Buitenspeelbaas training

Als NatuurlijkSportief trainer inspireer jij anderen om weer heerlijk onbevangen naar buiten te gaan om te bewegen. Elk niveau, elke doelgroep, elk seizoen en elke omgeving. Buitenspeelbaas worden is geschikt voor enthousiaste buitenmensen van alle leeftijden en achtergronden en vereist slechts kinderlijke nieuwsgierigheid en ontdekkingsdrang. 

Train de trainer

De NatuurlijkSportief Buitenspeelbaas training is voor iedereen die gek is op bewegen, graag buiten is en dat wil delen met anderen. Buitensporters, gymdocenten, coaches, fysiotherapeuten en iedereen die met een frisse blik wil kijken naar (buiten)sport en bewegen. We laten je zien hoe wij van sporten weer buitenspelen maken en hoe jij dit kan toepassen in jouw omgeving. Na de training kun je een eigen NatuurlijkSportief locatie starten of jij neemt deze ervaring mee naar je eigen organisatie, bedrijf, vereniging of school en gaat dit daar toepassen.

We nemen je mee naar buiten en laten je in twee dagdelen zien en ervaren wat NatuurlijkSportief is én hoe jij het kan toepassen met jouw doelgroep.

Het eerste deel duiken we het bos in om NatuurlijkSportief volledig te begrijpen en beheersen in de praktijk, voor onszelf. Hierbij ligt de nadruk op creativiteit en de kern van wat we doen.

Het tweede deel gebruiken we om met elkaar te oefenen en vast ervaring op te doen met verschillende vormen, doelgroepen, duisternis en andere relevante zaken.

Tussen de twee delen in eten we met elkaar en nemen we de tijd om daarvan te genieten, even te ontspannen en een praatje te maken.

De training is, natuurlijk, altijd volledig buiten.
Gelijk een mooi moment voor jou om daarvan te genieten of eraan te wennen.

Informatie

Data 2024

Maatwerk

Wil je een eigen NatuurlijkSportief Trainers training voor mensen van je organisatie, of een individueel traject tot Buitenspeelbaas, waarin we jou volledig wegwijs maken in ons concept? Neem dan contact op.

Aanmelden

Je kan voor, tijdens of na de Trainers training kiezen hoe jij NatuurlijkSportief wilt gaan toepassen.
Weet je vooraf al dat je een locatie wilt gaan starten, laat het dan zo snel mogelijk weten. We kunnen dan vast een begin maken met het opzetten. Dan heb jij meer tijd om een basis te leggen voor je nieuwe buitenspeelstek.

Word onderdeel van ons netwerk

Na de training kun je een eigen locatie starten. Je gaat werken onder de naam NatuurlijkSportief met onze volledige ondersteuning. Je hebt hierin wel alle vrijheid om je locatie op je eigen wijze op te bouwen, uit te breiden en vorm te geven, maar je hoeft niet in alles opnieuw het wiel uit te vinden en je kan gebruik maken van alle kennis, ervaring en middelen die wij met elkaar in de afgelopen jaren hebben opgebouwd.

Je krijgt een locatie pagina op onze website, toegang tot onze logo’s en alle beeldmateriaal. Je kan gratis deelnemen aan trainersdagen en profiteert van onze overkoepelende promotie en marketing. Hiervoor draag jij jaarlijks €750,- incl. btw. bij aan NatuurlijkSportief en krijg je eenmalig €150,- terug van de Trainers training.

Door met elkaar onder één naam te werken aan één gezamelijk doel, staan we veel sterker en delen we mee in elkaars succes.

NatuurlijkSportief in je eigen organisatie

In de Trainers training leer je ons beweegconcept begrijpen en toepassen. Jij neemt deze ervaring mee naar je eigen organisatie, bedrijf, vereniging of school en gaat dit daar toepassen. Je voert niet onze naam en logo en benoemt je toepassing van ons concept niet als NatuurlijkSportief training. Wél sta je in onze lijst met trainers op de website.

Je betaalt éénmalig €300,- voor de Trainers training en kan tegen betaling deelnemen aan opkikker sessies. Deze optie is zeer geschikt voor coaches, psychologen, fysiotherapeuten, sporttrainers en (gymnastiek) docenten om NatuurlijkSportief als extra (beweeg)interventie te kunnen inzetten binnen hun vakgebied.

Buitenspelen als doel, of als middel inzetten binnen je werkveld

De meest eenvoudige en vrije buitensport in de natuur

NatuurlijkSportief is een vernieuwend en uniek beweegconcept waarbij we van sporten weer buitenspelen maken. Sporten was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op één been. Zo hard, zo vaak, zo zwaar en zo veel als jij wilt. Kijk om je heen en zoek kleine of grote uitdagingen om jezelf te testen, te verbeteren en goed te voelen.

Enthousiast?

Wil jij NatuurlijkSportief versterken, trainer worden en mensen weer laten buitenspelen?
Meld je aan voor de Buitenspeelbaas training!