NatuurlijkSportief Emmen

NatuurlijkSportief is een vernieuwend en uniek beweegconcept waarbij we van sport weer buitenspelen maken. 

Voor de prachtige natuur in en rondom Emmen is NatuurlijkSportief op zoek naar een Buitenspeelbaas.

Vergeet alles wat je weet over sport

Sporten was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op één been. Zo hard, zo vaak, zo zwaar en zo veel als jij wilt. Kijk om je heen en zoek kleine of grote uitdagingen om jezelf te testen, te verbeteren en goed te voelen.

Groepstrainingen

Groepstrainingen

Tijden

Maandag

19:00 BASIS (natuurspeeltuin Angelslo)

Zondag

09:00 BASIS (Noordbargerbos-Zuid)

Locatie

verzamelen op de P van OBS Angelslo
verzamelen op de P bij de Volkstuintjes (Nieuw Amsterdamsestraat)

Personaltraining

Trainingen op maat

Wil jij persoonlijk begeleid worden bij het werken aan een gezond en fit lijf of je weerbaarheid vergroten? Wij nemen je mee naar buiten en kijken wat je kan en wat we kunnen verbeteren.

Mail om kennis te maken Evelien

Jeugd

Jong geleerd is oud gedaan

Heerlijk naar buiten, uitwaaien en energie kwijtraken. Bomen klimmen, stenen sjouwen, rennen en ravotten. Gewoon ouderwets buitenspelen dus. 

NatuurlijkSportief Emmen organiseert: Ouder-Kind Buitenspelen en inspiratielessen voor iedereen die met kinderen werkt.

Daarnaast staat Buitenspeelbaas Evelien altijd open voor andere leuke activiteiten voor kinderen.

Potje buitenspelen op de Hondsrug

NatuurlijkSportief Emmen organiseert leuke activiteiten voor de jeugd in de gemeente Emmen. Ook is Buitenspeelbaas Evelien beschikbaar voor het geven van inspiratielessen voor iedereen die met kinderen werkt. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Zakelijk

Houd een frisse kijk op de zaak

Dat je lekkerder werkt nadat je buiten hebt bewogen, dat is ondertussen wel bekend. Maar ook dat het erg lastig is om zelf het initiatief te nemen om dat te doen, juist op momenten dat het zo belangrijk is. Wij nemen je graag mee naar buiten voor een actieve, frisse neus. Je kunt bij NatuurlijkSportief onder andere terecht voorteambuilding, gezondheidsbevordering (fysiek en vooral mentaal), vrijdagmiddag buitenspelen.

Senioren

Actief en fit blijven in de natuur

Speciale trainingen voor oudere volwassenen. Onder begeleiding van een ervaren trainer plezier hebben in bewegen en genieten van de buitenlucht en de natuur. Zeer laagdrempelig, met het doel om actief te blijven.

Activiteiten

Wij organiseren de leukste NatuurlijkSportief activiteiten voor jou, je vrienden en collega’s. Stoere kinderfeestjes, teambuilding of een kennismaking met ons concept.

Trainer Emmen

Evelien Blanken NatuurlijkSportief Emmen

"

Evelien Blanken

“Mijn naam is Evelien, de Buitenspeelbaas van NatuurlijkSportief Emmen. Wil je net als ik liever spelen dan sporten? Kom buitenspelen! Iedereen kan meedoen. Niks moet, bijna alles mag. Actief plezier maken met elkaar staat voorop. Ondertussen ben je in beweging en kun je genieten van alles dat de natuur ons te bieden heeft. “

Emmen

Word Buitenspeelbaas!

Ook trainer worden? of je eigen locatie starten?

NatuurlijkSportief locaties zijn zelfstandige organisaties of personen die trainingen aanbieden volgens het NatuurlijkSportief concept. De  trainingslocaties werken lokaal en persoonlijk. Zo komt de beleving en het enthousiasme van de trainers optimaal tot uiting.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen versterken. Is dit iets voor jou? Meld je dan aan voor de Buitenspeelbaastraining. We laten je zien hoe wij van sporten weer buitenspelen maken en hoe jij dit kan toepassen in jouw omgeving.