NatuurlijkSportief Berlicum

NatuurlijkSportief is een vernieuwend en uniek beweegconcept waarbij we van sport weer buitenspelen maken. Buitenspeelbaas Jamie: “(..) ik weet hoe belangrijk het is om de zintuigen en spieren te blijven prikkelen, fit worden en lekker in je vel gaan zitten zijn belangrijke waardes voor mij.”

Ontdek de leukste buitensport, waarbij sporten weer buitenspelen wordt. Buitenspeelbaas Jamie neemt je mee naar buiten in de prachtige natuur rondom Berlicum.

Vergeet alles wat je weet over sport

Sporten was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op één been. Zo hard, zo vaak, zo zwaar en zo veel als jij wilt. Kijk om je heen en zoek kleine of grote uitdagingen om jezelf te testen, te verbeteren en goed te voelen.

Groepstrainingen

Dinsdag

19:00 – 20:00 BASIS 

Vrijdag

10:00 – 11:00 START

Zondag

10:00 – 11:00 BASIS 

Aanmelden

Graag per mail, app of een belletje aanmelden. Je krijgt dan ook de actuele locatie van jouw training.

Prijzen

Proeftraining is GRATIS
Losse groepstraining €10,-
10 strippenkaart groepstraining €70,-
Jaarabonnement €450,-

Start training

Ideaal om te beginnen met bewegen of te herstellen van een blessure of aandoening. Actief genieten van de frisse buitenlucht en de natuur. Verantwoord opbouwen in intensiteit met deskundige begeleiding.

Basis training

Uitdagende, maar toegankelijke training. Geschikt voor sportieve mensen die een extra uitdaging willen en graag buiten in de natuur hun grenzen verleggen om zo nog fitter, sterker en sneller te worden.

Locaties

Landgoed Seldenstate (Laan van Seldenstate, Berlicum)
Recreatiegebied (Engelenstede, Koesteeg, Berlicum)
Recreatiegebied Engelenstede (Kaathoven 28, Vinkel)

Personaltraining

Trainingen op maat

Wil jij persoonlijk begeleid worden bij het werken aan een gezond en fit lijf of je weerbaarheid vergroten? Wij nemen je mee naar buiten en kijken wat je kan en wat we kunnen verbeteren.

Mail om kennis te maken Jamie

Jeugd

Jong geleerd is oud gedaan

Heerlijk naar buiten, uitwaaien en energie kwijtraken. Bomen klimmen, stenen sjouwen, rennen en ravotten. Gewoon ouderwets buitenspelen dus. Voor alle basisschoolkinderen die zelfstandig kunnen meedoen en het leuk vinden om buiten te zijn.

Buitenspeelbaas Jamie: “Ik hoor het me nog zelf zeggen: jammer dat de kinderen niet meer zoveel buitenspelen! Maar wat doen wij zelf nog? Laten wij het grote voorbeeld zijn dan komen die kids weer vanzelf mee..”

Senioren

Actief en fit blijven in de natuur

Speciale trainingen voor oudere volwassenen. Onder begeleiding van een ervaren trainer plezier hebben in bewegen en genieten van de buitenlucht en de natuur. Zeer laagdrempelig, met het doel om actief te blijven.

Activiteiten

Wij organiseren de leukste NatuurlijkSportief activiteiten voor jou, je vrienden en collega’s. Stoere kinderfeestjes, teambuilding of een kennismaking met ons concept.

Trainer Berlicum

"

Jamie Adelmeijer

Fitness instructeur // Zijnsgericht energetisch therapeut

“Ik hoor het me nog zelf zeggen; Jammer dat de kinderen niet meer zoveel buitenspelen!

Maar wat doen wij zelf nog? Laten wij het grote voorbeeld zijn dan komen die kids weer vanzelf mee. Door mijn achtergrond in de sport en als energetisch therapeut weet ik hoe belangrijk het is om de zintuigen en spieren te blijven prikkelen. Fit worden en lekker in je vel gaan zitten zijn belangrijke waardes voor mij .

Mijn liefde voor sport in zijn algemene zin is groot, Judo, pilates, rennen, fitness, yoga, mountainbiken, noem het maar op. Bij mij komt alles samen in de natuur, spring in een plas water, klim in een boom balanceer op een tak, til een steen, onderzoek je grenzen, activeer elke vezel in je lichaam en herondek je creativiteit! Pak tegerlijkertijd ook een momentje om te luisteren naar jezelf en de natuur.

Als Buitenspeelbaas van NatuurlijkSportief ga ik ervoor zorgen dat je weer smerig sterk wordt in het hoofd en lichaam. Niks moet, alles mag en kan van beginner tot ervaren sporter.

Nieuwsgierig? Haak maar aan,  we nemen je mee op pad!

Berlicum

Word Buitenspeelbaas!

Ook trainer worden? of je eigen locatie starten?

NatuurlijkSportief locaties zijn zelfstandige organisaties of personen die trainingen aanbieden volgens het NatuurlijkSportief concept. De  trainingslocaties werken lokaal en persoonlijk. Zo komt de beleving en het enthousiasme van de trainers optimaal tot uiting.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen versterken. Is dit iets voor jou? Meld je dan aan voor de Buitenspeelbaastraining. We laten je zien hoe wij van sporten weer buitenspelen maken en hoe jij dit kan toepassen in jouw omgeving.