NatuurlijkSportief Hoeksche Waard

NatuurlijkSportief is een vernieuwend en uniek beweegconcept waarbij we van sport weer buitenspelen maken. Buitenspeelbaas Martijn: “Graag neem ik jou mee op sleeptouw om ook aan jouw weerbaarheid en vitaliteit te werken, gewoon spelenderwijs.  Ik vind het mooi om mensen wat bij te brengen over wat we allemaal tegen komen in het bos tijdens onze trainingen.”

Ontdek de leukste buitensport, waarbij sporten weer buitenspelen wordt. Buitenspeelbazen Martijn, Robin en Aram nemen je mee naar buiten in de prachtige natuur rondom Hoeksche Waard.

Vergeet alles wat je weet over sport

Sporten was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op één been. Zo hard, zo vaak, zo zwaar en zo veel als jij wilt. Kijk om je heen en zoek kleine of grote uitdagingen om jezelf te testen, te verbeteren en goed te voelen.

Groepstrainingen

Tijden

Woensdag

19:30 BASIS (Zuid-Beijerlandse Bos)

Vrijdag

09:00 START (Veerbos, Numansdorp)

Zaterdag

09:00 START (Zuid-Beijerlandse Bos)

Prijzen

Training €8, middels 10-rittenkaart €80 (geen restitutie mogelijk)

Cadeau

Bij aanschaf van je eerste 10-rittenkaart krijg je een unieke NatuurlijkSportief mok cadeau

Locatie

Zuid-Beijerlandse Bos, Zuid-Beijerland
Veerbos, Numandsdorp

Personaltraining

Trainingen op maat

Wil jij persoonlijk begeleid worden bij het werken aan een gezond en fit lijf of je weerbaarheid vergroten? Wij nemen je mee naar buiten en kijken wat je kan en wat we kunnen verbeteren. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Jeugd

Jong geleerd is oud gedaan

Heerlijk naar buiten, uitwaaien en energie kwijtraken. Bomen klimmen, stenen sjouwen, rennen en ravotten. Gewoon ouderwets buitenspelen dus. Voor alle basisschoolkinderen die zelfstandig kunnen meedoen en het leuk vinden om buiten te zijn.

Zakelijk

Houd een frisse kijk op de zaak

Dat je lekkerder werkt nadat je buiten hebt bewogen, dat is ondertussen wel bekend. Maar ook dat het erg lastig is om zelf het initiatief te nemen om dat te doen, juist op momenten dat het zo belangrijk is. Wij nemen je graag mee naar buiten voor een actieve, frisse neus. Je kunt bij NatuurlijkSportief onder andere terecht voor training en coaching voor één persoon, voor een groep of een tof outdoor weekend met je hele team. 

Senioren

Actief en fit blijven in de natuur

Speciale groepstrainingen voor oudere volwassenen. Onder begeleiding van een ervaren trainer plezier hebben in bewegen en genieten van de buitenlucht en de natuur. Zeer laagdrempelig, met het doel om actief te blijven.

Activiteiten

De mooiste avonturen in de natuur

Wij organiseren de leukste NatuurlijkSportief activiteiten voor jou, je vrienden en collega’s. Stoere kinderfeestjes, teambuilding of een kennismaking met ons concept. 

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de actuele agenda. neem contact op voor een activiteit op maat.

Evenementen

Verwilderen op Tiengemeten

In samenwerking met Natuurmonumenten organiseren wij vanuit NatuurlijkSportief Hoeksche Waard een verwilder event op Tiengemeten. We trekken dwars door de ruige natuur en deinzen niet terug voor een beetje water. Meer informatie hier. 

Benieuwd hoe jij kunt deelnemen en wat verwilderen met NatuurlijkSportief betekent? Bel of mail

Bekijk de activiteitenkalender voor actuele data.

Verbinding

Na afloop van iedere training drinken we samen wat. Uiteraard uit je eigen NatuurlijkSportief Hoeksche Waard mok. Je krijgt deze van ons cadeau bij aanschaf van je eerste 10-strippenkaart.

Trainers Hoeksche Waard

NatuurlijkSportief Hoeksche waard Martijn

"

Martijn Trouwborst

Locatiehouder

“Voor mij is er niks mooiers dan buitensporten. Lekker in weer en wind bewegen in de elementen. Het maakt mijn niet uit of het regent of de zon schijnt. Het hele jaar buiten zijn zorgt er voor dat ik mee waai in de seizoenen en dat houd mij weerbaar en vitaal. Elk seizoen heeft zijn charmes.

Graag neem ik jou mee op sleeptouw om ook aan jouw weerbaarheid en vitaliteit te werken, gewoon spelenderwijs.  Ik vind het mooi om mensen wat bij te brengen over wat we allemaal tegen komen in het bos tijdens onze trainingen.  Zo wordt je ook nog eens bewuster van jouw plek in de natuur.”

NatuurlijkSportief Hoeksche Waard Robin

"

Robin de Haan

“Ik ben Robin de Haan en ben Buitenspeelbaas bij Natuurlijk sportief Hoeksche Waard. Ik heb altijd al iets buiten gezocht om te sporten. Mensen  hoorde ik wel eens zeggen : dat is die gozer die ik zag rennen door het weiland met een boomstam op z’n nek. Heb het altijd leuk gevonden om slootje te springen om in bomen te klimmen en lekker te ravotten. Onder de bagger thuis komen geeft me voldoening.

Je word er smerig sterk van!”

Aram NatuurlijkSportief Hoeksche waard

"

Aram van Jaarsveld

“Vanuit mijn sportverleden heb ik altijd de behoefte fysiek bezig te zijn. Buiten in de natuur is daarvoor mijn speelruimte geworden waarin fysiek en mentaal elkaar treffen op elk niveau. Spelenderwijs weer iedereen laten buiten spelen waardoor je weer je lijf uitdaagt. Uitdagen om ieder zijn behoefte aan beweging spelenderwijs weer in actie te zetten. Of voor getrainde sporters ben ik wellicht je motivatie coach om je een stap verder te brengen dan waar je denkt te kunnen komen. En als buitenspeelbaas is het erg leuk om alle niveaus te zien ontwikkelen, ongetraind, kind, geblesseerde of getrainde personen. Het maakt niet uit. Haak je een keer bij ons aan?”

Tom Hoeksche Waard

"

Tom Mudde

“Ik ben Tom Mudde. Buitenspeelbaas bij NatuurlijkSportief Hoeksche Waard en vader van 2 jonge meiden. Ik houd er van om samen met mijn vrouw en kinderen, maar ook alleen, in de natuur rond te struinen. In de Hoeksche Waard is zo veel moois te beleven.

Van jongs af aan ben ik altijd al graag buiten in beweging, in de bossen of wateren rond de Hoeksche Waard. Of het nou op een speelse manier is, of dat ik train om een doel te behalen. Ik houd er van mezelf uit te dagen en tot het uiterste te gaan, hierbij geniet ik iedere keer weer. Wellicht kan ik je uitdagen om buiten ook zo te genieten van sport en spel als ik.

Bagger je met mij mee?”

Word Buitenspeelbaas!

Ook trainer worden? of je eigen locatie starten?

NatuurlijkSportief locaties zijn zelfstandige organisaties of personen die trainingen aanbieden volgens het NatuurlijkSportief concept. De  trainingslocaties werken lokaal en persoonlijk. Zo komt de beleving en het enthousiasme van de trainers optimaal tot uiting.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen versterken. Is dit iets voor jou? Meld je dan aan voor de Buitenspeelbaastraining. We laten je zien hoe wij van sporten weer buitenspelen maken en hoe jij dit kan toepassen in jouw omgeving.