Fysiotherapie

Ben jij graag buiten actief, maar heb je ergens last van of gaat bewegen minder soepel?

Wij helpen je graag met een actieve aanpak van je klacht af.
We zoeken, samen met jou, uit waar het probleem vandaan komt en proberen dat zo praktisch en blijvend mogelijk op te lossen. Wij werken waar mogelijk buiten, waar nodig binnen.

NatuurlijkSportief is de oplossing voor actieve buitenmensen die van aanpakken houden. Kunnen wij je ergens mee helpen? Maak een afspraak.

Je kan onze zorg niet declareren bij je verzekering, omdat wij onafhankelijk werken volgens onze eigen visie. Dit houdt in dat wij graag voldoende tijd nemen, het liefst buiten werken en per persoon kijken wat de beste oplossing is.

De ideale fysiotherapie voor trailrunners, wandelaars, kitesurfers, buitensporters en actieve mensen die op een leuke manier hard willen werken om allround fit, sterk en gezond te worden en te blijven.

We zoeken de oorzaak van je klacht, door functioneel te testen en te kijken naar je beweegpatroon. We leggen je zoveel mogelijk uit over hoe de klacht is ontstaan, de werking van de betreffende structuren en hoe je zelf aan je herstel kan werken, door minder, juist meer, of heel anders te bewegen.
Dan ga je zelf werken aan je herstel, wij helpen je waar nodig en mogelijk.

Een wandelaar wil wandelen, een surfer wil surfen en een klimmer wil klimmen.
Daarom behandelen wij iedere persoon anders. We benaderen je klacht vanuit jouw eigen perspectief en nemen je gewenste activiteiten mee in de behandeling. Daarom werken wij, waar mogelijk, graag buiten, met stenen en takken en op een onverharde ondergrond.

Zo sta je niet binnen in een muf hok aan en stuk staal te trekken, maar werk je buiten in de frisse lucht aan je herstel.
Kunnen wij je helpen?

Trainingen op maat

Wil je fit worden, herstellen van een blessure, in beweging blijven of werken aan je weerbaarheid en vind je het fijn om dat op een leuke manier, buiten in de natuur te doen?

Dan is NatuurlijkSportief Personal Training ideaal voor jou!

De meest eenvoudige en vrije buitensport in de natuur

NatuurlijkSportief is een vernieuwend en uniek beweegconcept waarbij we van sporten weer buitenspelen maken. Sporten was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op één been. Zo hard, zo vaak, zo zwaar en zo veel als jij wilt. Kijk om je heen en zoek kleine of grote uitdagingen om jezelf te testen, te verbeteren en goed te voelen.