NatuurlijkSportief Breda

Ontdek de leukste buitensport, waarbij sporten weer buitenspelen wordt. Buitenspeelbazen Anoek en Lotte nemen je mee naar buiten in de prachtige natuur rondom Breda.

Je kunt in Breda terecht voor kleine natuurtalenten. Wij organiseren de leukste activiteiten; Stoere kinderfeestjes, ouder-kind activiteiten, prentenboekavonturen of gewoon lekker met elkaar buiten spelen.

Vergeet alles wat je weet over sport

NatuurlijkSportief is een vernieuwend en uniek beweegconcept waarbij we van sport weer buitenspelen maken. Sporten was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op één been. Zo hard, zo vaak, zo zwaar en zo veel als jij wilt. Kijk om je heen en zoek kleine of grote uitdagingen om jezelf te testen, te verbeteren en goed te voelen.

Kinderen

Jong geleerd is oud gedaan

Heerlijk naar buiten, uitwaaien en energie kwijtraken samen met je ouders of zelfstandig. Bomen klimmen, stammen sjouwen, dennenappels stapelen, rennen en ravotten. Gewoon ouderwets buitenspelen dus!

Vakantieactiviteiten

In elke schoolvakantie spelen we buiten in een gebied rondom Breda. 

Prentenboekavonturen

Samen met je peuter of kleuter een prentenboekavontuur beleven in het bos? Wij nemen jullie mee op een ouder-kind activiteit. Luisteren naar een spannend verhaal en het vervolgens ook met elkaar beleven tijdens het buitenspelen.

Kinderfeestje

Vindt jouw kind het heerlijk om te ravotten buiten met vrienden? Wij nemen hen graag mee om een kinderfeestje te vieren. Buitenspelend in het bos.  

Volg ons op Facebook of Instagram om te zien wanneer welke activiteiten zijn of stuur een mail naar anoek@natuurlijksportief.nl voor meer informatie.

On tour

Bij jou in de buurt

Heb jij een favoriet stukje buiten? Of een uniek stuk Breda waar jij graag komt? Wij komen graag het natuurgebied bij jou in de buurt ontdekken en gaan daar graag met jou buiten spelen.

Groepstraining Volwassenen

Jouw trainer

Neem contact op met: breda@natuurlijksportief.nl

Prijzen

Proeftraining is GRATIS
Losse groepstraining €10,-
10 strippenkaart groepstraining €80,-

Basis training

Uitdagende, maar toegankelijke training. Geschikt voor sportieve mensen die een extra uitdaging willen en graag buiten in de natuur hun grenzen verleggen om zo nog fitter, sterker en sneller te worden.

Locaties

Mastbos - vertrek vanaf het Speelbos
Liesbos - verzamelen bij de P de Peer

Prentenboekavontuur

Ga je mee buitenspelen?

Met ouders en hun peuters of kleuters gaan we op avontuur dwars door struiken, klauterend over boomstammen, rollend door het gras en springend in de plassen. Elke avontuur begint met een prentenboek. Het verhaal neemt ons mee naar buiten waar we heerlijk kunnen spelen in een stuk natuur. 

Zakelijk

Houd een frisse kijk op de zaak

Wij inspireren graag andere volwassenen die met kinderen werken om ook zoveel mogelijk buiten te spelen met elkaar. We vertellen je over het concept van NatuurlijkSportief en nemen je nog liever mee het bos in. Alleen of met je team.

Dat je lekkerder werkt nadat je buiten hebt bewogen, dat is ondertussen wel bekend. Maar ook dat het erg lastig is om zelf het initiatief te nemen om dat te doen, juist op momenten dat het zo belangrijk is. Wij nemen je graag mee naar buiten voor een actieve, frisse neus. 

Stuur voor meer informatie en de mogelijkheden een mail naar anoek@natuurlijksportief.nl

Activiteiten

Wij organiseren de leukste NatuurlijkSportief activiteiten voor jou, je vrienden en collega’s. Stoere kinderfeestjes, teambuilding of een kennismaking met ons concept.

Trainers Breda

NatuurlijkSportief Breda Anoek

"

Anoek Beekhuizen

Outdoor // evenementen // welzijn

“Voor zover ik me kan herinneren word ik al heel blij van buitenspelen in de natuur. Het kind in me is nooit weg geweest en met NatuurlijkSportief voel ik een vrijbrief om (ook zonder mijn eigen kids) zélf als kind door het bos te rennen, in een boom te klimmen en de gekste uitdagingen op te zoeken. Ik vind het heel belangrijk dat kinderen buiten spelen en het liefst lekker in de natuur. Want met je voeten in de modder leer je uiteindelijk de echte levenslessen! Daarom neem ik graag groepen kinderen en ouders mee het bos in. Klimmen, klauteren, rennen, rollen tijdens een van onze activiteiten; ga je mee?”

"

Lotte Klein

“In de 14 jaren die ik nu in het basisonderwijs werk, is buitenspelen, de natuur en ontdekkend leren altijd mijn passie geweest. Het concept van NatuurlijkSportief sluit naadloos aan bij hoe ik denk dat kinderen op hun eigen tempo ontwikkelen. Spelen, je grenzen ontdekken, een stapje verder, zelf doen, hulp vragen, samenwerken, lol maken, doen, denken, voelen, zien, proeven, ruiken, het mag en niets moet. En dan ontdekken dat een kind altijd iets leert terwijl ze zoveel plezier hebben buiten in de natuur!”

Vrienden

Prentenboekavontuur

NatuurlijkSportief vertelt hier samen met Buurtlab over de onschatbare waarde van buitenspelen

Word Buitenspeelbaas!

Ook trainer worden? of je eigen locatie starten?

NatuurlijkSportief locaties zijn zelfstandige organisaties of personen die trainingen aanbieden volgens het NatuurlijkSportief concept. De  trainingslocaties werken lokaal en persoonlijk. Zo komt de beleving en het enthousiasme van de trainers optimaal tot uiting.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen versterken. Is dit iets voor jou? Meld je dan aan voor de Buitenspeelbaastraining. We laten je zien hoe wij van sporten weer buitenspelen maken en hoe jij dit kan toepassen in jouw omgeving.