NatuurlijkSportief Rotterdam

NatuurlijkSportief is een vernieuwend en uniek beweegconcept waarbij we van sport weer buitenspelen maken. Nick: “Met een nieuwsgierige insteek en op een speelse manier gaan we samen bewegen in de Rotterdamse achtertuin. Doordat de natuur zoveel diversiteit heeft en elk seizoen andere uitdagingen voor ons in petto heeft, zijn trainingen nooit hetzelfde. Goed voor je karakter, lekker voor je lijf, een verfrissing voor je hoofd en nog leuk ook!”

Ontdek de leukste buitensport, waarbij sporten weer buitenspelen wordt. De Buitenspeelbazen van Rotterdam nemen je mee naar buiten in de prachtige natuur van de Maasstad.

Kerstvakantie Special

Omdat buiten zijn altijd leuk is en omdat de kerstvakantie een week eerder begint op de basisscholen, gaan we op pad in het Kralingse bos met basisschoolkinderen.

Schrijf je kids in voor een dag vol avontuur: In de ochtend buitenspelen met NatuurlijkSportief en in de middag op safari door het bos, wilde planten plukken, vuur maken en lekker lunchen van de natuur.  Alleen een ochtend komen buitenspelen kan ook!

Maandag 20 december: 10:00 – 12:00 NatuurlijkSportief buitenspelen
Dinsdag 21 december: 10:00 – 15:00 NatuurlijkSportief buitenspelen en op safari door het bos
Donderdag 23 december: 10:00 – 12:00 NatuurlijkSportief buitenspelen
Vrijdag 24 december: 10:00 – 15:00 NatuurlijkSportief buitenspelen en op safari door het bos

Een ochtendje buitenspelen kost 12,50 euro. Buitenspelen en op safari incl. lunchen kost 35,- euro.

Opgeven doe je via: rotterdam@natuurlijksportief.nl. Wees er snel bij want we hebben niet zoveel plek.

Vergeet alles wat je weet over sport

Sporten was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op één been. Zo hard, zo vaak, zo zwaar en zo veel als jij wilt. Kijk om je heen en zoek kleine of grote uitdagingen om jezelf te testen, te verbeteren en goed te voelen.

Groepstrainingen

Tijden

Dinsdag

19:30 BASIS (Kralingse plas - Langepad)

Donderdag

19:30 BASIS (Kralingse plas - Langepad)

Prijzen

Proeftraining is GRATIS
Specials €10,-
Losse groepstraining €10,-
10 strippenkaart groepstraining €80,-
Maandabonnement €45,-
Jaarabonnement €500,-
Personal training vanaf €60,-

Switchen naar een andere betalingsvorm kan altijd en een maandabonnement is opzegbaar voor de eerste van elke maand.

Locatie

Kralingse plas - Langepad verzamelen op de P Langepad bij de bbqvelden

Personaltraining

Trainingen op maat

Wil jij persoonlijk begeleid worden bij het werken aan een gezond en fit lijf of je weerbaarheid vergroten? Wij nemen je mee naar buiten en kijken wat je kan en wat we kunnen verbeteren. PT is mogelijk vanaf €60

Mail om kennis te maken met onze Buitenspeelbazen.

Ga mee op avontuur!

Buitenspeelweekend Luxemburg
Datum: 13 t/m 15 oktober 2023 
Locatie: Luxemburg
Kosten: €180,- p.p. 

Ga mee met onze expedities, buitenspeel- of wildkampeerweekenden. Klaar voor een avontuur op een afgelegen locatie midden in de ongerepte natuur en weg van alle voorzieningen? Terug naar de basis, expeditionair en op elkaar aangewezen. Geen afleidingen en dagelijkse verplichtingen.
Met een kleine groep mensen op avontuur in een ruig stuk natuur. Sportieve uitdaging, vriendenweekend, of teambuilding met collega’s?

Kids

Kidstrainingen

Een lekker uurtje buitenspelen en uitwaaien na schooltijd. Boomklimmen, spelletjes, rennen en ravotten. Gewoon ouderwets buitenspelen dus.

Voor alle basisschoolkinderen (6 t/m 12 jaar) die zelfstandig kunnen meedoen en het leuk vinden om buiten te zijn. Verplicht eenmalig aanmelden en toestemming verlenen via rotterdam@natuurlijksportief.nl

Woensdag 16:00 | Kralingse plas

Training alleen voor kinderen, geen ouders aanwezig. Deelname alleen na toestemming en akkoord op de eigen risicoverklaring per mail.

Weekendspecials

Buitenspelen in Rotjeknor!

Naast de reguliere groepstrainingen, organiseert NatuurlijkSportief Rotterdam regelmatig specials. Zoals de Ouder-Kind trainingen op skiberg en rennen door de duinen van Hoek van Holland. Kijk voor de actuele agenda op de facebook-pagina of neem contact op met Rotterdam@NatuurlijkSportief.nl

Strand en duinenspecial

Hoek van Holland

Hoek van Holland Special 
Datum: 5 augustus 2023 | 10:00 uur – 11:00 uur
Locatie: Schelpweg, 3151 Hoek van Holland, Nederland
Kosten: Normaal strippenkaarttarief 

Rennen door de duinen, zwemmen in de zee, knokken in de branding, apenkooien op het strand en vooral een hoop gezelligheid. We starten en eindigen bij de vaste P van het strand aan de Schelpweg in Hoek van Holland. Kijk voor de actuele agenda op de facebook-pagina of neem contact op met Rotterdam@NatuurlijkSportief.nl

Meld je aan bij Nick (nick@natuurlijksportief.nl of 0641808519) zodat we een carpool kunnen organiseren.

Ouder - Kind special

Jong geleerd is oud gedaan

Wat je leert als kind, is de basis voor de rest van je leven. Daarom nemen wij graag kinderen mee naar buiten. Om weer ouderwets te spelen, fysiek te ontwikkelen en avonturen te beleven. Alles wat een kind kan leren, leert het buiten het best. Op zaterdag organiseert NatuurlijkSportief Rotterdam regelmatig een speciale ouder-kind training op de Skiberg. Kijk voor de actuele agenda op de facebook-pagina of neem contact op met Rotterdam@NatuurlijkSportief.nl

Zakelijk

Houd een frisse kijk op de zaak

Dat je lekkerder werkt nadat je buiten hebt bewogen, dat is ondertussen wel bekend. Maar ook dat het erg lastig is om zelf het initiatief te nemen om dat te doen, juist op momenten dat het zo belangrijk is. Wij nemen je graag mee naar buiten voor een actieve, frisse neus. Je kunt bij NatuurlijkSportief onder andere terecht voor training en coaching voor één persoon, voor een groep of een tof outdoor weekend met je hele team. 

Activiteiten

Wij organiseren de leukste NatuurlijkSportief activiteiten voor jou, je vrienden en collega’s. Stoere kinderfeestjes, teambuilding of een kennismaking met ons concept.

Trainers Rotterdam

NatuurlijkSportief Nick

"

Nick Platje

Evenementen en reizen // kinderen

“Klimmen, rollen, tillen, zwemmen, stoeien, vallen, opstaan, spelen, anticiperen, manoeuvreren, draaien, roteren, rennen… we zijn bewegers en je lichaam is tot zoveel meer in staat dan je denkt. Met een nieuwsgierige insteek en op een speelse manier gaan we er samen mee aan de slag in de Rotterdamse achtertuin. Doordat de natuur zoveel diversiteit heeft en elk seizoen andere uitdagingen voor ons in petto heeft, zijn trainingen nooit hetzelfde. Goed voor je karakter, lekker voor je lijf, een verfrissing voor je hoofd en nog leuk ook!”

"

Joris Theunissen

“Als kind dacht ik niet na over vies worden bij het buitenspelen. En ging ik door, op ontdekkingstocht, zonder enige notie van tijd. Pas als de straatverlichting aan ging, moest ik weer naar huis.
NatuurlijkSportief haalt dat kind nu weer naar boven, onbezorgd, koppie leeg, genieten en gewoon weer ontdekken, kijken wat ik kan. En dat allemaal lekker buiten, in de natuur, ongeacht het weer. Mag ik jou ook een keer meenemen om dit samen te ervaren?”

NatuurlijkSportief Rotterdam Ruben

"

Ruben Blommaert

groepslessen // fysiotherapeut

“Trainen omdat het leuk is en niet omdat het moet. En dat ook nog eens in de natuur. Je hebt helemaal geen dure apparaten nodig om smerig fit te worden; dat laat ik je zien. Fit worden en tegelijkertijd plezier beleven, wat wil je nog meer?”

Boaz NatuurlijkSportief Rotterdam

"

Boaz Pauw

“De buitenmentaliteit van Natuurlijksportief vind ik geweldig. Je kunt iets met alles om je heen, de ultieme vorm van vrijheid en creativiteit. Dit samen met een leuke groep mensen waar eenieder op eigen niveau naast elkaar aan het trainen is. Die buitentraining is voor mij iedere keer weer een heerlijk moment van mijn week!”

"

Lotte Klein

“In de 14 jaren die ik nu in het basisonderwijs werk, is buitenspelen, de natuur en ontdekkend leren altijd mijn passie geweest. Het concept van NatuurlijkSportief sluit naadloos aan bij hoe ik denk dat kinderen op hun eigen tempo ontwikkelen. Spelen, je grenzen ontdekken, een stapje verder, zelf doen, hulp vragen, samenwerken, lol maken, doen, denken, voelen, zien, proeven, ruiken, het mag en niets moet. En dan ontdekken dat een kind altijd iets leert terwijl ze zoveel plezier hebben buiten in de natuur!”

NatuurlijkSportief Rotterdam Gydo

"

Gydo van der Wal

Duurzame ondernemer // wildplukkert // trainer

“In mijn dagelijks werk verwezenlijk ik met mijn bedrijf Noorderwind duurzame ideeën voor start-ups, bedrijven en overheden. Mijn broodnodige portie natuur vind ik door zoveel mogelijk buiten te zijn. Andere inspireren en contact laten maken met de natuur dichtbij doe ik met mijn wildplukwandelingen en als trainer bij NatuurlijkSportief. Mooi natuurlijk dat inspireren maar stiekem klim ik gewoon heel graag in bomen en spring ik in moddersloten:-) En dat zie je dan ook terug in mijn trainingen bij NatuurlijkSportief!”

NatuurlijkSportief Rotterdam Lucie

"

Lucie Schotman

“Buiten, ben ik liever dan binnen. Ga je mee? Dan gaan we samen de natuur in, om onze eigen achtertuin te ontdekken. Elke keer weer een nieuwe uitdaging. Graag deel ik mijn enthousiasme voor bewegen met jou, ongeacht je niveau.”

Word Buitenspeelbaas!

Ook trainer worden? of je eigen locatie starten?

NatuurlijkSportief locaties zijn zelfstandige organisaties of personen die trainingen aanbieden volgens het NatuurlijkSportief concept. De  trainingslocaties werken lokaal en persoonlijk. Zo komt de beleving en het enthousiasme van de trainers optimaal tot uiting.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen versterken. Is dit iets voor jou? Meld je dan aan voor de Buitenspeelbaastraining. We laten je zien hoe wij van sporten weer buitenspelen maken en hoe jij dit kan toepassen in jouw omgeving.