NatuurlijkSportief Reizen

Ga mee met onze outdoor expedities, buitenspeel- of wildkampeerweekenden. Klaar voor een avontuur op een afgelegen locatie midden in de ongerepte natuur en weg van alle voorzieningen? Terug naar de basis, expeditionair en op elkaar aangewezen. Geen afleidingen en dagelijkse verplichtingen.
Met een kleine groep mensen op avontuur in een ruig stuk natuur. Sportieve uitdaging, vriendenweekend, of teambuilding met collega’s?

NatuurlijkSportief Reizen

Bekijk de activiteitenkalender of neem contact op voor een activiteit of expeditie op maat.

Buitenspeelweekend

Een geweldig weekend rondrauzen in een mooi stuk natuur. Vanuit een comfortabel onderkomen, met een leuke groep mooie dingen doen. Dicht bij huis in de Ardennen of het ‘klein Zwitserland’ van Luxemburg: Müllerthal.

Wildkampeerweekend

Met minimale middelen, maximaal avontuur. We duiken een stuk bos in en komen er pas na meer dan 24 uur weer uit. Rennen, klimmen, sjouwen, bakkies, sterke verhalen en snurken onder de sterren. Wat wil een mens nog meer?

Expedities

Een ongekend avontuur, midden in de ruige natuur. Meerdere dagen ondergedompeld in pure natuur op de prachtigste plekken. Met alles wat je nodig hebt in je rugzak rondtrekken door de prachtigste landschappen. Back to basics.

Met een gezamelijke visie op avontuurlijk bewegen in de buitenlucht vullen NatuurlijkSportief en Rewild elkaar aan waar sport overgaat in avontuur. Met een aanbod van stoere trektochten en andere outdoor activiteiten sluit Rewild naadloos aan op het sportaanbod van NatuurlijkSportief.

De meest eenvoudige en vrije buitensport in de natuur

NatuurlijkSportief is een vernieuwend en uniek beweegconcept waarbij we van sporten weer buitenspelen maken. Sporten was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op één been. Zo hard, zo vaak, zo zwaar en zo veel als jij wilt. Kijk om je heen en zoek kleine of grote uitdagingen om jezelf te testen, te verbeteren en goed te voelen.