NatuurlijkSportief utrecht

Ontdek de leukste buitensport, waarbij sporten weer buitenspelen wordt.

Vanaf 1 januari 2021: NATUURLIJKSPORTIEF UTRECHT

Hé jij daar, zet je computer uit en ontsnap uit de stad, dan gaan we lekker buitenspelen in de prachtige natuur rondom Utrecht.


Personal Training

Het is heerlijk om goed in je vel te zitten en je thuis te voelen in je eigen lichaam. Wil jij graag persoonlijk begeleid worden bij het werken aan een gezond en fit lijf? Wij nemen je mee naar buiten en kijken wat je al kan en wat we samen kunnen verbeteren. Of je nu hartstikke fit bent, of vanaf 0 begint.

Laten we kennismaken: roos@natuurlijksportief.nl


Activiteiten

Wij organiseren de leukste NatuurlijkSportief activiteiten voor jou, je vrienden en collega's. Stoere kinderfeestjes, teambuilding of een kennismaking met ons concept.


Groeps-Trainingen

Samen de natuur in om jezelf en elkaar uit te dagen, wie wil dat nou niet? We dompelen onszelf onder in het bos om ons lekker uit te leven. Klimmen, slepen, lachen, rennen, sjouwen, bewonderen, vies worden, ontdekken, zweten en ontspannen, het mag allemaal, maar niks moet. Ik neem je graag mee op pad.

Buitenspeeltraining ‘START’ voor buitenmensen die graag op ontspannen tempo de natuur verkennen; ‘BASIS’ voor de woesteling die pas tevreden naar huis gaat als ie écht niet meer kan.

Mail me gerust voor vragen: roos@natuurlijksportief.nl


TRAININGSTIJDEN

Gedurende deze periode van lockdowns & thuiswerken houden we de groepen klein en de trainingstijden variabel. Stuur me een mailtje en dan zoeken we samen een geschikt trainingsmoment.

Proefles gratis | losse les €10 | 10-rittenkaart €70 | Prijs voor persoonlijke begeleiding & maatwerk op aanvraag


Buitenspeelbaas

Roos: ”Trainen door buiten te spelen, hoe lekker is dat? In de natuur vind ik alles wat ik nodig heb om sterk en fit te worden. Gebruik je verbeeldingskracht en de mogelijkheden zijn eindeloos: je kunt rustig verkennen of zo hard mogelijk rennen; je kunt klimmen, gooien, balanceren; je kunt strijden tegen de elementen of je er juist aan overgeven. Ik neem je graag mee op pad om het bos in te gaan en te ontdekken hoe jij jezelf daar op je eigen niveau en met plezier sportief kunt uitdagen. Wil je helemaal afgemat worden? Prima, kom maar op! Wil je vooral genieten van de buitenlucht en op ontspannen wijze actief zijn? Leuk, laten we gaan!

Dus, kom je mee buitenspelen?”


NatuurlijkSportief Utrecht - Buitensporten in de natuur rondom Utrecht - maak van sporten weer buitenspelen met NatuurlijkSportief Buitenspeelbaas Roos