NatuurlijkSportief Buitenfestijn

NatuurlijkSportief bestaat op 26 maart 2022 alweer 10 jaar. Reden voor een Buitenfestijn! Een weekend vol robuuste, avontuurlijke activiteiten en workshops. Wil jij het echte buitenleven ontdekken, kom dan naar het Buitenfestijn. Kom buitenspelen, verwilderen, beleef de natuur met de buitenspeelbazen van NatuurlijkSportief. Een weekend actief leven in het bos, beleef, leer, sport, leef je uit en heb vooral veel natuurlijk plezier.

Jubileumviering midden in de natuur

Festival weekend in NatuurlijkSportief stijl

Het Buitenfestijn is een feest weekend in NatuurlijkSportief stijl. Denk dan vooral aan een actief festival, waarin je leeft en sport in en met de natuur. Zaterdag 26 maart en zondag 27 maart 2022 kun je deelnemen aan een groot aanbod aan robuuste natuurlijke activiteiten. Natuurlijk gaan we buitenspelen, sporten, ravotten, maar kom vooral ook leren hoe je leeft met de natuur. Hoe je verwildert en zeker ook hoe je relaxt in de natuur. Een divers en groot aanbod voor jong en oud, gezinnen, bikkels en enthousiastelingen die een natuurlijke uitdaging aan durven gaan. Wil je echt verwilderen? Zet dan zaterdagnacht je tentje op!

Het Buitenfestijn word je aangeboden door NatuurlijkSportief als jubileumviering en de toegang is dus helemaal gratis. Net als het merendeel van de activiteiten. Sommige workshops waar je iets maakt of eet kunnen een vergoeding vragen. Deelname aan de activiteiten en de workshop kun je terplekke bepalen. Waaraan je deelneemt bepaal je helemaal zelf, hoe intensief je deelneemt ook, net als het eigen risico dat je neemt. De natuur verrast, de activiteiten kunnen je uitdagen, maar jij blijft verantwoordelijk voor jezelf en eventueel je kids. Niks moet op het Buitenfestijn, (bijna) alles mag, maar zorg vooral voor jezelf zodat je ook plezier hebt.

Informatie

Data

Aanmelden

Via onderstaande link kun jij je aanmelden voor het Buitenfestijn. Wil je blijven slapen maar beschik je zelf niet over een tent. Dat is er een mogelijkheid deze via NatuurlijkSportief te huren. Neem contact op met Joep voor de mogelijkheden.

Festival weekend in NatuurlijkSportief stijl

Aanbieder op het Buitenfestijn

Wil jij met jouw robuust, stoer of ambachtelijk aanbod ons Buitenfestijn nog toffer maken? Neem dan contact op met Joep en laat ons weten wat je wilt doen tijdens dit feest weekend, wij staan open voor alles wat past bij het karakter van het NatuurlijkSportief Buitenfestijn.

Wat bieden wij?

Informatie

Contact

Nodig anderen uit!

Het Buitenfestijn is het 10 jarig jubileumfestival van NatuurlijkSportief op 26 en 27 maart 2022 op ’t Herrendal in Mook. Het Buitenfestijn is een robuust, actief weekend in en met de natuur en is gratis te bezoeken voor jong en oud, bikkels en enthousiastelingen. 

Deel met je vrienden!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email