NatuurlijkSportief Leiden

NatuurlijkSportief is een vernieuwend en uniek beweegconcept waarbij we van sport weer buitenspelen maken. Buitenspeelbaas Carola: “Wij trainen tijdens de training het hele lichaam met gebruikmaking van de natuurlijke elementen die we onderweg tegenkomen. Mooi, verrassend en zeer uitdagend.”

Ontdek de leukste buitensport, waarbij sporten weer buitenspelen wordt. Buitenspeelbazen Carola en Peter nemen je mee naar buiten in de prachtige natuur rondom Leiden.

Vergeet alles wat je weet over sport

Sporten was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op één been. Zo hard, zo vaak, zo zwaar en zo veel als jij wilt. Kijk om je heen en zoek kleine of grote uitdagingen om jezelf te testen, te verbeteren en goed te voelen.

Groepstrainingen

Tijden

Zaterdag

08:30 BASIS

Locatie

verzamelen Langevelderlaan 22 in Noordwijk

Personaltraining

Trainingen op maat

Wil jij persoonlijk begeleid worden bij het werken aan een gezond en fit lijf of je weerbaarheid vergroten? Wij nemen je mee naar buiten en kijken wat je kan en wat we kunnen verbeteren. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Zakelijk

Houd een frisse kijk op de zaak

Dat je lekkerder werkt nadat je buiten hebt bewogen, dat is ondertussen wel bekend. Maar ook dat het erg lastig is om zelf het initiatief te nemen om dat te doen, juist op momenten dat het zo belangrijk is. Wij nemen je graag mee naar buiten voor een actieve, frisse neus. Je kunt bij NatuurlijkSportief onder andere terecht voor training en coaching voor één persoon, voor een groep of een tof outdoor weekend met je hele team. 

Trainers Leiden

NatuurlijkSportief Leiden Carola

"

Carola van Tol

“Ik ben eigenaar van Running Totaal en mede-eigenaar van Runnersworld Leiden. Als hardlooptrainer ben ik me heel erg bewust van het nut van een stevige core. Wij trainen tijdens de training het hele lichaam met gebruikmaking van de natuurlijke elementen die we onderweg tegenkomen. Mooi, verrassend en zeer uitdagend.”

NatuurlijkSportief Leiden

"

Peter Veldhuijsen

“Ik ben eigenaar van Runnersworld Leiden en samen met mijn vrouw trainer van NatuurlijkSportief Leiden. Het mooie van NatuurlijkSportief is het niet hebben van tijdsdruk. Dit in tegenstelling tot mijn andere passie “hardlopen”, waarbij mijn horloge een zeer grote rol speelt. De omgeving bepaalt de training. Geen eindeloze herhalingen, maar elke week je oefeningen weer op een andere manier uitvoeren en verbeteren.”

Word Buitenspeelbaas!

Ook trainer worden? of je eigen locatie starten?

NatuurlijkSportief locaties zijn zelfstandige organisaties of personen die trainingen aanbieden volgens het NatuurlijkSportief concept. De  trainingslocaties werken lokaal en persoonlijk. Zo komt de beleving en het enthousiasme van de trainers optimaal tot uiting.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen versterken. Is dit iets voor jou? Meld je dan aan voor de Buitenspeelbaastraining. We laten je zien hoe wij van sporten weer buitenspelen maken en hoe jij dit kan toepassen in jouw omgeving.