Voor gezonde en gemotiveerde mensen

NatuurlijkSportief Zakelijk

Door buiten te bewegen blijf je gezond en hou je een frisse kijk op de zaak.

Teambuilding

Met elkaar buitenspelen versterkt het groepsgevoel. Uit de normale werkomgeving, in de natuur, sportkleding aan en gaan. Met elkaar uitdagingen aangaan, grenzen verleggen en plezier maken.

Vitaliteit

Hou jezelf en je werknemers gezond en vitaal. Met praktische informatie over vitaliteit en gezonde beweging in de buitenlucht worden en blijven mensen gezond, scherp en productief.

Reintegratie

Na een periode van absentie wegens fysieke of mentale problemen weer aan het werk gaan is moeilijk. Met de juiste begeleiding en coaching kan dit proces voor alle partijen worden geoptimaliseerd.

Heb je interesse in training en coaching voor één persoon, voor een groep of wil je een tof outdoor weekend met je hele team?

Neem contact op voor een afspraak of meer informatie.

info@natuurlijksportief.nl


"Als coach ben ik heel de dag met denkwerk bezig. Hoe heerlijk is het dan om ontspannen 'buiten te spelen' in de natuur. Het geeft energie en houdt me fit. Met NatuurlijkSportief zorg ik met plezier goed voor mezelf. Dat kan ik iedereen aanbevelen"

Hanno Nieuwenhuis | Coach en ondernemer bij Hanno.Nu

NatuurlijkSportief trainingen voor bedrijven. Buitenspelen met collega's voor vitaliteit en teambuidling. Bekijk ons zakelijke aanbod.

Bewegen in de Buitenlucht

Dat bewegen en gezond eten goed voor je is, daar zij we het met z'n allen wel over eens. Maar wat je dan precies wel of juist niet moet doen, dat is voor veel mensen lastig.

En daar helpen wij dus graag bij. Wij weten precies wat goed voor je is en hoe je jezelf gezond en fit kan houden op een prettige manier. Zo kan jij doen wat nodig is en wat je graag wilt.

Wij houden het graag makkelijk en praktisch. Natuurlijk geven we je nuttige informatie, maar liever nemen we je mee naar buiten om eens lekker te bewegen. Simpel, ongecompliceerd en functioneel. Lopen, tillen, slepen, bewegingen die je echt nodig hebt. En als je dan even op adem komt en van de natuur geniet, vertellen wij je ondertussen wat je nu juist wel lekker kan eten om jezelf goed te voelen.