NatuurlijkSportief Haarlem

NatuurlijkSportief is een vernieuwend en uniek beweegconcept waarbij we van sport weer buitenspelen maken. Wij zijn op zoek naar een nieuwe Buitenspeelbaas in omgeving Haarlem.

Als NatuurlijkSportief trainer inspireer jij anderen om weer heerlijk onbevangen naar buiten te gaan om te bewegen. Elk niveau, elke doelgroep, elk seizoen en elke omgeving. Buitenspeelbaas worden is geschikt voor enthousiaste buitenmensen van alle leeftijden en achtergronden en vereist slechts kinderlijke nieuwsgierigheid en ontdekkingsdrang.

Word Buitenspeelbaas!

Trainer worden? of je eigen locatie starten?

NatuurlijkSportief locaties zijn zelfstandige organisaties of personen die trainingen aanbieden volgens het NatuurlijkSportief concept. De  trainingslocaties werken lokaal en persoonlijk. Zo komt de beleving en het enthousiasme van de trainers optimaal tot uiting.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen versterken. Is dit iets voor jou? Meld je dan aan voor de Buitenspeelbaastraining. We laten je zien hoe wij van sporten weer buitenspelen maken en hoe jij dit kan toepassen in jouw omgeving.

Vergeet alles wat je weet over sport

Sporten was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op één been. Zo hard, zo vaak, zo zwaar en zo veel als jij wilt. Kijk om je heen en zoek kleine of grote uitdagingen om jezelf te testen, te verbeteren en goed te voelen.

Groepstrainingen

Tijden

Woensdag

20:15 BASIS (Burgemeester Rijkenspark)

Locatie

Verzamelen op de P aan de Wüstelaan tussen restaurant Boschbeek en kinderopvang Partou (Wüstelaan 75A)

Personaltraining

Trainingen op maat

Wil jij persoonlijk begeleid worden bij het werken aan een gezond en fit lijf of je weerbaarheid vergroten? Wij nemen je mee naar buiten en kijken wat je kan en wat we kunnen verbeteren.

Mail om kennis te maken Björn

Kinderfeestje

Jong geleerd is oud gedaan

Heerlijk naar buiten, uitwaaien en energie kwijtraken. Bomen klimmen, stenen sjouwen, rennen en ravotten. Gewoon ouderwets buitenspelen dus. Voor alle basisschoolkinderen die zelfstandig kunnen meedoen en het leuk vinden om buiten te zijn.

Teambuilding

Houd een frisse kijk op de zaak

Dat je lekkerder werkt nadat je buiten hebt bewogen, dat is ondertussen wel bekend. Maar ook dat het erg lastig is om zelf het initiatief te nemen om dat te doen, juist op momenten dat het zo belangrijk is. Wij nemen je graag mee naar buiten voor een actieve, frisse neus. Je kunt bij NatuurlijkSportief onder andere terecht voor training en coaching voor één persoon, voor een groep of een tof outdoor weekend met je hele team. 

Activiteiten

Wij organiseren de leukste NatuurlijkSportief activiteiten voor jou, je vrienden en collega’s. Stoere kinderfeestjes, teambuilding of een kennismaking met ons concept.

Trainer Haarlem

NatuurlijkSportief Haarlem

"

Matthijs Perik

“Buiten kom ik tot rust en sluit ik mezelf af voor alles wat op dat moment niet belangrijk is. Buiten ben je vrij. Als je dat eenmaal ervaart, ben je niet te stoppen. Ik laat je graag zien wat voor moois de Haarlemse achtertuin te bieden heeft.”