NatuurlijkSportief Doorn

NatuurlijkSportief is een vernieuwend en uniek beweegconcept waarbij we van sport weer buitenspelen maken. 

Ontdek de leukste buitensport, waarbij sporten weer buitenspelen wordt. Buitenspeelbaas Eline neemt je mee naar buiten in de prachtige natuur in en rond Doorn.

Locatie informatie

Vergeet alles wat je weet over sport

Sporten was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op één been. Zo hard, zo vaak, zo zwaar en zo veel als jij wilt. Kijk om je heen en zoek kleine of grote uitdagingen om jezelf te testen, te verbeteren en goed te voelen.

Groepstrainingen

Tijden

Proefkikkers

Doe gratis mee met een proefkikker training. Aanmelden kan via mail of whatsapp. 

Zondag

Normaliter is de training elke derde zondag van de maand starten we om 10.00 uur op de parkeerplaats van het Doornse Gat.

Op dit moment ben ik echter in het buitenland en vervalt de zondag van januari en is de buitenspeelsessie van februari op zondag 4 februari en vervalt die van 18 februari. De tijd blijft hetzelfde, we starten om 10 uur vanaf de parkeerplaats van het Doornse gat.

Prijzen

Proeftraining is GRATIS

Losse training €10
10 rittenkaart €70
10 rittenkaart student €50 euro

Locatie

Doornsegat (verzamelen bij de P)

Zakelijk

Houd een frisse kijk op de zaak

Dat je lekkerder werkt nadat je buiten hebt bewogen, dat is ondertussen wel bekend. Maar ook dat het erg lastig is om zelf het initiatief te nemen om dat te doen, juist op momenten dat het zo belangrijk is. Wij nemen je graag mee naar buiten voor een actieve, frisse neus. Je kunt bij NatuurlijkSportief onder andere terecht voor training en coaching voor één persoon en groep- / teamtrainingen.

Trainer Doorn

"

Eline Albers

“Wat leuk dat je hier beland bent! Mijn weekend is pas begonnen als ik buiten ben
geweest. De frisse ochtendlucht en de oneindige bospaden vervelen nooit. Hoe vaker je er komt, hoe meer paadjes je ontdekt. Buitenspelen betekent voor mij loslaten, loslaten van regels, van gedachten en opgaan in plezier en ontdekken. genieten van natuurlijk bewegen. Spel is overal en altijd om ons heen en er is voor mij niks zo leuk als samen spelen. Kom je ook mee spelen en ontdekken?”

Doorn

Word Buitenspeelbaas!

Ook trainer worden? of je eigen locatie starten?

NatuurlijkSportief locaties zijn zelfstandige organisaties of personen die trainingen aanbieden volgens het NatuurlijkSportief concept. De  trainingslocaties werken lokaal en persoonlijk. Zo komt de beleving en het enthousiasme van de trainers optimaal tot uiting.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen versterken. Is dit iets voor jou? Meld je dan aan voor de Buitenspeelbaastraining. We laten je zien hoe wij van sporten weer buitenspelen maken en hoe jij dit kan toepassen in jouw omgeving.