maak van sporten weer buitenspelen

NatuurlijkSportief Leiden

Kom mee naar buiten en ervaar hoe sterk je wordt van onze speelse, maar uitdagende trainingen in de prachtige natuur rondom Leiden en Noordwijk.

Groeps-Trainingen

Verzamelen bij kruising Langevelderlaan - Randweg, Noordwijk. (t.h.v. restaurant Berg & Dal).

Zaterdag
08:30 BASIS

Woensdag
09:00 BASIS

Aanmelden is niet nodig, zorg dat je er bent en train mee!

Personal Training

Wil jij persoonlijk begeleid worden bij het werken aan een gezond en fit lijf? Wij nemen je mee naar buiten en trainen samen voor een optimaal resultaat.

Mail om kennis te maken: leiden@natuurlijksportief.nl


Trainers

Carola: Als hardlooptrainer ben ik me heel erg bewust van het nut van een stevige romp. Bij NatuurlijkSportief trainen we niet alleen het hele lichaam, maar bevinden we ons ook nog eens in de gezonde buitenlucht. Gewichten en andere hulpmiddelen hebben wij niet nodig. Wij trainen het hele lichaam met gebruikmaking van de natuurlijke elementen die we onderweg tegenkomen. Mooi, verrassend en zeer uitdagend.

trainer loopgroepen | sportmasseur |(sport)voedingsadviseur | sportcoach | ervaren hardloopster


Peter: Het mooie van NatuurlijkSportief is het niet hebben van tijdsdruk. Dit in tegenstelling tot mijn andere passie “hardlopen”, waarbij mijn horloge een zeer grote rol speelt. De omgeving bepaalt de training. Geen eindeloze herhalingen, maar elke week je oefeningen weer op een andere manier uitvoeren en verbeteren. Dat is NatuurlijkSportief.

Runnersworld Leiden | ervaren hardloperNatuurlijkSportief Leiden, lekker buitensporten in de natuur rondom Leiden. Maak van sporten weer buitenpelen.