NatuurlijkSportief Bussum

NatuurlijkSportief is een vernieuwend en uniek beweegconcept waarbij we van sport weer buitenspelen maken. Buitenspeelbaas Arjan: “In mijn groepslessen en personal training combineer ik sport, spel en plezier. In de natuur, met aandacht in het hier en nu, zet je nét dat stapje extra en eindig je iedere training met een voldaan gevoel.”

Ontdek de leukste buitensport, waarbij sporten weer buitenspelen wordt. Buitenspeelbaas Arjan neemt je mee naar buiten in de prachtige natuur rondom Bussum.

Vergeet alles wat je weet over sport

Sporten was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op één been. Zo hard, zo vaak, zo zwaar en zo veel als jij wilt. Kijk om je heen en zoek kleine of grote uitdagingen om jezelf te testen, te verbeteren en goed te voelen.

Personaltraining

Trainingen op maat

Wil jij persoonlijk begeleid worden bij het werken aan een gezond en fit lijf of je weerbaarheid vergroten? Wij nemen je mee naar buiten en kijken wat je kan en wat we kunnen verbeteren.

Mail om kennis te maken met Arjan naar arjan@natuurlijksportief.nl

Groepstrainingen

Tijden

Maandag

20:00 BASIS

Woensdag

09:00 START

Zaterdag

Maandelijkse special, details op de Facebook-pagina

Locatie

verzamelen veldje voor Restaurant Heidezicht

Jeugd

Jong geleerd is oud gedaan

Heerlijk naar buiten, uitwaaien en energie kwijtraken samen met je ouders of zelfstandig. Bomen klimmen, stammen sjouwen, dennenappels stapelen, rennen en ravotten. Gewoon ouderwets buitenspelen dus!

Ouder / Kind (2-6 jaar)
Samen buiten in de natuur toffe uitdagingen aangaan, leren bewegen en
spelletjes spelen met de andere kinderen. Om de week op zondagmorgen.

Basisschoolkinderen (6-12 jaar)
Een heerlijke uurtje buitenspelen, uitwaaien en energie kwijtraken. Voor alle basisschoolkinderen ( 6 t/m 12) die zelfstandig kunnen meedoen en het leuk vinden om buiten te zijn.

Actuele data en tijden vind je op Facebook. Aanmelden via facebook of mail naar arjan@natuurlijksportief.nl.

Zakelijk

Houd een frisse kijk op de zaak

Dat je lekkerder werkt nadat je buiten hebt bewogen, dat is ondertussen wel bekend. Maar ook dat het erg lastig is om zelf het initiatief te nemen om dat te doen, juist op momenten dat het zo belangrijk is. Wij nemen je graag mee naar buiten voor een actieve, frisse neus. Je kunt bij NatuurlijkSportief onder andere terecht voor training en coaching voor één persoon, voor een team of een event op maat.

Activiteiten

Wij organiseren de leukste NatuurlijkSportief activiteiten voor jou, je vrienden en collega’s. Stoere kinderfeestjes, teambuilding of een kennismaking met ons concept.

Trainer Bussum

NatuurlijkSportief Bussum Arjan Otte

"

Arjan Otte

“Zo lang ik me kan herinneren word ik blij van sporten in de natuur. En zo ging ik uiteindelijk van een fulltime kantoorbaan naar trotse (huis)papa van Sven (5) & Jens (4), gecertificeerd personal trainer en oprichter van NatuurlijkSportief Bussum. In mijn groepslessen en personal training combineer ik sport, spel en plezier. In de natuur, met aandacht in het hier en nu, zet je nét dat stapje extra en eindig je iedere training met een voldaan gevoel. Doe je mee?”

Word Buitenspeelbaas!

Ook trainer worden? of je eigen locatie starten?

NatuurlijkSportief locaties zijn zelfstandige organisaties of personen die trainingen aanbieden volgens het NatuurlijkSportief concept. De  trainingslocaties werken lokaal en persoonlijk. Zo komt de beleving en het enthousiasme van de trainers optimaal tot uiting.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen versterken. Is dit iets voor jou? Meld je dan aan voor de Buitenspeelbaastraining. We laten je zien hoe wij van sporten weer buitenspelen maken en hoe jij dit kan toepassen in jouw omgeving.