NatuurlijkSportief Utrecht

Hé jij daar, zet je computer uit en ontsnap uit de stad, dan gaan we lekker buitenspelen in de prachtige natuur rondom Utrecht. Buitenspeelbaas Roos: “trainen door buiten te spelen, hoe lekker is dat? In de natuur vind ik alles wat ik nodig heb om sterk en fit te worden. Gebruik je verbeeldingskracht en de mogelijkheden zijn eindeloos.” 

NatuurlijkSportief is een vernieuwend en uniek beweegconcept waarbij we van sport weer buitenspelen maken. Kom mee naar buiten!

Vergeet alles wat je weet over sport

NatuurlijkSportief is een vernieuwend en uniek beweegconcept waarbij we van sporten weer buitenspelen maken. Sporten was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op één been. Zo hard, zo vaak, zo zwaar en zo veel als jij wilt. Kijk om je heen en zoek kleine of grote uitdagingen om jezelf te testen, te verbeteren en goed te voelen.

Personaltraining

Trainingen op maat

Het is heerlijk om goed in je vel te zitten en je thuis te voelen in je eigen lichaam. Wil jij graag persoonlijk begeleid worden bij het werken aan een gezond en fit lijf? Wij nemen je mee naar buiten en kijken wat je al kan en wat we samen kunnen verbeteren. Of je nu hartstikke fit bent, of vanaf 0 begint.

Laten we kennismaken: roos@natuurlijksportief.nl

Groepstrainingen

Samen de natuur in om jezelf en elkaar uit te dagen, wie wil dat nou niet?

We dompelen onszelf onder in het bos om ons lekker uit te leven. Klimmen, slepen, lachen, rennen, sjouwen, bewonderen, vies worden, ontdekken, zweten en ontspannen, het mag allemaal, maar niks moet. Ik neem je graag mee op pad.

Buitenspeeltraining ‘START’ voor buitenmensen die graag op ontspannen tempo de natuur verkennen; ‘BASIS’ voor de woesteling die pas tevreden naar huis gaat als ie écht niet meer kan.

Mail/bel me gerust voor vragen: roos@natuurlijksportief.nl / 06 27183675

Tijden

Iedere vrijdagmiddag is er een groepstraining op iets rustiger tempo van 15:30 tot 16:30. Op zaterdagochtend gaan we los van 10:00 tot 11:00. Vind je het lastig om in te schatten welke training bij jou past? Mail/app me gerust of probeer ze gewoon beide een keertje uit.

Prijzen

Een proeftraining kost je alleen maar een uurtje van je tijd, mocht je daarna vaker mee op pad willen dan kan dat voor €10 per losse training of met een tienrittenkaart á €70 (ben je student dan betaal je voor een tienrittenkaart €50).

Locatie

Landgoed Amelisweerd, verzamelen bij de fietsenstalling bij de ingang van Amelisweerd tegenover de Mereveldseweg

Training NatuurlijkSportief Utrecht

Benieuwd hoe een groepstraining voor volwassenen in Utrecht eruit ziet? Nou zo dus bijvoorbeeld!

Special

8 uur NatuurlijkSportief

Op 18 mei (Hemelvaartsdag) organiseren NatuurlijkSportief Utrecht en Amersfoort samen een 8-uurse NatuurlijkSportief. We trekken al spelend van station Bilthoven naar Den Dolder, door naar parkeerplaats Lange duinen (1,5 km vanaf station Soest-Zuid) en tot slot naar Amersfoort Centraal. Je kunt de hele 8 uur meespelen en rennen of kiezen voor losse etappes.

We houden ieder uur een kwartier rust om even wat te eten, drinken en op te laden. Je kunt ook onze locatie opvragen gedurende de dag. Zo kun je aanhaken op het moment dat jij zelf wilt.

Vanaf de Soesterduinen gaat het tempo omlaag en passen we de snelheid naar beneden aan. Dit is de light etappe zodat iedereen mee kan doen en deze mooie dag samen kan afsluiten!

Deelname kost 1 strip of een losse les per etappe. Neem contact op met Roos of Anouk van NatuurlijkSportief Amersfoort voor meer informatie en aanmelden.

Jeugd

Jong geleerd is oud gedaan

Heerlijk naar buiten, uitwaaien en energie kwijtraken. Bomen klimmen, stenen sjouwen, rennen en ravotten. Gewoon ouderwets buitenspelen dus. Voor alle basisschoolkinderen die zelfstandig kunnen meedoen en het leuk vinden om buiten te zijn.

Zakelijk

Houd een frisse kijk op de zaak

Dat je lekkerder werkt nadat je buiten hebt bewogen, dat is ondertussen wel bekend. Maar ook dat het erg lastig is om zelf het initiatief te nemen om dat te doen, juist op momenten dat het zo belangrijk is. Wij nemen je graag mee naar buiten voor een actieve, frisse neus. Je kunt bij NatuurlijkSportief onder andere terecht voor training en coaching voor één persoon, voor een groep of een tof outdoor weekend met je hele team. 

Senioren

Actief en fit blijven in de natuur

Speciale groepstrainingen voor oudere volwassenen. Onder begeleiding van een ervaren trainer plezier hebben in bewegen en genieten van de buitenlucht en de natuur. Zeer laagdrempelig, met het doel om actief te blijven.

Activiteiten

Wij organiseren de leukste NatuurlijkSportief activiteiten voor jou, je vrienden en collega’s. Stoere kinderfeestjes, teambuilding of een kennismaking met ons concept.

Trainer Utrecht

NatuurlijkSportief Utrecht Roos

"

Roos

”Trainen door buiten te spelen, hoe lekker is dat? In de natuur vind ik alles wat ik nodig heb om sterk en fit te worden. Gebruik je verbeeldingskracht en de mogelijkheden zijn eindeloos: je kunt rustig verkennen of zo hard mogelijk rennen; je kunt klimmen, gooien, balanceren; je kunt strijden tegen de elementen of je er juist aan overgeven. Ik neem je graag mee op pad om het bos in te gaan en te ontdekken hoe jij jezelf daar op je eigen niveau en met plezier sportief kunt uitdagen. Wil je helemaal afgemat worden? Prima, kom maar op! Wil je vooral genieten van de buitenlucht en op ontspannen wijze actief zijn? Leuk, laten we gaan!

Dus, kom je mee buitenspelen?”

Word Buitenspeelbaas!

Ook trainer worden? of je eigen locatie starten?

NatuurlijkSportief locaties zijn zelfstandige organisaties of personen die trainingen aanbieden volgens het NatuurlijkSportief concept. De  trainingslocaties werken lokaal en persoonlijk. Zo komt de beleving en het enthousiasme van de trainers optimaal tot uiting.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen versterken. Is dit iets voor jou? Meld je dan aan voor de Buitenspeelbaastraining. We laten je zien hoe wij van sporten weer buitenspelen maken en hoe jij dit kan toepassen in jouw omgeving.