Het leek ons leuk om het groepstrainingschema om te gooien.
Actuele tijden voor groepstrainingen kunnen momenteel afwijken van het normale schema.
Check daarom de pagina van de locatie waar je wilt buitenspelen, of neem contact op met je lokale trainer.

Groepstrainingen

Met NatuurlijkSportief groepstrainingen sport je op je eigen niveau met een kleine groep mensen die er net als jij van houden om buiten te zijn en zichzelf uit te dagen in de natuur. Ervaringen delen, elkaar motiveren en helpen om te verbeteren.

Sluit aan bij onze reguliere trainingen, of neem contact op voor een groepstraining op maat. Wij bieden onze reguliere groepstrainingen aan op meerdere niveau’s

START

Ideaal om te beginnen met bewegen of te herstellen van een blessure of aandoening. Actief genieten van de frisse buitenlucht en de natuur. Verantwoord opbouwen in intensiteit met deskundige begeleiding.

BASIS

Uitdagende, maar toegankelijke training. Geschikt voor sportieve mensen die een extra uitdaging willen en graag buiten in de natuur hun grenzen verleggen om zo nog fitter, sterker en sneller te worden.

Maatwerk

Voor diverse doelgroepen bieden we maatwerk trainingen aan. Bijvoorbeeld: Senioren, Jeugd en Visueel beperkten. Het aanbod kan per locatie verschillen. Maatwerk is ook mogelijk voor bijvoorbeeld een groep collega’s of vrienden.

Bekijk het aanbod voor een locatie bij jou in de buurt.

Algemene informatie

Kosten en aanbod van (alternatieve) trainingen, zoals groeps-, jeugd-, senioren- en personal trainingen kunnen per locatie verschillen. Neem contact op met de locatie voor actuele prijzen.

Gratis proeftraining

Onze groepstrainingen zijn toegankelijk voor iedereen. Je bepaalt altijd zelf wat je doet en hoe hard je gaat. Het fijne van trainen in een groep is dat je elkaar motiveert om net een stapje extra te doen. Het is natuurlijk ook gewoon gezellig om met elkaar actief te zijn. Ervaar hoe geweldig onze training is en doe gewoon een keer gratis mee. 

Zoek een locatie bij jou in de buurt

Waar kan jij spelenderwijs buitensporten in de natuur met NatuurlijkSportief?
Overal! Ga simpelweg maar buiten en daag jezelf uit met alles wat je tegenkomt in de natuur.
Wil je graag wat inspiratie en hulp? Kies de locatie bij jou in de buurt

Trainingen op maat

Wil je fit worden, herstellen van een blessure, in beweging blijven of werken aan je weerbaarheid en vind je het fijn om dat op een leuke manier, buiten in de natuur te doen?

Dan is NatuurlijkSportief Personal Training ideaal voor jou!

De meest eenvoudige en vrije buitensport in de natuur

NatuurlijkSportief is een vernieuwend en uniek beweegconcept waarbij we van sporten weer buitenspelen maken. Sporten was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op één been. Zo hard, zo vaak, zo zwaar en zo veel als jij wilt. Kijk om je heen en zoek kleine of grote uitdagingen om jezelf te testen, te verbeteren en goed te voelen.