NatuurlijkSportief Zeist

Voor de prachtige natuur in en rondom Zeist is NatuurlijkSportief op zoek naar een Buitenspeelbaas.

NatuurlijkSportief Zeist

NatuurlijkSportief is een vernieuwend en uniek beweegconcept waarbij we van sport weer buitenspelen maken. Bioloog en buitenspeelbaas Björn: “Met locatie Zeist wil jullie ook laten zien hoe relaxt en leuk buitensport kan zijn. Trek je schoenen aan (of juist niet) en kom spelen!”

Ontdek de leukste buitensport, waarbij sporten weer buitenspelen wordt. Buitenspeelbaas Björn neemt je mee naar buiten in de prachtige natuur rondom Zeist.

Vergeet alles wat je weet over sport

Sporten was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op één been. Zo hard, zo vaak, zo zwaar en zo veel als jij wilt. Kijk om je heen en zoek kleine of grote uitdagingen om jezelf te testen, te verbeteren en goed te voelen.

Groepstrainingen

Tijden

Dinsdag

20:00 BASIS (P - de Brink in herfst en winter, P - Hertenkamp in voorjaar en zomer)

Zondag

10:00 BASIS (P - Hertenkamp)

Prijzen*

Groepstraining

Proeftraining is GRATIS
Losse groepstraining €10,-
10 strippenkaart groepstraining €70,-

Personal Training

Losse les €50,-
10 strippenkaart €450,-

*Kosten bedrijfsuitje, kinderfeestje of andere activiteit in overleg

Locatie

verzamelen op de P van Kinderboerderij de Brink
verzamelen op de P Hertenkamp

Personaltraining

Trainingen op maat

Wil jij persoonlijk begeleid worden bij het werken aan een gezond en fit lijf of je weerbaarheid vergroten? Wij nemen je mee naar buiten en kijken wat je kan en wat we kunnen verbeteren.

Mail om kennis te maken Björn

Jeugd

Jong geleerd is oud gedaan

Heerlijk naar buiten, uitwaaien en energie kwijtraken. Bomen klimmen, stenen sjouwen, rennen en ravotten. Gewoon ouderwets buitenspelen dus. Voor alle basisschoolkinderen die zelfstandig kunnen meedoen en het leuk vinden om buiten te zijn.

Wandelcoaching en buitenspelen

Coaching en bewegen in de natuur

Naast buitenspelen kun je bij locatie Zeist ook terecht voor één of meerdere coachingssessies over een vraagstuk naar keuze. Met de creativiteit die de buitenspeelbazen kenmerkt neemt Buitenspeelbaas Björn je mee op een sessie wandelcoaching maar dan wel met een goede portie NatuurlijkSportief er doorheen gemengd.

Senioren

Actief en fit blijven in de natuur

Speciale groepstrainingen voor oudere volwassenen. Onder begeleiding van een ervaren trainer plezier hebben in bewegen en genieten van de buitenlucht en de natuur. Zeer laagdrempelig, met het doel om actief te blijven.

Zakelijk

Houd een frisse kijk op de zaak

Dat je lekkerder werkt nadat je buiten hebt bewogen, dat is ondertussen wel bekend. Maar ook dat het erg lastig is om zelf het initiatief te nemen om dat te doen, juist op momenten dat het zo belangrijk is. Wij nemen je graag mee naar buiten voor een actieve, frisse neus. Je kunt bij NatuurlijkSportief onder andere terecht voor training en coaching voor één persoon, voor een groep of een tof outdoor weekend met je hele team. 

Visueel beperkten

Als je niet of beperkt ziet heb je wel een goed beeld gevormd van de mensen om je heen en de plaatsen waar je komt. Maar de natuur beleven, hoe een boom voelt als je er in zit, hoe stenen klinken in het water, zand, takken, dat is iets wat je in het dagelijks leven minder snel tegenkomt.

Als vader van een blind geboren dochter, hardloopbuddy en renner van blindruns help ik jou als sporter om dit allemaal te beleven.

De speciale NatuurlijkSportief trainingen laten je ervaren hoe het is om vrij in de natuur te kunnen sporten.

Neem voor de mogelijkheden contact op: Bjorn@natuurlijksportief.nl

Trainer Zeist

NatuurlijkSportief Zeist Bjorn

"

Björn van Loon

Bioloog // visueelbeperkten

“De afgelopen jaren heb ik hard gewerkt aan minder spanning in mijn leven, meer plezier en prestatiedruk op mijzelf alleen door mijzelf. De geboorte van ons blinde dochtertje heeft me doen inzien dat er zoveel te genieten is in de wereld en dat je daar niet alles voor hoeft te kunnen. Ze leert mij om naar buiten te gaan en gewoon te ontdekken. Met locatie Zeist wil jullie ook laten zien hoe relaxt en leuk buitensport kan zijn. Trek je schoenen aan (of juist niet) en kom spelen!”

Word Buitenspeelbaas!

Ook trainer worden? of je eigen locatie starten?

NatuurlijkSportief locaties zijn zelfstandige organisaties of personen die trainingen aanbieden volgens het NatuurlijkSportief concept. De  trainingslocaties werken lokaal en persoonlijk. Zo komt de beleving en het enthousiasme van de trainers optimaal tot uiting.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen versterken. Is dit iets voor jou? Meld je dan aan voor de Buitenspeelbaastraining. We laten je zien hoe wij van sporten weer buitenspelen maken en hoe jij dit kan toepassen in jouw omgeving.