Personal training

Wil je fit worden, herstellen van een blessure, in beweging blijven of werken aan je weerbaarheid en vind je het fijn om dat op een leuke manier, buiten in de natuur te doen?

Dan is NatuurlijkSportief Personal training ideaal voor jou!

Je gaat met je trainer naar buiten, kijkt wat je al kan en hoe je kan verbeteren.
Plezier in bewegen, genieten van de buitenlucht en samen grenzen verleggen. 

Actief bewegen in de buitenlucht

Verleg je eigen grenzen

NatuurlijkSportief Personal training is ideaal voor iedereen graag buiten in de natuur is en actief wil bewegen op zijn of haar eigen niveau. Maar ook zijn onze trainingen perfect voor trailrunners, mountaikbikers, surfers en andere actieve buitensporters die willen verbeteren in hun sport. 

Neem contact op met een trainer bij jou in de buurt, of mail naar info@natuurlijksportief.nl

Lekker in je vel en een fris hoofd

Je bent nooit te oud om buiten te spelen. Laat je inspireren door hoe je naar buiten ging als kind. Onbevangen, op zoek naar uitdagingen, mogelijkheden en kansen. Leren met vallen en opstaan.
Inspireer met jouw actieve instelling weer anderen om ook in beweging te komen. Je doet dingen die je deed als kind, of waarvan je dacht dat je het nooit zou durven.  Regen, wind, warmte of kou, we passen ons aan en genieten ervan. 

Zoek een Buitenspeelbaas bij jou in de buurt

Wil jij persoonlijk begeleid worden door een Buitenspeelbaas van NatuurlijkSportief? Zoek dan naar een locatie bij jou in de buurt voor een training op maat

NatuurlijkSportief groepstraining

Met NatuurlijkSportief groepstrainingen sport je op je eigen niveau met een kleine groep mensen die er net als jij van houden om buiten te zijn en zichzelf uit te dagen in de natuur. Ervaringen delen, elkaar motiveren en helpen om te verbeteren.

De meest eenvoudige en vrije buitensport in de natuur

NatuurlijkSportief is een vernieuwend en uniek beweegconcept waarbij we van sporten weer buitenspelen maken. Sporten was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op één been. Zo hard, zo vaak, zo zwaar en zo veel als jij wilt. Kijk om je heen en zoek kleine of grote uitdagingen om jezelf te testen, te verbeteren en goed te voelen.