Train de trainer

Als NatuurlijkSportief trainer inspireer jij anderen om weer heerlijk onbevangen naar buiten te gaan om te bewegen. Elk niveau, elke doelgroep, elk seizoen en elke omgeving. Buitenspeelbaas worden is geschikt voor enthousiaste buitenmensen van alle leeftijden en achtergronden en vereist slechts kinderlijke nieuwsgierigheid en ontdekkingsdrang. 

Begrijp en beheers NatuurlijkSportief

De NatuurlijkSportief Buitenspeelbaas training is voor iedereen die gek is op bewegen, graag buiten is en dat wil delen met anderen. Buitensporters, gymdocenten, coaches, fysiotherapeuten en iedereen die met een frisse blik wil kijken naar (buiten)sport en bewegen. We laten je zien hoe wij van sporten weer buitenspelen maken en hoe jij dit kan toepassen in jouw omgeving. Na de training kun je een eigen NatuurlijkSportief locatie starten of jij neemt deze ervaring mee naar je eigen organisatie, bedrijf, vereniging of school en gaat dit daar toepassen.

Training voor Buitenspeelbazen

Bewegen doe je nooit fout, maar bewegen kan altijd beter. Om mensen hierbij nog meer te kunnen begeleiden is het fijn als je kennis hebt over beweging. Hoe beweeg je en wat beweeg je als je beweegt. In de praktijk observeren, analyseren en optimaliseren van alledaagse bewegingen.

Voor juffen en meesters

Een verfrissend praktische training over ontwikkelen en leren in en met de natuur. Alles wat een kind kan leren, leert het buiten het best! Wij laten je zien hoe je de koppeling maakt van binnen naar buiten en hoe je Buitenspelenderwijs veel kan bereiken in en met een natuurlijke leeromgeving. En ondertussen ontdek je dat je tal van leerdoelen en ontwikkelingslijnen aan kunt tikken. 

Opfrisser voor Buitenspeelbazen

Een terugkom moment voor alle Buitenspeelbazen. Heel erg veel buitenspelen en inspiratie opdoen op verschillende thema’s. Tussendoor een informatief praatje en na afloop natuurlijk een bakkie doen en bijpraten.

De meest eenvoudige en vrije buitensport in de natuur

NatuurlijkSportief is een vernieuwend en uniek beweegconcept waarbij we van sporten weer buitenspelen maken. Sporten was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op één been. Zo hard, zo vaak, zo zwaar en zo veel als jij wilt. Kijk om je heen en zoek kleine of grote uitdagingen om jezelf te testen, te verbeteren en goed te voelen.