NatuurlijkSportief Weet Wat Beweegt

Een verdieping in beweging. 

Bewegen doe je nooit fout, maar bewegen kan altijd beter. Hoe meer kennis en kunde je hebt van het lichaam en het bewegen daarvan, hoe meer inzicht en mogelijkheden je hebt in beweegmogelijkheden. Hoe beweeg je en wat beweeg je als je beweegt. In de praktijk observeren, analyseren en optimaliseren van alledaagse bewegingen. Voor jezelf of anderen. Weet wat Beweegt is gebaseerd op de NatuurlijkSportief blik op beweging

Inhoud Weet Wat Beweegt training

Informatie

Data

Check de activiteiten agenda voor geplande data en locaties.

Aanmelden

Meer info en aanmelden bij teun@natuurlijksportief.nl

Begrijp en beheers NatuurlijkSportief

De NatuurlijkSportief Buitenspeelbaas training is voor iedereen die gek is op bewegen, graag buiten is en dat wil delen met anderen. Buitensporters, gymdocenten, coaches, fysiotherapeuten en iedereen die met een frisse blik wil kijken naar (buiten)sport en bewegen. We laten je zien hoe wij van sporten weer buitenspelen maken en hoe jij dit kan toepassen in jouw omgeving. Na de training kun je een eigen NatuurlijkSportief locatie starten of jij neemt deze ervaring mee naar je eigen organisatie, bedrijf, vereniging of school en gaat dit daar toepassen.

De meest eenvoudige en vrije buitensport in de natuur

NatuurlijkSportief is een vernieuwend en uniek beweegconcept waarbij we van sporten weer buitenspelen maken. Sporten was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op één been. Zo hard, zo vaak, zo zwaar en zo veel als jij wilt. Kijk om je heen en zoek kleine of grote uitdagingen om jezelf te testen, te verbeteren en goed te voelen.