NatuurlijkSportief breda

Ontdek de leukste buitensport, waarbij sporten weer buitenspelen wordt.

Kom buitenspelen in de prachtige natuur rondom Breda.


Jeugd

Het mooiste avontuur beleef je buiten in de natuur.

Wat je leert als kind, is de basis voor de rest van je leven. Daarom nemen wij graag kinderen mee naar buiten. Om weer ouderwets te spelen, fysiek te ontwikkelen en avonturen te beleven.

Buitenspelen is leren, ontdekken, beleven en gezond blijven tegelijk.

Wij nemen graag Natuurtalenten mee naar buiten.


Activiteiten

Wij organiseren de leukste NatuurlijkSportief activiteiten voor jou, je vrienden en collega's. Stoere kinderfeestjes, teambuilding of een kennismaking met ons concept.


Groeps-Trainingen

Wij verzorgen graag een NatuurlijkSportief groepstraining voor jouw bedrijf, vriendengroep, of sportvereniging.

We nemen je mee naar een mooi stuk natuur en laten je zien hoe je dit spelenderwijs kan gebruiken om fite, gezond en sterk te worden en blijven.

Heb je interesse?
Laat het ons weten.

Personal Training

Wil jij persoonlijk begeleid worden bij het werken aan een gezond en fit lijf? Kom mee naar buiten, de natuur in! Daar gaan we op een speelse manier werken aan een gezond, fit en NatuurlijkSportief lijf.


Trainer

Anoek: ”Trainen door buiten te spelen, hoe lekker is dat? Voor mij is het een verademing in de sport. Actief de natuur in en jezelf uitdagen, met als belangrijkste doel dat je lol hebt. Met plezier bewegen, dat is altijd mijn uitgangspunt. Soms is het heerlijk om je volledig af te matten en een andere keer wil ik gewoon genieten van de natuur. Wil je gewoon lekker bewegen en genieten van de natuur, dan doen we dat toch! Niets moet, alles mag en het mooie is dat iedereen er fysiek en mentaal fitter van wordt.

Kom je buitenspelen?”


NatuurlijkSportief Utrecht - Buitensporten in de natuur rondom Utrecht - maak van sporten weer buitenspelen met NatuurlijkSportief Buitenspeelbaas Roos