NatuurlijkSportief Deventer

NatuurlijkSportief is een vernieuwend en uniek beweegconcept waarbij we van sport weer buitenspelen maken. 

Ontdek de leukste buitensport, waarbij sporten weer buitenspelen wordt. Buitenspeelbazen Wouter en Sacha van nemen je mee naar buiten in de prachtige natuur in en rond Deventer.

Vergeet alles wat je weet over sport

Sporten was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op één been. Zo hard, zo vaak, zo zwaar en zo veel als jij wilt. Kijk om je heen en zoek kleine of grote uitdagingen om jezelf te testen, te verbeteren en goed te voelen.

Groepstrainingen

Tijden

Dinsdag

19:30 (Douwelerkolk)

Vrijdag

8:45 (Nieuwe Rande)

Prijzen

Proeftraining is GRATIS
Losse training €10
10 strippenkaart groepstraining €75
Jaarabonnement €450

Locatie

Douwelerkolk (verzamelen op P Intratuin)
Nieuwe Rande (verzamelen bij P Schapenzandweg)

Specials

Ouder-kind Special

Datum: 7 april
Tijd: 10:30 uur ( 1 uur NatuurlijkSportief voor ouders met kinderen)
Locatie: Nieuw Rande
Kosten: €5,- per kind (max €15,- per gezin)

Meer info en aanmelden? Mail deventer@natuurlijksportief.nl

Buitenfestijn

Datum: 20 & 21 april
Locatie: Kamp Buitendoor Epe
Voor: Iedereen
Kosten: Bekijk pagina


Meer informatie

Personal training

Trainingen op maat

Wil jij persoonlijk begeleid worden bij het werken aan een gezond en fit lijf of je weerbaarheid vergroten? Wij nemen je mee naar buiten en kijken wat je kan en wat we kunnen verbeteren. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Zakelijk

Houd een frisse kijk op de zaak

Dat je lekkerder werkt nadat je buiten hebt bewogen, dat is ondertussen wel bekend. Maar ook dat het erg lastig is om zelf het initiatief te nemen om dat te doen, juist op momenten dat het zo belangrijk is. Wij nemen je graag mee naar buiten voor een actieve, frisse neus. Je kunt bij NatuurlijkSportief onder andere terecht voor training en coaching voor één persoon en groep- / teamtrainingen.

Trainers Deventer

"

Sacha Seegers

“Van kleins af aan was ik altijd al graag actief buiten. In het bos of op het water. Nog steeds ga ik graag buiten op avontuur en ontdekking, het liefst met groepen. Vroeger als reisleidster, teambuildinginstructeur en skileraar. En nu als ondernemer, actieve teamtrainer en buitenspeelbaas. Heerlijk de natuur in, mensen verbinden en samen sportief op ontdekking en plezier maken. Daar draait het voor mij om.

"

Wouter Goedhart

” Het concept waarvoor NatuurlijkSportief staat is iets wat meer mensen zouden moet leren kennen. Sporten hoeft niet saai te zijn, maar het gaat alleen om plezier maken en het belangrijkste: alles mag en niks moet. Dit alles in de prachtige natuur die direct om je heen te vinden is, je eigen stad of omgeving is vaak mooier als je weet. Als trainer wil ik graag meer mensen laten ervaren hoe eenvoudig het is om in beweging te komen en hoe leuk het kan zijn om buiten bezig te zijn.

Deventer

Word Buitenspeelbaas!

Ook trainer worden? of je eigen locatie starten?

NatuurlijkSportief locaties zijn zelfstandige organisaties of personen die trainingen aanbieden volgens het NatuurlijkSportief concept. De  trainingslocaties werken lokaal en persoonlijk. Zo komt de beleving en het enthousiasme van de trainers optimaal tot uiting.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen versterken. Is dit iets voor jou? Meld je dan aan voor de Buitenspeelbaastraining. We laten je zien hoe wij van sporten weer buitenspelen maken en hoe jij dit kan toepassen in jouw omgeving.