NatuurlijkSportief Emmen

NatuurlijkSportief is een vernieuwend en uniek beweegconcept waarbij we van sport weer buitenspelen maken. Buitenspeelbaas Maurice: ” Ik wil mijn enthousiasme over buitenspelen met NatuurlijkSportief met zoveel mogelijk mensen delen. Geniet van de prachtige natuur, beweeg en heb lol. Gegarandeerd!”

Ontdek de leukste buitensport, waarbij sporten weer buitenspelen wordt. Buitenspeelbaas Maurice neemt je mee naar buiten in de prachtige natuur rondom Emmen en op de Hondsrug.

Vergeet alles wat je weet over sport

Sporten was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op één been. Zo hard, zo vaak, zo zwaar en zo veel als jij wilt. Kijk om je heen en zoek kleine of grote uitdagingen om jezelf te testen, te verbeteren en goed te voelen.

Groepstrainingen

Tijden

Maandag

19:30 BASIS (Odoorn, Odoornerdennen)

Dinsdag

14:30 JEUGD groep 1 - 8 (Odoorn, Odoornerdennen)

Zaterdag

09:30 BASIS (zomer Emmen, Grote Rietplas - winter Odoorn, Odoornerdennen)

Locatie

verzamelen op de P Odoornerdennen (Odoorn)
verzamelen op de P Grote Rietplas (Emmen)

Personaltraining

Trainingen op maat

Wil jij persoonlijk begeleid worden bij het werken aan een gezond en fit lijf of je weerbaarheid vergroten? Wij nemen je mee naar buiten en kijken wat je kan en wat we kunnen verbeteren.

Mail om kennis te maken Maurice

Jeugd

Jong geleerd is oud gedaan

Heerlijk naar buiten, uitwaaien en energie kwijtraken. Bomen klimmen, stenen sjouwen, rennen en ravotten. Gewoon ouderwets buitenspelen dus. Voor alle basisschoolkinderen die zelfstandig kunnen meedoen en het leuk vinden om buiten te zijn.

Potje buitenspelen op de Hondsrug

NatuurlijkSportief Emmen organiseert regelmatig leuke activiteiten voor de jeugd in de gemeente Borger-Odoorn en Emmen. Ook is Buitenspeelbaas Maurice beschikbaar voor het geven van de groene gymles op basisscholen op de Hondsrug. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Zakelijk

Houd een frisse kijk op de zaak

Dat je lekkerder werkt nadat je buiten hebt bewogen, dat is ondertussen wel bekend. Maar ook dat het erg lastig is om zelf het initiatief te nemen om dat te doen, juist op momenten dat het zo belangrijk is. Wij nemen je graag mee naar buiten voor een actieve, frisse neus. Je kunt bij NatuurlijkSportief onder andere terecht voor training en coaching voor één persoon, voor een groep of een tof outdoor weekend met je hele team. 

Activiteiten

Wij organiseren de leukste NatuurlijkSportief activiteiten voor jou, je vrienden en collega’s. Stoere kinderfeestjes, teambuilding of een kennismaking met ons concept.

Trainer Emmen

NatuurlijkSportief Emmen Maurice Biard

"

Maurice Biard

“Als fanatiek buitensporter met kinderlijk enthousiasme heb ik jarenlang met veel plezier bij Teun in Dordrecht getraind. Na mijn verhuizing naar het mooie Drenthe wil ik mijn enthousiasme over buitenspelen met NatuurlijkSportief met zoveel mogelijk mensen delen. Kom naar buiten en speel met ons mee in de natuur rondom Emmen en op de Hondsrug. Geniet van de prachtige natuur, beweeg en heb lol. Gegarandeerd!”

Emmen

Word Buitenspeelbaas!

Ook trainer worden? of je eigen locatie starten?

NatuurlijkSportief locaties zijn zelfstandige organisaties of personen die trainingen aanbieden volgens het NatuurlijkSportief concept. De  trainingslocaties werken lokaal en persoonlijk. Zo komt de beleving en het enthousiasme van de trainers optimaal tot uiting.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen versterken. Is dit iets voor jou? Meld je dan aan voor de Buitenspeelbaastraining. We laten je zien hoe wij van sporten weer buitenspelen maken en hoe jij dit kan toepassen in jouw omgeving.