Zakelijk

Dat je lekkerder werkt nadat je buiten hebt bewogen, dat is ondertussen wel bekend. Maar ook dat het erg lastig is om zelf het initiatief te nemen om dat te doen, juist op momenten dat het zo belangrijk is. Wij nemen je graag mee naar buiten voor een actieve, frisse neus. Je kunt bij NatuurlijkSportief onder andere terecht voor training en coaching voor één persoon, voor een groep of een tof outdoor weekend met je hele team. 

Houd een frisse kijk op de zaak

NatuurlijkSportief Zakelijk: voor een actieve frisse neus

Door buiten te bewegen blijf je gezond en hou je een frisse kijk op de zaak. Neem contact op met een locatie bij jou in de buurt voor een afspraak op maat. Of mail info@natuurlijksportief.nl voor meer informatie.

Teambuilding

Met elkaar buitenspelen versterkt het groepsgevoel. Uit de normale werkomgeving, in de natuur, sportkleding aan en gaan. Met elkaar uitdagingen aangaan, grenzen verleggen en plezier maken.

Beweegmoment

Lekker naar buiten, een frisse neus halen, bewegen en bijpraten als zinvolle en fijne werkonderbreking. Wij komen graag naar je bedrijf voor een NatuurlijkSportief wandeling, of training. Voor, tijdens of na de werkdag.

Reïntegratie

Na een periode van absentie wegens fysieke of mentale problemen weer aan het werk gaan is moeilijk. Met de juiste begeleiding en coaching kan dit proces voor alle partijen worden geoptimaliseerd.

"

Hanno Nieuwenhuis

“Als coach ben ik heel de dag met denkwerk bezig. Hoe heerlijk is het dan om ontspannen ‘buiten te spelen’ in de natuur. Het geeft energie en houdt me fit. Met NatuurlijkSportief zorg ik met plezier goed voor mezelf. Dat kan ik iedereen aanbevelen”

De meest eenvoudige en vrije buitensport in de natuur

NatuurlijkSportief is een vernieuwend en uniek beweegconcept waarbij we van sporten weer buitenspelen maken. Sporten was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op één been. Zo hard, zo vaak, zo zwaar en zo veel als jij wilt. Kijk om je heen en zoek kleine of grote uitdagingen om jezelf te testen, te verbeteren en goed te voelen.