Het leek ons leuk om het groepstrainingschema om te gooien.
Actuele tijden voor groepstrainingen kunnen momenteel afwijken van het normale schema.
Check daarom de pagina van de locatie waar je wilt buitenspelen, of neem contact op met je lokale trainer.

Kom je buitenspelen?

Protocollen, parameters en prestatiedruk maken plaats voor plezier. Van absolute beginner, tot super fit sportbeest. Elke week, of zomaar een keertje. Je zoekt je eigen uitdaging en wij helpen je daarbij. Geniet van het buiten zijn, de natuur en de vrijheid.

Samen actief naar buiten

Met NatuurlijkSportief groepstrainingen sport je op je eigen niveau met een kleine groep mensen die er net als jij van houden om buiten te zijn en zichzelf uit te dagen in de natuur. Ervaringen delen, elkaar motiveren en helpen om te verbeteren.

Trainingen op maat

Wil je fit worden, herstellen van een blessure, in beweging blijven of werken aan je weerbaarheid en vind je het fijn om dat op een leuke manier, buiten in de natuur te doen?

Dan is NatuurlijkSportief Personal Training ideaal voor jou!

NatuurlijkSportief Buitenfestijn

Jubileumviering midden in de natuur

Het Buitenfestijn is het 10 jarig jubileumfestival van NatuurlijkSportief op 26 en 27 maart 2022 op ’t Herrendal in Mook. Het Buitenfestijn is een robuust, actief weekend in en met de natuur en is gratis te bezoeken voor jong en oud, bikkels en enthousiastelingen. 

Houd een frisse kijk op de zaak

Dat je lekkerder werkt nadat je buiten hebt bewogen, dat is ondertussen wel bekend. Maar ook dat het erg lastig is om zelf het initiatief te nemen om dat te doen, juist op momenten dat het zo belangrijk is. Wij nemen je graag mee naar buiten voor een actieve, frisse neus. Je kunt bij NatuurlijkSportief onder andere terecht voor training en coaching voor één persoon, voor een groep of een tof outdoor weekend met je hele team. 

Jong geleerd, is oud gedaan

Wat je leert als kind, is de basis voor de rest van je leven. Daarom nemen wij graag kinderen mee naar buiten. Om weer ouderwets te spelen, fysiek te ontwikkelen en avonturen te beleven. Alles wat een kind kan leren, leert het buiten het best. Daarom bieden wij voor scholen de Groene Gymles aan. Wij nemen de klas mee naar buiten en werken aan weerbaarheid, zelfvertrouwen, inschattingsvermogen, kracht, conditie en lenigheid. 
Maar NatuurlijkSportief organiseert ook smerig leuke en actieve kinderfeestjes en speciale groepstrainingen voor de jeugd. Neem contact op met een locatie in de buurt over de mogelijkheden.

Het mooiste avontuur beleef je buiten in de natuur

Teambuilding, grensverleggende activiteiten, kinderfeestjes, weekenden wild avontuur op afgelegen locaties midden in de natuur, clincs, verdieping en alle andere toffe dingen die we niet kunnen vangen in ons andere aanbod. 

Zoek een locatie bij jou in de buurt

Waar kan jij spelenderwijs buitensporten in de natuur met NatuurlijkSportief?
Overal! Ga simpelweg maar buiten en daag jezelf uit met alles wat je tegenkomt in de natuur.
Wil je graag wat inspiratie en hulp? Kies de locatie bij jou in de buurt

De meest eenvoudige en vrije buitensport in de natuur

NatuurlijkSportief is een vernieuwend en uniek beweegconcept waarbij we van sporten weer buitenspelen maken. Sporten was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op één been. Zo hard, zo vaak, zo zwaar en zo veel als jij wilt. Kijk om je heen en zoek kleine of grote uitdagingen om jezelf te testen, te verbeteren en goed te voelen.

Anderen over NatuurlijkSportief