NatuurlijkSportief Den Bosch

NatuurlijkSportief is een vernieuwend en uniek beweegconcept waarbij we van sport weer buitenspelen maken. Buitenspeelbaas Maike: “Met mijn ervaring in de sport en mijn liefde voor het buiten zijn, vinden we in de natuur gegarandeerd uitdagingen die bij jouw behoeftes passen.”

Ontdek de leukste buitensport, waarbij sporten weer buitenspelen wordt. Buitenspeelbaas Maike neemt je mee naar buiten in de prachtige natuur rondom ‘s-Hertogenbosch en Meierijstad.

Vergeet alles wat je weet over sport

Sporten was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op één been. Zo hard, zo vaak, zo zwaar en zo veel als jij wilt. Kijk om je heen en zoek kleine of grote uitdagingen om jezelf te testen, te verbeteren en goed te voelen.

Personaltraining

Trainingen op maat

Wil jij persoonlijk begeleid worden bij het werken aan een gezond en fit lijf of je weerbaarheid vergroten? Wij nemen je mee naar buiten en kijken wat je kan en wat we kunnen verbeteren.

Activiteiten

Wij organiseren de leukste NatuurlijkSportief activiteiten voor jou, je vrienden en collega’s. Stoere kinderfeestjes, teambuilding of een kennismaking met ons concept.

Trainer Den Bosch

NatuurlijkSportief Den Bosch Maike

"

Maike Roos

“Sporten in de natuur is fantastisch, want sporten in de natuur is nooit hetzelfde! Het maakt niet uit of je je nu voor wilt bereiden op een obstaclerun met je vrienden, lekker fit wilt worden of gewoon een excuus nodig hebt om naar buiten te gaan. Met mijn ervaring in de sport en mijn liefde voor het buiten zijn, vinden we in de natuur gegarandeerd uitdagingen die bij jouw behoeftes passen.”

Word Buitenspeelbaas!

Ook trainer worden? of je eigen locatie starten?

NatuurlijkSportief locaties zijn zelfstandige organisaties of personen die trainingen aanbieden volgens het NatuurlijkSportief concept. De  trainingslocaties werken lokaal en persoonlijk. Zo komt de beleving en het enthousiasme van de trainers optimaal tot uiting.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen versterken. Is dit iets voor jou? Meld je dan aan voor de Buitenspeelbaastraining. We laten je zien hoe wij van sporten weer buitenspelen maken en hoe jij dit kan toepassen in jouw omgeving.