NatuurlijkSportief Moerdijk

Ontdek de leukste buitensport, waarbij sporten weer buitenspelen wordt.
Lachen, gooien, smijten, klimmen, voel je vrij.

Voor iedereen uit Klundert, Zevenbergen, Willemstad, Fijnaart, Heijningen en Lage Zwaluwe:

Kom buitenspelen in Moerdijk.


Personal Training

Wil jij persoonlijk begeleid worden bij het werken aan een gezond en fit lijf? Kom mee naar buiten, de natuur in! Daar gaan we op een speelse manier werken aan een gezond, fit en NatuurlijkSportief lijf.

Maak een afspraak met Tamara


Activiteiten

Wij organiseren de leukste NatuurlijkSportief activiteiten voor jou, je vrienden en collega's. Stoere kinderfeestjes, teambuilding of een kennismaking met ons concept.

Mail voor de mogelijkheden.


Groeps-Trainingen

Sporten in een groep, in de natuur en alleen maar gebruiken wat je om je heen ziet. Wie wil dat nu niet? We gaan het bos in en zorgen voor uitdagingen in en met de natuur. Meer dan je eigen lichaam, de natuur en frisse lucht heb je niet nodig.

Locatie: De Appelzak

Dinsdag
20:00 START

Zaterdag
09:00 START

We verzamelen op de parkeerplaats bij Komans Vishandel.

Wil je meedoen?
Laat het vast weten!


Trainer

Tamara: "Als iemand met inspanningsastma, weet ik heel goed hoe moeilijk het kan zijn om te gaan sporten. De motivatie er voor vinden is vaak moeilijk en je eigen grenzen leren kennen kan eng zijn, maar ik heb zelf ervaren dat met NatuurlijkSportief je in je eigen tempo op je eigen niveau altijd mee kan doen. Even je hoofd leeg maken en een frisse neus halen met materialen die je in de natuur tegen komt en je eigen lijf, meer heb je niet nodig om fit te worden."


NatuurlijkSportief Moerdijk - Buitensporten in de natuur rondom Moerijk met Tamara Wabeke - maak van sporten weer buitenspelen met NatuurlijkSportief trainer Sjoukje Kragt