wordt. Buitenspeelbazen Sander en Jeroen van locatie Barendrecht nemen je mee naar buiten in de prachtige natuur in de Carnisse Grienden.

Vergeet alles wat je weet over sport

Sporten was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op één been. Zo hard, zo vaak, zo zwaar en zo veel als jij wilt. Kijk om je heen en zoek kleine of grote uitdagingen om jezelf te testen, te verbeteren en goed te voelen.

Groepstrainingen

Tijden

Maandag

19:30 BASIS

Woensdag

19:30 BASIS

Zondag

09:30 BASIS

Prijzen

Proeftraining is GRATIS
Losse groepstraining €10,-
10 strippenkaart groepstraining €70,-
Maandabonnement €37,50
Jaarabonnement €450,-

NatuurlijkSportief Barendrecht

Locatie

Barendrecht - verzamelen bij de P vlakbij de Gaatkensbult (grote heuvel met spiegel)

Als je onderaan over de weg langs deze heuvel rijdt dan zit je op de “Koedood”. Hier moet je even opletten. In de bocht vlak bij Bed and Breakfast “de Grienden” kun je de dijk oprijden. Je moet hier omhoog rijden over de dijk heen. Je ziet dan de parkeerplaats waar we verzamelen rechts beneden.

Personaltraining

Trainingen op maat

Wil jij persoonlijk begeleid worden bij het werken aan een gezond en fit lijf of je weerbaarheid vergroten? Wij nemen je mee naar buiten en kijken wat je kan en wat we kunnen verbeteren. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Trainers Barendrecht

NatuurlijkSportief Barendrecht Jeroen

"

Jeroen Geboers

“Gebruiken wat de natuur te bieden heeft. Dat is wat we bij NatuurlijkSportief doen. Niets is te gek, rennen, in bomen klimmen, zwemmen, stenen gooien, slootje springen, tikkertje spelen. Kortom we gaan terug naar wat we vroeger als kind allemaal gewoon vonden maar nu niet meer doen. 

Als trainer wil ik eraan bijdragen dat jij werkt aan een sterk lichaam waardoor je je goed voelt en je gezond blijft. Het buitenspelen in de natuur helpt hier zeker bij. De energie die ik ervan krijg en vooral de lol die ik beleef als ik  aan het buitenspelen ben, dat is wat ik wil delen met anderen.  Dus kom gezellig een keer meedoen!

Barendrecht

Word Buitenspeelbaas!

Ook trainer worden? of je eigen locatie starten?

NatuurlijkSportief locaties zijn zelfstandige organisaties of personen die trainingen aanbieden volgens het NatuurlijkSportief concept. De  trainingslocaties werken lokaal en persoonlijk. Zo komt de beleving en het enthousiasme van de trainers optimaal tot uiting.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen versterken. Is dit iets voor jou? Meld je dan aan voor de Buitenspeelbaastraining. We laten je zien hoe wij van sporten weer buitenspelen maken en hoe jij dit kan toepassen in jouw omgeving.