maak van sporten weer buitenspelen

NatuurlijkSportief Zeist

Ontdek de leukste buitensport, waarbij sporten weer buitenspelen wordt!
Kom mee naar buiten, loop, gooi, spring en klim jezelf fit en geniet van de vrijheid en de buitenlucht.


Personal Training

Wil jij persoonlijk begeleid worden bij het werken aan een gezond en fit lijf? Wij nemen je mee naar buiten en kijken wat je al kan en wat we kunnen verbeteren.

Actief genieten van de prachtige natuur en spelenderwijs fit, sterk en gezond worden. 

Kom je buitenspelen? Mail naar Bjorn@natuurlijksportief.nl


Visueel Beperkten

Als je niet of beperkt ziet heb je wel een goed beeld gevormd van de mensen om je heen en de plaatsen waar je komt. Maar de natuur beleven, hoe een boom voelt als je er in zit, hoe stenen klinken in het water, zand, takken, dat is iets wat je in het dagelijks leven minder snel tegenkomt.

Als vader van een blind geboren dochter, hardloopbuddy en renner van blindruns help ik jou als sporter om dit allemaal te beleven.

De speciale NatuurlijkSportief trainingen laten je ervaren hoe het is om vrij in de natuur te kunnen sporten.

Neem voor de mogelijkheden contact op: Bjorn@natuurlijksportief.nl


Activiteiten

Wij organiseren de leukste NatuurlijkSportief activiteiten voor jou, je vrienden en collega's. Stoere kinderfeestjes, teambuilding of een kennismaking met onze sport.

Mail voor info: Bjorn@natuurlijksportief.nl
Trainer

Björn:"Sporten in de natuur is fantastisch, want sporten in de natuur is nooit hetzelfde! Het maakt niet uit of je je nu voor wilt bereiden op een obstaclerun met je vrienden, lekker fit wilt worden of gewoon een excuus nodig hebt om naar buiten te gaan. Met mijn ervaring in obstacle-, trailrunning, adventure- en survivalraces vinden we in die natuur gegarandeerd uitdagingen die bij jouw behoeftes passen."


NatuurlijkSportief Bussum - Buitensporten in de natuur van 't Gooi, rond Bussum, Hilversum en Huizen - maak van sporten weer buitenspelen