NatuurlijkSportief Buitenfestijn

NatuurlijkSportief bestond op 26 maart 2022 alweer 10 jaar. Reden voor een Buitenfestijn! Een weekend vol trainingen en gezelligheid. Buitenspelen, verwilderen, de natuur beleven met de buitenspeelbazen van NatuurlijkSportief en het echte buitenleven ontdekken.

Dat gaan we vaker doen! Houd de website in de gaten voor aankomende edities.

Plezier midden in de natuur

Feestweekend in NatuurlijkSportief stijl

Het Buitenfestijn is een feest weekend voor NatuurlijkSportievelingen. Twee robuuste dagen buitenspelen, sporten en ravotten, maar er is vooral ook tijd voor gezelligheid. Samen verwilderen betekent ook relaxen, verhalen delen, lachen, fikkie stoken, genieten van het buiten zijn.

De eerste editie vond plaats op zaterdag 26 maart en zondag 27 maart 2022, als jubileumviering voor het 10 jarig bestaan van NatuurlijkSportief. Op de activiteitenkalender vind je actuele data van nieuwe edities. 

Je kan deelnemen aan diverse trainingen van buitenspeelbazen uit het hele land. Voor ieder wat wils en voor jong en oud. Wil je echt verwilderen? Blijf dan pitten en zet zaterdagnacht je eigen puptentje op.

Hoe intensief je deelneemt bepaal je helemaal zelf, net als het eigen risico dat je neemt. De natuur verrast, de activiteiten kunnen je uitdagen, maar jij blijft verantwoordelijk voor jezelf en eventueel je kids. Niks moet op het Buitenfestijn, (bijna) alles mag, maar zorg vooral voor jezelf zodat je ook plezier hebt.

Informatie

Data

Aanmelden

Via onderstaande link kun jij je aanmelden voor het Buitenfestijn. Wil je blijven slapen maar beschik je zelf niet over een tent. Dat is er een mogelijkheid deze via NatuurlijkSportief te huren. Neem contact op met Joep voor de mogelijkheden.

Maatwerk

Het Buitenfestijn is een robuust, actief weekend in en met de natuur en is voor jong en oud, bikkels en enthousiastelingen. Wij organiseren het Buitenfestijn ook voor externe groepen. Heb je interesse? Vraag naar de mogelijkheden.

Aanbieder op het Buitenfestijn

Wil jij met jouw robuust, stoer of ambachtelijk aanbod ons Buitenfestijn nog toffer maken? Neem dan contact op met Joep en laat ons weten wat je wilt doen tijdens dit feest weekend, wij staan open voor alles wat past bij het karakter van het NatuurlijkSportief Buitenfestijn.

Wat bieden wij?

Informatie

Contact