Outdoor Activiteiten & Agenda

De mooiste 'out of the box' avonturen voor jong en oud, buiten in de natuur.

NatuurlijkSportief activiteiten kalender en meer info over geplande activiteiten en wijzigingen in reguliere trainingen.


Het leukste en avontuurlijkste groepsuitje in de natuur

Groepsactiviteit

De perfecte teambuilding of grensverleggende activiteit met vrienden of collega's.

Reizen

Een wild avontuur op een afgelegen locatie midden in de ongerepte natuur.

NatuurlijkSportief kinderfeestjes - het leukste sportieve feestje buiten in de natuur

Kinderfeestje

Een stoer en actief kinderfeestje vier je buiten met je vrienden en NatuurlijkSportief.

Buitenspelen met vrienden of collega's?

Neem contact met ons op voor een toffe activiteit op maat.

Meer weten over onze activiteiten? Bekijk de agenda, zoek een locatie in de buurt, of mail naar info@natuurlijksportief.nl.


Agenda

De agenda wordt regelmatig bijgewerkt en aangevuld.
Meer info in onderstaand overzicht

25 jan. Zaterdagochtend op de Alp, Rotterdam

25 jan. Ouder-kind buitenspelen, Rotterdam

31 jan - 4 feb NatuurlijkSportief weekend La Palma *

15 feb. Grote Buitenspelen, Rotterdam

29 feb. VerSchrikkelTraining, Arnhem

17-19 april NatuurlijkSportief weekend Luxemburg *

15-17 mei 2020 Buitenspeelweekend Ardennen *

19-21 juni Ardennen Zwerftocht *

* = aanmelden via email

Meer outdoor avonturen via REWILD


Geplande Activiteiten

Aanmelden is alleen nodig wanneer aangegeven.

Zaterdagochtend op de Alp

Ochtendje Alp in plaats van Kralingen. We starten vanaf de parkeerplaats Oesterzwamplaats onderaan de skiberg, Rottebanddreef 10 Bergschenhoek.

25 jan 10:30 - 11:30 | rittenkaarttarief


Ouder-kind buitenspelen

Neem dat kleine tuig mee naar buiten. Een uur los in het Bergse bos: spelletjes, rennen, klimmen, stoeien, vies worden en andere stoere dingen met de kids. Voor alle leeftijden zolang er maar een ouder of begeleider mee is. Zoontjes, dochtertjes, neefjes, nichtjes, iedereen is welkom! Verzamelen op de parkeerplaats Oesterzwamplaats onderaan de Skiberg,

Rottebanddreef 10 Bergschenhoek. | 25 jan 12:00 - 13:00 | €10 per gezin


NatuurlijkSportief Buitenspeelweekend La Palma

Winter time-out! Zomers buitenspelen op natuureiland La Palma. Rennen door laurierbossen, apenkooien op lavastranden, klimmen en klauteren in een spectaculaire erosiekrater, zwemmen in de oceaan en de beest uithangen op steile vulkaanhellingen.
31 januari – 4 februari 2020

Dirty details en boeken


De Grote Buitenspelen

Gezelligheid en buitenspelen met mensen van verschillende NatuurlijkSportief locaties. Lekker trainen op eigen tempo, leuke dingen doen, elkaar inspireren en socialisen. Volwassenen, jeugd en jonge kinderen zijn welkom. Neem vooral je vrienden, familie en kinderen mee om ze kennis te laten maken met NatuurlijkSportief. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

We organiseren verschillende groepstrainingen en activiteiten voor diverse leeftijden waar je bij kunt aansluiten inclusief een klein hapje, drankje en een fik met marshmallows na afloop. Vergeet niet om warme kleding mee te nemen.

We starten, pauzeren en eindigen bij de parkeerplaats Oesterzwamplaats onderaan de skiberg, Rottebanddreef 10 Bergschenhoek. Je kunt hier ook spullen achterlaten en met de fiets komen.

15 februari 15:00 - 17:00 | Aanmelden niet nodig | 15 euro per persoon, kinderen gratis | Alle niveau's

VerSchrikkelTraining

  • Eens in de 4 jaar schrikkeljaar, dus een extra dag om buiten te zijn!

    Toevallig dit jaar een prachtige zaterdag, dus 8 uur trainen op 29 februari 2020. We starten om 1500 bij de stuwwallen bij Doorwerth, en we eindigen ook daar maar dan om 2300. Ieder uur de mogelijkheid om aan te sluiten of af te haken, bij de startplaats waar we ieder heel uur terug komen om een slokje en hapje te doen.
    Rond 1730 is de zonsondergang prachtig... dus romantiek op de wallen 😅. Daarnaast veel hoogtemeters, stammen, bladeren en lol!

    29 feb. 1500 - 2300 | €5,- per uur met een maximum van €20,-. Dus na 4 uur gratisNatuurlijkSportief Buitenspeelweekend Luxemburg

Voorjaarsweekendje NatuurlijkSportieftussen de rotsen, kloven en watervallen in de bossen rondom Berdorf in het Müllerthal gebied. Boulderen, trailrunnen, klimmen en sjouwen – we doen het allemaal. We slapen in kampeerhutten met directe toegang tot de Mullerthaltrail.
17 t/m 19 april 2020

Dirty details en boeken


Buitenspeelweekend Ardennen

Vanuit een comfortabel huis een weekend keihard buitenspelen in de prachtige Ardennen. Klimmen, klauteren, gooien, smijten en omhoog stoempen. Maar daarna ook lekker douchen en neerploffen op een bank met wat lekkers te eten en drinken. Aankomst naar keuze op vrijdagavond of zaterdagochtend, ultiem genieten tot zondagmiddag en dan helemaal opgefrist weer naar huis.

15 -17 mei 2020 | Ardennen | €150 | Wil je mee?

Aanmelden


Ardennen Zwerftocht

Meer dan 40 uur, rennen, vliegen, klimmen, klauteren, snurken en ander puur avontuur in de natuur.
Deelname op uitnodiging of aanvraag, in overleg.

19-21 juni | ArdennenWijzigingen Groepstrainingen

Rotterdam, 15 feb. Groepstraining in de ochtend vervalt i.v.m. Grote Buitenspelen.Door deel te nemen aan NatuurlijkSportief trainingen, activiteiten en expedities ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden.
Deelname aan alle NatuurlijkSportief trainingen en activiteiten is volledig op eigen risico.

NatuurlijkSportief - Buitensport in de natuur - Groene Kikker - Buitenspelen voor volwassenen - Leuke buitenactiviteiten- kinderfeestjes- teambuilding