NatuurlijkSportief Venlo

NatuurlijkSportief is een vernieuwend en uniek beweegconcept waarbij we van sport weer buitenspelen maken. Buitenspeelbaas Joep: “Met plezier bewegen, dat is altijd mijn uitgangspunt. Soms is het heerlijk om je volledig af te matten en een andere keer wil ik gewoon genieten van de natuur.”

Ontdek de leukste buitensport, waarbij sporten weer buitenspelen wordt. Buitenspeelbaas Joep neemt je mee naar buiten in de prachtige natuur rondom Venlo.

Vergeet alles wat je weet over sport

Sporten was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op één been. Zo hard, zo vaak, zo zwaar en zo veel als jij wilt. Kijk om je heen en zoek kleine of grote uitdagingen om jezelf te testen, te verbeteren en goed te voelen.

Groepstrainingen

Tijden Volwassen

Woensdag

op afspraak

Donderdag

09:00 BASIS

Vrijdag

op afspraak

Zaterdag

09:30 BASIS

Zondag

11:30BASIS

Tijden Kids 5-11 jaar

Woensdag

16:00 KIDS

Vrijdag

14:30 KIDS
16:00 KIDS

Tijden Jeugd / Jongeren

Woensdag

18:30 JEUGD

Vrijdag

op afspraak

Zondag

10:00 JEUGD

Aanmelden

Vooraf aanmelden via contact

Heb je een groep en/of wil je een andere tijd? Bel of App me.

Lees s.v.p. voor deelname de algemene voorwaarden en stuur een eigen risico formulier voor akkoord retour.

Locatie

Verzamelen bij P. Hotel De Bovenste Molen, Venlo

Personaltraining

Trainingen op maat

Wil jij persoonlijk begeleid worden bij het werken aan een gezond en fit lijf of je weerbaarheid vergroten? Wij nemen je mee naar buiten en kijken wat je kan en wat we kunnen verbeteren.

Mail om kennis te maken Joep

Jeugd

Jong geleerd is oud gedaan

Heerlijk naar buiten, uitwaaien en energie kwijtraken. Bomen klimmen, stenen sjouwen, rennen en ravotten. Gewoon ouderwets buitenspelen dus. Voor alle basisschoolkinderen die zelfstandig kunnen meedoen en het leuk vinden om buiten te zijn. NatuurlijkSportief Venlo organiseert ook de leukste kinderfeesten.

Senioren

Actief en fit blijven in de natuur

Speciale groepstrainingen voor oudere volwassenen. Onder begeleiding van een ervaren trainer plezier hebben in bewegen en genieten van de buitenlucht en de natuur. Zeer laagdrempelig, met het doel om actief te blijven.

Zakelijk

Houd een frisse kijk op de zaak

Dat je lekkerder werkt nadat je buiten hebt bewogen, dat is ondertussen wel bekend. Maar ook dat het erg lastig is om zelf het initiatief te nemen om dat te doen, juist op momenten dat het zo belangrijk is. Wij nemen je graag mee naar buiten voor een actieve, frisse neus. Je kunt bij NatuurlijkSportief onder andere terecht voor training en coaching voor één persoon, voor een groep of een tof outdoor weekend met je hele team. 

Activiteiten

Wij organiseren de leukste NatuurlijkSportief activiteiten voor jou, je vrienden en collega’s. Stoere kinderfeestjes, teambuilding of een kennismaking met ons concept.

Trainer Venlo

NatuurlijkSportief Venlo

"

Joep Peters

”Trainen door buiten te spelen, hoe lekker is dat? Voor mij is het een verademing in de sport. Actief de natuur in en jezelf uitdagen, met als belangrijkste doel dat je lol hebt. Met plezier bewegen, dat is altijd mijn uitgangspunt. Soms is het heerlijk om je volledig af te matten en een andere keer wil ik gewoon genieten van de natuur. Dus, wil je dat ik je afmat, kom maar op! Wil je gewoon lekker bewegen en genieten van de natuur, dan doen we dat toch! Niets moet, alles mag en het mooie is dat iedereen er fysiek en mentaal fitter van wordt. Kom je mee buitenspelen?”

Word Buitenspeelbaas!

Ook trainer worden? of je eigen locatie starten?

NatuurlijkSportief locaties zijn zelfstandige organisaties of personen die trainingen aanbieden volgens het NatuurlijkSportief concept. De  trainingslocaties werken lokaal en persoonlijk. Zo komt de beleving en het enthousiasme van de trainers optimaal tot uiting.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen versterken. Is dit iets voor jou? Meld je dan aan voor de Buitenspeelbaastraining. We laten je zien hoe wij van sporten weer buitenspelen maken en hoe jij dit kan toepassen in jouw omgeving.