NatuurlijkSportief Haarlem

Ontdek de leukste buitensport, waarbij sporten weer buitenspelen wordt!

Samen plezier hebben en ondertussen rennen, klimmen, gooien en smijten. Buiten mag alles.

Kom elke week buitenspelen in en rondom Haarlem. In een groep, met je vrienden of een-op-een. De trainingen zijn geschikt voor alle leeftijden en niveaus en het is altijd een goed moment om te spelen, regen of zonneschijn.
Kom je ook?


Personal Training

Wil jij persoonlijk begeleid worden bij het werken aan een gezond en fit lijf? Ik neem je graag mee naar buiten om te kijken wat je al kan en wat we kunnen verbeteren.

Actief genieten van de prachtige natuur en spelenderwijs fit, sterk en gezond worden.

Kom je buitenspelen?
Neem contact op met Matthijs


Activiteiten

Wij organiseren de leukste NatuurlijkSportief activiteiten voor jou, je vrienden en collega's. Stoere kinderfeestjes, teambuilding of een kennismaking met onze sport.


Groepstraining

Locatie: Burgemeester Rijkenspark, Santpoort-Zuid. Verzamelen op het parkeerplaatsje aan de W├╝stelaan tussen restaurant Boschbeek en kinderopvang Partou. (W├╝stelaan 75A)

Woensdag

20:15 BASIS

Proeftraining Gratis
Aanmelden bij Matthijs

Trainer

Matthijs:"Buiten kom ik tot rust en sluit ik mezelf af voor alles wat op dat moment niet belangrijk is. Buiten ben je vrij. Als je dat eenmaal ervaart, ben je niet te stoppen. Ik laat je graag zien wat voor moois de Haarlemse achtertuin te bieden heeft."

NatuurlijkSportief Haarlem - Buitensporten in de natuur rondom Haarlem - maak van sporten weer buitenspelen met Matthijs Perik