NatuurlijkSportief Dordrecht

NatuurlijkSportief is een vernieuwend en uniek beweegconcept waarbij we van sport weer buitenspelen maken. Buitenspeelbaas Teun: “Ik duik ergens de natuur in en gebruik alles wat ik onderweg tegenkom. Dit zorgt ervoor dat elke training uitdagend en veelzijdig is.”

Ontdek de leukste buitensport, waarbij sporten weer buitenspelen wordt. De Buitenspeelbazen in Dordrecht nemen je mee naar buiten in de prachtige natuur van de Drechtsteden.

Vergeet alles wat je weet over sport

Sporten was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op één been. Zo hard, zo vaak, zo zwaar en zo veel als jij wilt. Kijk om je heen en zoek kleine of grote uitdagingen om jezelf te testen, te verbeteren en goed te voelen.

Personaltraining

Trainingen op maat

Wil jij persoonlijk begeleid worden bij het werken aan een gezond en fit lijf of je weerbaarheid vergroten? Wij nemen je mee naar buiten en kijken wat je kan en wat we kunnen verbeteren.

Mail naar Dordrecht@NatuurlijkSportief.nl om kennis te maken met Teun of Marijn.

Jeugd

Jong geleerd is oud gedaan

Een heerlijke uurtje buitenspelen, uitwaaien en energie kwijtraken aan het einde van de dag. Bomen klimmen, stenen sjouwen, rennen en ravotten.
Gewoon ouderwets buitenspelen dus.

Voor alle basisschoolkinderen ( 6 t/m 12) die zelfstandig kunnen meedoen en het leuk vinden om buiten te zijn. Verplicht eenmalig aanmelden en toestemming verlenen via dordrecht@natuurlijksportief.nl

Iedere woensdag en vrijdag 16:00 uur, verzamelen op de parkeerplaats bij het Wantijpaviljoen. Deelname is gratis.

Training alleen voor kinderen, geen ouders aanwezig. Deelname alleen na toestemming en akkoord op de toestemmingsverklaring per mail.

Senioren

Actief blijven in de natuur

Speciale groepstrainingen voor oudere volwassenen. Onder begeleiding van onze ervaren trainer Pieter, plezier hebben in bewegen en genieten van de buitenlucht en de natuur. Zeer laagdrempelig, met het doel om actief in beweging te blijven in een gezellige groep. Neem contact op voor een gratis proefles. 

Groepstrainingen

Maandag

19:00 START
20:15 BASIS

Dinsdag

19:00 START (locatie Elzen)

Woensdag

19:00 START
20:15 BASIS

Vrijdag

16:00 JEUGD (gratis)

Zaterdag

09:00 START
10:15 BASIS

Locatie

Wantijpark: verzamelen op de P bij het Wantijpaviljoen.
De Elzen: verzamelen op de P van Paviljoen de Viersprong

Neem contact op met NatuurlijkSportief Dordrecht.

Zakelijk

Houd een frisse kijk op de zaak

Dat je lekkerder werkt nadat je buiten hebt bewogen, dat is ondertussen wel bekend. Maar ook dat het erg lastig is om zelf het initiatief te nemen om dat te doen, juist op momenten dat het zo belangrijk is. Wij nemen je graag mee naar buiten voor een actieve, frisse neus. Je kunt bij NatuurlijkSportief onder andere terecht voor training en coaching voor één persoon, voor een groep of een tof outdoor weekend met je hele team. 

Activiteiten

Wij organiseren de leukste NatuurlijkSportief activiteiten voor jou, je vrienden en collega’s. Stoere kinderfeestjes, teambuilding of een kennismaking met ons concept.

Trainers Dordrecht

NatuurlijkSportief Teun

"

Teun van der Klis

“Als enthousiast buitensporter en fysiotherapeut weet ik hoe belangrijk en heerlijk het is om actief te bewegen in de natuur. Ik duik ergens de natuur in en gebruik alles wat ik onderweg tegenkom. Dit zorgt ervoor dat elke training uitdagend en veelzijdig is en ik mijn lichaam fit mogelijk houd.”

NatuurlijkSportief Dordrecht

"

Pieter Van der gaag

“Als bewegingswetenschapper weet ik hoe belangrijk beweging voor ons is. Op jonge, maar ook zeker op wat latere leeftijd. De laatste jaren ben ik erg enthousiast geraakt over speelse trainingen in de natuur. Binnen NatuurlijkSportief verzorg ik de trainingen voor senioren.”

NatuurlijkSportief Dordrecht

"

Marijn Markusse

“Ik zoek regelmatig uitdagingen op, buiten in de natuur. Buiten wordt je sterk door te sleuren, smijten, tillen en zo nu en dan in een boom te klimmen. Kom eens buitenspelen. Het is simpel, maar niet altijd makkelijk.”

NatuurlijkSportief Marco Dordrecht

"

Marco Vermaas

“Ik heb in mijn leven diverse sporten met veel plezier beoefend. Van krachtsport tot vechtsport en van duursport tot teamsport. In 2014 ben ik aanraking gekomen met NatuurlijkSportief. Direct was ik enorm enthousiast en vond de uitdaging die ik zocht in een sport.  Dit komt door de vrije manier van bewegen en dan ook nog in de vrije natuur. Geen training is het zelfde! De natuur biedt zoveel elementen waar je eindeloze soorten bewegingen  mee kan uitvoeren.  Ik wil graag anderen deze vrije manier van bewegen over brengen. Het maakt helemaal niet uit of je een ervaren sporter bent of juist wilt beginnen met bewegen. Er zijn geen regels, geen tijdslimieten, geen verwachtingen, geen prestatiedruk!”

Word Buitenspeelbaas!

Ook trainer worden? of je eigen locatie starten?

NatuurlijkSportief locaties zijn zelfstandige organisaties of personen die trainingen aanbieden volgens het NatuurlijkSportief concept. De  trainingslocaties werken lokaal en persoonlijk. Zo komt de beleving en het enthousiasme van de trainers optimaal tot uiting.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen versterken. Is dit iets voor jou? Meld je dan aan voor de Buitenspeelbaastraining. We laten je zien hoe wij van sporten weer buitenspelen maken en hoe jij dit kan toepassen in jouw omgeving.