NatuurlijkSportief voor kinderen

Wat je leert als kind, is de basis voor de rest van je leven. Daarom nemen wij graag kinderen mee naar buiten. Om weer ouderwets te spelen, fysiek te ontwikkelen en avonturen te beleven. Alles wat een kind kan leren, leert het buiten het best.

Het mooiste avontuur beleef je buiten in de natuur

Jeugdtrainingen

Elke week een speciale training voor alle kinderen die zelfstandig kunnen buitenspelen in een groep. Oftewel: een potje ouderwets buitenspelen. Kijk per locatie naar het aanbod.

Speelse gymlessen in een groene buitenruimte

Alles wat een kind kan leren, leert het buiten het best. Daarom bieden wij voor scholen de Groene Gymles aan. Wij nemen de klas mee naar buiten en werken aan weerbaarheid, zelfvertrouwen, inschattingsvermogen, kracht, conditie en lenigheid.

Kinderfeestje

Vier je samen met je vrienden en NatuurlijkSportief

FEEST! Een stoer en actief kinderfeestje vier je buiten. In bomen klimmen, met stenen sjouwen, ravotten en rennen. Oftewel: een potje ouderwets buitenspelen. Neem contact op met een locatie bij jou in de buurt voor de mogelijkheden.

Jong geleerd is oud gedaan

Wat is NatuurlijkSportief?

De meest eenvoudige en vrije buitensport in de natuur. NatuurlijkSportief is een vernieuwend en uniek beweegconcept waarbij we van sporten weer buitenspelen maken. Sporten was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op één been. Zo hard, zo vaak, zo zwaar en zo veel als jij wilt. Kijk om je heen en zoek kleine of grote uitdagingen om jezelf te testen, te verbeteren en goed te voelen.