Je kan de boom in!

En met NatuurlijkSportief blijf je dat ook kunnen, nu en later. Omdat jij dat nog kan en omdat er nog bomen staan.

Wij geven om de natuur en maken er graag op een verantwoorde manier gebruik van. Daarom vinden wij het belangrijk dat het goed gaat met die natuur. Wij doen ons best om te zorgen dat NatuurlijkSportief de meest groene sport is en blijft.

Dat gaat zeker lukken!

We maken van sporten weer Buitenspelen

Gewoon lokaal, bij jou om de hoek in een mooi stukje groene natuur de beest uithangen en genieten van het buiten zijn.

Buitenspelen, waarbij je niet kijkt wat je allemaal nodig hebt, maar wat je voorhanden hebt en hoe je dat op een goede manier kan benutten. 

In beweging voor een gezonde, groene wereld

Omdat we graag van de natuur gebruik maken om te bewegen en te genieten, willen we ook graag zorgen dat het goed gaat met die natuur. Daarom willen wij actief bijdragen aan het behoud en groei van de natuur. Dus gooien wij de Beuk erin. 

NatuurlijkSportief je kan de boom in

Gewoon lokaal, bij jou om de hoek in een mooi stukje groene natuur de beest uithangen en genieten van het buiten zijn. Buitenspelen, waarbij je niet kijkt wat je allemaal nodig hebt, maar wat je voorhanden hebt en hoe je dat kan gebruiken om sterk, gezond en blij te zijn.

Juist door jezelf uit te blijven dagen met speelse uitdagingen, zoals in een boom klimmen, blijf je soepel en sterk. Door speels te blijven denken en bewegen hou je zowel je lijf als je hoofd jong. Bij het hangen aan een tak of het klimmen in een boom verbeter je erg veel vaardigheden en eigenschappen en je bent natuurlijk ook gewoon lekker buiten in de natuur.

En buiten zijn en bewegen met alles wat je in de natuur tegenkomt, dat is wat we met NatuurlijkSportief graag doen. In een boom klimmen, maar ook met stenen gooien, takken slepen, door het gras lopen, springen en ga zo maar door.

De meest eenvoudige en vrije buitensport in de natuur

NatuurlijkSportief is een vernieuwend en uniek beweegconcept waarbij we van sporten weer buitenspelen maken. Sporten was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op één been. Zo hard, zo vaak, zo zwaar en zo veel als jij wilt. Kijk om je heen en zoek kleine of grote uitdagingen om jezelf te testen, te verbeteren en goed te voelen.

Wil jij ook een beuk? Voor jezelf, of geef je ‘m liever aan iemand anders? Bestel ‘m bij jouw lokale trainer, of mail naar info@natuurlijksportief.nl