De Beuk erin!

Wij geven om de natuur en maken er graag op een verantwoorde manier gebruik van. Daarom vinden wij het belangrijk dat het goed gaat met die natuur.

En juist nu is het een prachtig moment om iets voor de natuur te doen.

Voor jezelf, of geef je 'm liever aan iemand anders?

Voor een tientje geef jij de natuur en ons allemaal een nieuwe klimboom. Wij planten die boom voor jou op een geschikte plek. Leuk om later in te klauteren en nu goed voor het klimaat en de wereld.
Zo versterk je de natuur en onze missie: ‘van sporten weer buitenspelen maken’.

Bestel ‘m bij jouw lokale trainer, of mail naar info@natuurlijksportief.nl

Je krijgt een Tikkie betaalverzoek van een tientje.

Wij gaan op een geschikt moment naar het bos en gooien de beuk erin.
We sturen je er een filmpje van. Voor jou, of diegene die jij een beuk hebt gegeven.

Waarom De Beuk erin?

Bomen zijn belangrijk voor ons. Ze zuiveren de lucht, slaan CO2 op, koelen ons en de aarde af en houden ons uit de wind. Er zijn oneindig veel redenen om bomen te planten en er goed voor te zorgen.

Wat?

Vraag een kind om een boom te tekenen en je ziet waarschijnlijk een stevige stam, met daarboven een grote groene kruin met bladeren. Een beuk is één van de meest iconische bomen. Daarbij is de Fagus Sylvatica, oftewel de Groene Beuk, een hele goede boom om in te klimmen, omdat er ook laag aan bij grond takken uit de stam groeien.

Waar?

Elke beuk die we hebben verkocht planten we op een geschikt moment op een goede plek. Dat kan bijvoorbeeld in het NatuurlijkSportief bos zijn, van onze locatie Hoeksche Waard. Of in overleg met de natuurbeheerder op een andere locatie bij jou in de buurt.

Nu en over 50 jaar!

Omdat jij dat nog kan en omdat er nog bomen staan.

Wij geven om de natuur en maken er graag op een verantwoorde manier gebruik van. Daarom vinden wij het belangrijk dat het goed gaat met die natuur. Wij doen ons best om te zorgen dat NatuurlijkSportief de meest groene sport is en blijft.

Dat gaat zeker lukken!

Gewoon lokaal, bij jou om de hoek in een mooi stukje groene natuur de beest uithangen en genieten van het buiten zijn. Buitenspelen, waarbij je niet kijkt wat je allemaal nodig hebt, maar wat je voorhanden hebt en hoe je dat kan gebruiken om sterk, gezond en blij te zijn.

Juist door jezelf uit te blijven dagen met speelse uitdagingen, zoals in een boom klimmen, blijf je soepel en sterk. Door speels te blijven denken en bewegen hou je zowel je lijf als je hoofd jong. Bij het hangen aan een tak of het klimmen in een boom verbeter je erg veel vaardigheden en eigenschappen en je bent natuurlijk ook gewoon lekker buiten in de natuur.

En buiten zijn en bewegen met alles wat je in de natuur tegenkomt, dat is wat we met NatuurlijkSportief graag doen. In een boom klimmen, maar ook met stenen gooien, takken slepen, door het gras lopen, springen en ga zo maar door.

De meest eenvoudige en vrije buitensport in de natuur

NatuurlijkSportief is een vernieuwend en uniek beweegconcept waarbij we van sporten weer buitenspelen maken. Sporten was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op één been. Zo hard, zo vaak, zo zwaar en zo veel als jij wilt. Kijk om je heen en zoek kleine of grote uitdagingen om jezelf te testen, te verbeteren en goed te voelen.

De Beuk erin!

Wil jij ook een beuk? Voor jezelf, of geef je ‘m liever aan iemand anders? Bestel ‘m bij jouw lokale trainer, of mail naar info@natuurlijksportief.nl