NatuurlijkSportief Buitenspeelbaas Training

De NatuurlijkSportief Buitenspeelbaas training is voor iedereen die gek is op bewegen, graag buiten is en dat wil delen met anderen. Buitensporters, gymdocenten, coaches, fysiotherapeuten en iedereen die met een frisse blik wil kijken naar (buiten)sport en bewegen.

Als NatuurlijkSportief trainer inspireer jij anderen om weer heerlijk onbevangen naar buiten te gaan om te bewegen. Elk niveau, elke doelgroep, elk seizoen en elke omgeving. Deze training is geschikt voor enthousiaste buitenmensen van alle leeftijden en achtergronden en vereist slechts kinderlijke nieuwsgierigheid en ontdekkingsdrang.

We laten je zien hoe wij van sporten weer buitenspelen maken en hoe jij dit kan toepassen in jouw omgeving.

Na twee dagdelen buitenspelen:

Begrijp en beheers je NatuurlijkSportief en ben je voorbereid om buitenspeeltrainingen te begeleiden.

NatuurlijkSportief Trainers training voor Buitenspeelbazen.

Inhoud

  • Tijdens de Buitenspeelbaas training nemen we je mee naar buiten en laten je in twee sessies zien en ervaren wat NatuurlijkSportief is, én hoe jij het kan toepassen met jouw doelgroep.

    De eerste training duiken we het bos in om NatuurlijkSportief volledig te begrijpen en beheersen in de praktijk, voor onszelf. Hierbij ligt de nadruk op creativiteit en de kern van wat we doen.

De tweede training gebruiken we om met elkaar te oefenen en vast ervaring op te doen met verschillende trainingvormen, doelgroepen, duisternis en alle andere relevante zaken.

De training is, natuurlijk, altijd volledig buiten. Gelijk een mooi moment voor jou om daarvan te genieten of eraan te wennen.

Enthousiast?

Wil jij NatuurlijkSportief versterken, trainer worden en mensen weer laten buitenspelen?

Deel het met ons in je aanmelding.

  

Info

2 dagdelen

Buiten - Beleven -Back to Basic

€300,- incl. btw

Data

6 juni 13:00-16:30 & 17 juni 19:00-23:00

16 sept. 19:00-23:00 & 23 sept. 20:00-00:00

21 nov. 13:00-17:00 & 2 dec. 19:00-23:00

Aanmelden

Maatwerk

Wil je een eigen NatuurlijkSportief Trainers training voor mensen van je organisatie, of een individueel traject tot Buitenspeelbaas, waarin we jou volledig wegwijs maken in ons concept?

Natuurlijk!

Stuur ons een bericht, dan maken we samen een plannetje.

Toepassen

Als kersverse Buitenspeelbaas sta je te popelen om iedereen te laten ervaren hoe tof buitenspelen is. Hiervoor bieden wij twee opties.
Lees verder om te kiezen wat bij jou past.Na het volgen van de Trainers training wil je waarschijnlijk in de praktijk gaan brengen wat je hebt ontdekt. Dat is precies de bedoeling. Nog meer mensen mee naar buiten nemen en laten ervaren hoe kinderlijk eenvoudig en leuk buitenspelen en sporten is. Voor het professioneel toepassen van je trainerschap bieden wij je twee opties:

1. Je start een nieuwe NatuurlijkSportief locatie:
Je sluit je aan bij ons trainersnetwerk en gaat werken onder de naam NatuurlijkSportief en met onze volledige ondersteuning. Je hebt hierin wel alle vrijheid om je locatie op je eigen wijze op te bouwen, uit te breiden en vorm te geven, maar je hoeft niet in alles opnieuw het wiel uit te vinden en je kan gebruik maken van alle kennis, ervaring en middelen die wij met elkaar in de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Na de Trainers training krijg je hulp bij het starten van een locatie. Je krijgt een locatie pagina op onze website, toegang tot onze logo's en alle beeldmateriaal. Je kan gratis deelnemen aan trainersdagen en profiteert van onze overkoepelende promotie en marketing. Hiervoor draag jij jaarlijks €750,- incl. btw. bij aan NatuurlijkSportief en krijg je eenmalig €150,- terug van de Trainers training.

Door met elkaar onder één naam te werken aan één gezamelijk doel, staan we veel sterker en delen we mee in elkaars succes.

2. Je gebruikt het NatuurlijkSportief concept binnen je eigen organisatie:
In de Trainers training leer je ons beweegconcept begrijpen en toepassen. Jij neemt deze ervaring mee naar je eigen organisatie, bedrijf, vereniging of school en gaat dit daar toepassen. Je voert niet onze naam en logo en benoemt je toepassing van ons concept niet als NatuurlijkSportief training. Wél sta je in onze lijst met trainers op de website. Je betaalt éénmalig €300,- voor de Trainers training en kan tegen betaling deelnemen aan opfris en netwerksessies. Deze optie is zeer geschikt voor coaches, psychologen, fysiotherapeuten, sporttrainers en (gymnastiek) docenten om NatuurlijkSportief als extra (beweeg)interventie te kunnen inzetten binnen hun vakgebied.

Buitenspelen als doel, of als middel inzetten binnen je werkveld.


Je kan voor, tijdens of na de Trainers training kiezen hoe jij NatuurlijkSportief wilt gaan toepassen.

Weet je vooraf al dat je een locatie wilt gaan starten, laat het dan zo snel mogelijk weten. We kunnen dan vast een begin maken met het opzetten. Dan heb jij meer tijd om een basis te leggen voor je nieuwe buitenspeel locatie.

Meld je aan voor de Trainers training, of direct voor je eigen NatuurlijkSportief locatie.

 

 

Gewoon lekker naar buiten en bewegen.

We duiken een stuk natuur in en zoeken overal uitdagingen waar je sterk, fit en blij van wordt. Even lekker soepel bewegen, je kop leegmaken, of maximaal tekeer gaan, je doet gewoon waar je zin in hebt en wat goed voelt. Je doet dingen die je deed als kind, of waarvan je dacht dat je het nooit zou durven.  Regen, wind, warmte of kou, we passen ons aan en genieten ervan. We hebben niks nodig en houden het graag lekker simpel.

Zo maken we van sporten weer buitenspelen.


Deelname aan alle trainingen en activiteiten georganiseerd door NatuurlijkSportief en NatuurlijkSportief aanbieders op locatie is op eigen risico. NatuurlijkSportief locaties zijn zelfstandige organisaties of personen die trainingen aanbieden volgens het NatuurlijkSportief beweegconcept.