NatuurlijkSportief Deventer

NatuurlijkSportief is een vernieuwend en uniek beweegconcept waarbij we van sport weer buitenspelen maken. 

Ontdek de leukste buitensport, waarbij sporten weer buitenspelen wordt. Buitenspeelbazen Wouter en Sasha van nemen je mee naar buiten in de prachtige natuur in en rond Deventer.

Vergeet alles wat je weet over sport

Sporten was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op één been. Zo hard, zo vaak, zo zwaar en zo veel als jij wilt. Kijk om je heen en zoek kleine of grote uitdagingen om jezelf te testen, te verbeteren en goed te voelen.

Groepstrainingen

Proefkikkeren

Wil je mee doen met een proeftraining? Check de agenda voor juni & juli. Deelname is gratis, meld je aan via de mail.

Zondag 26 juni 10:00

Voor / met ondernemers
Locatie: Douwelerkolk
Verzamelen: op de P bij Intratuin

Zaterdag 2 juli 09:00

Voor volwassen
Locatie: Douwelerkolk
Verzamelen: op de P bij Intratuin

Maandag 18 juli 19:30

Voor volwassen
Locatie: Ossenwaard (IJssel)
Verzamelen: onder de spoorbrug op de Worp

Prijzen

Proeftraining is GRATIS
Losse groepstraining – volgt
10 strippenkaart groepstraining – volgt

Tijden

Reguliere trainingen starten maandag 29 augustus, tijden volgen

Locatie

Deventer

Exacte locatie volgt

Personal training

Trainingen op maat

Wil jij persoonlijk begeleid worden bij het werken aan een gezond en fit lijf of je weerbaarheid vergroten? Wij nemen je mee naar buiten en kijken wat je kan en wat we kunnen verbeteren. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Zakelijk

Houd een frisse kijk op de zaak

Dat je lekkerder werkt nadat je buiten hebt bewogen, dat is ondertussen wel bekend. Maar ook dat het erg lastig is om zelf het initiatief te nemen om dat te doen, juist op momenten dat het zo belangrijk is. Wij nemen je graag mee naar buiten voor een actieve, frisse neus. Je kunt bij NatuurlijkSportief onder andere terecht voor training en coaching voor één persoon, re-integratie en groep- / teamtrainingen

Trainers Deventer

"

Wouter Goedhart

“Volgt

"

Sasha 

“Volgt

Deventer

Word Buitenspeelbaas!

Ook trainer worden? of je eigen locatie starten?

NatuurlijkSportief locaties zijn zelfstandige organisaties of personen die trainingen aanbieden volgens het NatuurlijkSportief concept. De  trainingslocaties werken lokaal en persoonlijk. Zo komt de beleving en het enthousiasme van de trainers optimaal tot uiting.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen versterken. Is dit iets voor jou? Meld je dan aan voor de Buitenspeelbaastraining. We laten je zien hoe wij van sporten weer buitenspelen maken en hoe jij dit kan toepassen in jouw omgeving.