NatuurlijkSportief Breda

Ontdek de leukste buitensport, waarbij sporten weer buitenspelen wordt. Buitenspeelbazen Anoek en Lotte nemen je mee naar buiten in de prachtige natuur rondom Breda.

Je kunt in Breda terecht voor personaltraining en groepstrainingen. Maar ook voor de kleine natuurtalenten organiseert NatuurlijkSportief Breda de leukste activiteiten; Stoere kinderfeestjes, ouder-kind activiteiten, prentenboekavonturen of gewoon lekker met elkaar buiten spelen.

Vergeet alles wat je weet over sport

NatuurlijkSportief is een vernieuwend en uniek beweegconcept waarbij we van sport weer buitenspelen maken. Sporten was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op één been. Zo hard, zo vaak, zo zwaar en zo veel als jij wilt. Kijk om je heen en zoek kleine of grote uitdagingen om jezelf te testen, te verbeteren en goed te voelen.

Jeugd

Jong geleerd is oud gedaan

Heerlijke buitenspelen, uitwaaien en energie kwijtraken. Bomen klimmen, stenen sjouwen, rennen en ravotten.
Gewoon ouderwets buitenspelen dus.

Wij organiseren de leukste activiteiten voor jou en je vrienden. Stoere kinderfeestjes, ouder-kind activiteiten, prentenboekavonturen of gewoon lekker met elkaar buiten spelen.

On tour

Bij jou in de buurt

Heb jij een favoriet stukje buiten? Of een uniek stuk Breda waar jij graag komt? Wij komen graag het natuurgebied bij jou in de buurt ontdekken en gaan daar graag met jou buiten spelen.

Groepstrainingen

Tijden

Neem contact op voor de mogelijkheden

Locatie

Ons buitenspeelplekken zijn o.a. Vrachelse Heide, Mastbos, Liesbos, Cadettenkamp, Chaamse bos, Ulvenhoutse bos, Vuchtpolder

Personaltraining

Trainingen op maat

Wil jij persoonlijk begeleid worden bij het werken aan een gezond en fit lijf of je weerbaarheid vergroten? Wij nemen je mee naar buiten en kijken wat je kan en wat we kunnen verbeteren.

Wij laten je graag kennismaken met ons concept. Neem contact op met Anoek of Lotte voor de mogelijkheden.

Zakelijk

Houd een frisse kijk op de zaak

Dat je lekkerder werkt nadat je buiten hebt bewogen, dat is ondertussen wel bekend. Maar ook dat het erg lastig is om zelf het initiatief te nemen om dat te doen, juist op momenten dat het zo belangrijk is. Wij nemen je graag mee naar buiten voor een actieve, frisse neus. Je kunt bij NatuurlijkSportief onder andere terecht voor training en coaching voor één persoon, voor een groep of een tof outdoor weekend met je hele team. 

Activiteiten

Wij organiseren de leukste NatuurlijkSportief activiteiten voor jou, je vrienden en collega’s. Stoere kinderfeestjes, teambuilding of een kennismaking met ons concept.

Trainers Breda

NatuurlijkSportief Breda Anoek

"

Anoek Beekhuizen

Outdoor // evenementen // welzijn

“Voor zover ik me kan herinneren word ik al heel blij van buitenspelen in de natuur. Het kind in me is nooit weg geweest en met NatuurlijkSportief voel ik een vrijbrief om (ook zonder mijn eigen kids) zélf als kind door het bos te rennen, in een boom te klimmen en de gekste uitdagingen op te zoeken. Ik vind het heel belangrijk dat kinderen buiten spelen en het liefst lekker in de natuur. Want met je voeten in de modder leer je uiteindelijk de echte levenslessen! Daarom neem ik graag groepen kinderen en ouders mee het bos in. Klimmen, klauteren, rennen, rollen tijdens een van onze activiteiten; ga je mee?”

NatuurlijkSportief Breda Lotte

"

Lotte Klein

“In de 14 jaren die ik nu in het basisonderwijs werk, is buitenspelen, de natuur en ontdekkend leren altijd mijn passie geweest. Het concept van NatuurlijkSportief sluit naadloos aan bij hoe ik denk dat kinderen op hun eigen tempo ontwikkelen. Spelen, je grenzen ontdekken, een stapje verder, zelf doen, hulp vragen, samenwerken, lol maken, doen, denken, voelen, zien, proeven, ruiken, het mag en niets moet. En dan ontdekken dat een kind altijd iets leert terwijl ze zoveel plezier hebben buiten in de natuur!”

Word Buitenspeelbaas!

Ook trainer worden? of je eigen locatie starten?

NatuurlijkSportief locaties zijn zelfstandige organisaties of personen die trainingen aanbieden volgens het NatuurlijkSportief concept. De  trainingslocaties werken lokaal en persoonlijk. Zo komt de beleving en het enthousiasme van de trainers optimaal tot uiting.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen versterken. Is dit iets voor jou? Meld je dan aan voor de Buitenspeelbaastraining. We laten je zien hoe wij van sporten weer buitenspelen maken en hoe jij dit kan toepassen in jouw omgeving.