NatuurlijkSportief Buitenfestijn

Een weekend vol trainingen en gezelligheid. Buitenspelen, verwilderen, de natuur beleven met de buitenspeelbazen van NatuurlijkSportief en het echte buitenleven ontdekken.

Plezier midden in de natuur

Feestweekend in NatuurlijkSportief stijl

Na de jubileumeditie van 2022 en een succesvolle 2e editie in 2023 weten we zeker dat het Buitenfestijn een vervolg gaat krijgen 20 en 21 april 2024. Houd de website en socials in de gaten voor meer informatie over; Buitenfestijn 2024

Een sportief weekend midden in de natuur…, NatuurlijkSportief dus! Twee levendige dagen midden in het bos. Lekker veel bewegen en ravotten met allerlei leuke en sportieve uitdagingen. Maar NatuurlijkSportief is meer. Houthakken, Vuursteken en diverse workshops in de natuur, maar vooral: luisteren naar sterke verhalen, beetje onderuit hangen, brullen om elkaars grappen en genieten van het buiten zijn.

Je kan deelnemen aan diverse trainingen van buitenspeelbazen uit het hele land. Voor ieder wat wils en voor jong en oud. Wil je echt verwilderen? Blijf dan pitten en zet zaterdagnacht je eigen puptentje op.

Hoe intensief je deelneemt bepaal je helemaal zelf, net als het eigen risico dat je neemt. De natuur verrast, de activiteiten kunnen je uitdagen, maar jij blijft verantwoordelijk voor jezelf en eventueel je kids. Niks moet op het Buitenfestijn, (bijna) alles mag, maar zorg vooral voor jezelf zodat je ook plezier hebt.

Informatie

Kosten volwassenen

Bij weekend deelname is een plek voor je tentje inbegrepen en zorgen wij voor een goed vullend avondmaal bij het kampvuur.

Kosten kind

Bij weekend deelname is een plek voor je tentje inbegrepen en zorgen wij voor een goed vullend avondmaal bij het kampvuur.

Data

Aanmelden

Meld je aan als je zeker wilt zijn voor een plekje voor je tent en je een hapje mee wilt eten op zaterdagavond. Stuur een mailtje naar:
 
Aan komen waaien kan uiteraard ook, maar dan kunnen we geen plekje voor je tent garanderen en rekenen we er niet op dat je mee eet!
 

Betaling

Bij aankomst op het kamp kan je de betaling voldoen d.m.v. een QR-code.

Vraag naar Marco of Lotte!

Maatwerk

Het Buitenfestijn is een robuust, actief weekend in en met de natuur en is voor jong en oud, bikkels en enthousiastelingen. Wij organiseren het Buitenfestijn ook voor externe groepen. Heb je interesse? Vraag naar de mogelijkheden.

Aanbieder op het Buitenfestijn

Wil jij met jouw robuust, stoer of ambachtelijk aanbod ons Buitenfestijn nog toffer maken? Neem dan contact op met Joep en laat ons weten wat je wilt doen tijdens dit feest weekend, wij staan open voor alles wat past bij het karakter van het NatuurlijkSportief Buitenfestijn.

Wat bieden wij?

Informatie

Contact