NatuurlijkSportief

maak van sporten weer buitenspelen

NatuurlijkSportief Dordrecht

Ontdek de leukste buitensport, waarbij sporten weer buitenspelen wordt!

Bewegen, lachen en genieten van het buiten zijn. Ontdekken wat je al kan en waar je nog beter in kan worden.
Samen met een trainer, of met een groep jezelf uitdagen en plezier hebben in bewegen.


Personal Training

Wil jij persoonlijk begeleid worden bij het werken aan een gezond en fit lijf of je weerbaarheid vergroten? Wij nemen je mee naar buiten en kijken wat je kan en wat we kunnen verbeteren.

Mail om kennis te maken met Teun: teun@natuurlijksportief.nl


Activiteiten

Wij organiseren de leukste NatuurlijkSportief activiteiten voor jou, je vrienden en collega's. Stoere kinderfeestjes, teambuilding of een kennismaking met ons concept.

Mail voor info: dordrecht@natuurlijksportief.nl 


SENIOREN

Speciale groepstrainingen voor oudere volwassenen. Onder begeleiding van een ervaren trainer plezier hebben in bewegen en genieten van de buitenlucht en de natuur. Zeer laagdrempelig, met het doel om actief te blijven in een gezellige groep. Proeftraining gratis, daarna 10 trainingen voor €60,-.

Voor meer info mail info@natuurlijksportief.nl.


Groeps-Trainingen

verzamelen op de P bij het Wantijpaviljoen.

Maandag

19:00 BASIS

20:15 BEASTING

Woensdag

10:00 SENIOREN

19:00 START

20:15 BASIS

Donderdag

09:00 START

Zaterdag

09:00 START

10:15 BASIS

Trainers

Teun: "Als enthousiast buitensporter weet ik hoe heerlijk het is om actief te bewegen in de natuur. Ik beweeg door de natuur en gebruik alles wat ik onderweg tegenkom. Dit zorgt ervoor dat elke training uitdagend en veelzijdig is."

Pieter: "Als bewegingswetenschapper weet ik hoe belangrijk beweging voor ons is. Op jonge, maar ook zeker op wat latere leeftijd. De laatste jaren ben ik erg enthousiast geraakt over speelse trainingen in de natuur. Binnen NatuurlijkSportief verzorg ik de trainingen voor senioren."


Marijn:" Ik zoek regelmatig uitdagingen op, buiten in de natuur. Buiten wordt je sterk door te sleuren, smijten, tillen en zo nu en dan in een boom te klimmen. Kom eens buitenspelen. Het is simpel, maar niet altijd makkelijk. "


Nick:" Graag maak ik mensen bewust van de mogelijkheden die het lichaam te bieden heeft. Teruggaan naar de basis, je lichaam gebruiken waarvoor het bedoeld is. "